Serie A / Coppa Italia

Foci a Barçán kívül
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.07.25. 23:36:24

albicelesteX írta: Jó volt látni.Nem piszkálódásból mondom,de ez egy akkora lúzer banda,jó tudom első meccse meg minden,de szerintem Scudettotól nagyon messze vannak.
Esküszöm, az egész pozitívum De Silvestro volt és az ismét csodás Alex. Del Piero egyedül annyit ér, mint az egész 2.félidős csapat.... Kezd elegem lenni a vezetőségből, még jó hogy Conte az edző, mert megparancsolta Marottának, hogy azonnal szerezzen egy belső védőt és egy bal szélsőt. Kíváncsian várom a további fejleményeket.
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.07.25. 23:36:18

albicelesteX írta: Jó volt látni.Nem piszkálódásból mondom,de ez egy akkora lúzer banda,jó tudom első meccse meg minden,de szerintem Scudettotól nagyon messze vannak.
Ráadásul azt mondják, hogy előbb lesz meg a 3. csillagjuk, mint a milánói csapatoknak a második... :roll: :lol:
Előbb talán az EL selejtezőt kéne elérniük...
Nincs különösebb bajom külön a Juve-val, félre ne értsen senki. Nekem magával az olasz focival van bajom :mrgreen:
albicelesteX
A Vadász

2011.07.25. 23:31:37

L.Messi 10 írta:Kép
"Ma este" 01:00-kor Juventus-Sporting
http://www.rojadirecta.es/goto/watchit- ... gspot.com/
Forza Juve!
Jó volt látni.Nem piszkálódásból mondom,de ez egy akkora lúzer banda,jó tudom első meccse meg minden,de szerintem Scudettotól nagyon messze vannak.

Roma:Ha jön Stekelenburg ráadásul 6 milláért akkor ez jó fogás,remélem jó kis csapat épül. :wink:
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2011.07.25. 22:35:26

ab1daL írta:AS Roma: megegyeztek Stekelenburg átigazolásáról az Ajaxszal - lapértesülés
Azért ha ez igaz, akkor LE-nek elég szép kis keret lesz a keze alatt. :)
Tudnám értékelni :)
ab1daL
Director del Fútbol

2011.07.25. 22:27:52

AS Roma: megegyeztek Stekelenburg átigazolásáról az Ajaxszal - lapértesülés
Azért ha ez igaz, akkor LE-nek elég szép kis keret lesz a keze alatt. :)
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.07.23. 22:56:58

Kép
"Ma este" 01:00-kor Juventus-Sporting
http://www.rojadirecta.es/goto/watchit- ... gspot.com/
Forza Juve!
Kép
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.07.22. 12:16:17

Felipe Melo :arrow: Galatasaray (kölcsönbe) 2millió euro
Sissoko pedig valószínűleg a Stoke Citynél folytatja.
Talán annyiból jó a Melo-s megoldás, hogyha jövőre indulunk a BL-ben, akkor lesz egy jó vkp-nk.
Kép
Óje 8) A kancsal gurunak újabb egy jó pont, a tavalyi uborkaszezon után. Még maga a Nagy Moggi is megdicsérte a transzfert :shock: 8) Azért ez már jelent valamit!
Kép
messideco
Presidente del Barça

2011.07.22. 10:20:00

A múlt szezonban a Milan sem nyújtott semmi nagyot, a többiek voltak nagyon gyengék szerintem. De azért a Napolinak vagy Lazionak lehet esélye az Európa-ligában.
Kép
"And my heart will leave you never."
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.07.22. 09:17:52

Én egyik olasz csapatban sem látok nagy potenciált. A bajnokságban nem tudom mi lesz, mert annyira gyenge, h ha van egy csapat, aki egy jó közepes teljesítményre képes, simán behúzhatja. De, hogy az európai kupákból tavalyhoz hasonlóan most is elég korán haza fognak takarodni az olasz csapatok, abban biztos vagyok.
albicelesteX
A Vadász

2011.07.22. 09:10:40

Ledesma-Hernanes-Cana, ill. Cissé-Klose-Floccari/Rocchi

Ezek a játékosok mitől olyan kiemelkedőek?Semmivel nem erősebbek a Napoli a Juve vagy a Roma kereténél.
Kép
noname
Llegenda del Barça

2011.07.22. 08:54:46

Erősödnek többen is az olaszoknál. Az Inter, Milan kb ugyanolyan erős lesz, a Napoli is ha sikerül megtartani a jtáéksoaikat, míg a Juve és a Roma erősödik. Kezdené a Romával: ugyebár már leigazolták Angelt, Negot, Lamelát, Bojan is úton van, de oda kéne még középső védő, illetve kérdéses h támadók közül Vucsinics és Menez marad-e, ha mennek, támadó is kell. Enrique nagyon jól kell majd teljesítsen, hiszen bár erősebb a keret, de nem sokkal és nehéz lesz bánni pl Tottival.
A juve az, ami nagyon látványosan erősödött. Ugyebár végre vannak szélsővédőik.(micsoda felfedezés: egy csapatba szélsővédők is kellenek), ezzel együtt jár majd az h a középső védők teljesítménye is javulni fog, így Chieleini,Bonucci és Barzagli elég lesz középre. Ha Rossit megszerzik, akkor valóban erős lesz a támadósoruk. Kicsit túlzsúfolt, de tény h Rossi minden jelenlegi csatáruknál jobb. A védelem és támadósor tehát gyakorlatilag kész, bár még lesznek távozók, a kp ami érdekes. Ha Vidal érkezik úgy gondolom a kreatív kp gondjaik megoldódnak, hiszen lesz Pirlo és Vidal, ketten elegek lesznek. Fontos lesz viszont egy ütköző kp is. Ha Melo nem marad, akkor vagy meg kell tartsák Sissokot vagy kell vegyenek még vkit.
A Juve érdekes lesz.
Örülnék ha a Roma és a Juve is jól teljsítene, hiszen sokkal szívesebben látnám őket harcolni az első 2 helyért, mint a Milánói csapatokat.
A Fifa egy szégyen
Tocy
Director del Fútbol

2011.07.21. 13:48:58

Amúgy szerencsére mi is elég jól erősítünk, Jose Angel nagy fogás, szerintem Bojan is jó lesz, Lamela szintén jónak tűnik, és nekem Heinzével sincs bajom, jó lesz ő még ide, nem BL-t akarunk nyerni...még egy kapus kéne (Stelekenburg) és tetszene is a keret.
barca99
Llegenda del Barça

2011.07.21. 13:30:44

Tocy írta:És akkor no vkp? Azért Pirlo-Vidal középen nem épp a szereléseikről híresek...persze kell a kreativitás, de azért ütköző játékost én betennék. A 3 csatárt el is kéne passzolni, feleslegesek, talán Toni még jó lehetne, de ha jön Rossi, akkor már sok.
Vidalt nem kell félteni az ütközésektől, elég kemény játékos, sok ütközés és mezőnymunka van a játékában. Nekem amolyan Mascherano, csak támadó játékban jobbnak tűnik.
Szerintem nem sokra lesznek képesek...nem azért,mert a Farkasoknak szorítok elsősorban,de nem érzem annyira erősnek azt a keretet,sokkal jobb helyezést nem várok tőlük,mint idén.
Az olasz sajtó pont arról ír, milyen okosan erősítenek, és simán meglehet a dobogó is.
Nem lenne rossz egy Ledesma-Hernanes-Cana, ill. Cissé-Klose-Floccari/Rocchi támadóalakzat
Cana védekező középpályásként miért kellene a támadóalakzatba?

Ma ovlastam, hogy kitalálta a vezetőség, odaadják Bonuccit és Martinez felét a Fionak Vargasért cserébe, plusz elhozzák Kjaert.
Ez nagy üzlet lenne, egy Bonuccinál jobb védő, plusz egy pengés balszélső, aki védekezni is tud. :) Így lenne normális széljátékuk, ha már úgyis a 4-4-2-t erőltetik.

Még egy Freddy Guarín elférne a pálya közepén, lenne két fizikailag erős, gyors, és elég kreatív játékosuk a pálya közepén. Ha nem viszik el Portoból, talán jövőre lecsap rá a Juve.
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.07.21. 13:30:32

Totti nem fog könnyezni...hanem bajnoki címet ünnepelni :twisted:
ámen :D
Tocy
Director del Fútbol

2011.07.21. 13:27:34

L.Messi 10 írta:
daffy írta:remek játékos,12ért jó vétel volt. kíváncsi vagyok,hogy mikorra áll össze a csapat
Mondjuk annak külön örülök, hogy a Bayern elől vittük el :D
http://www.youtube.com/watch?v=fbdjcbUp ... r_embedded
Sky Sport - Serie A 2011/12es szezon reklámja. Végén könnyező Totti :lol:
Totti nem fog könnyezni...hanem bajnoki címet ünnepelni :twisted:
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.07.21. 13:23:09

daffy írta:remek játékos,12ért jó vétel volt. kíváncsi vagyok,hogy mikorra áll össze a csapat
Mondjuk annak külön örülök, hogy a Bayern elől vittük el :D
http://www.youtube.com/watch?v=fbdjcbUp ... r_embedded
Sky Sport - Serie A 2011/12es szezon reklámja. Végén könnyező Totti :lol:
Kép
daffy
Madridista

2011.07.21. 13:07:27

L.Messi 10 írta:
Tocy írta: És akkor no vkp? Azért Pirlo-Vidal középen nem épp a szereléseikről híresek...persze kell a kreativitás, de azért ütköző játékost én betennék. A 3 csatárt el is kéne passzolni, feleslegesek, talán Toni még jó lehetne, de ha jön Rossi, akkor már sok.
Majd kiderül mi lesz, de egy biztos: A mai nappal 100%ig hivatalossá vált Vidal Juventusba való szerződése. 12millió eurót fizettünk ki érte és évente 3milliót fog keresni. Ha minden igaz, már Torinóban is van az orvosin :)
remek játékos,12ért jó vétel volt. kíváncsi vagyok,hogy mikorra áll össze a csapat
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.07.21. 12:56:01

Tocy írta: És akkor no vkp? Azért Pirlo-Vidal középen nem épp a szereléseikről híresek...persze kell a kreativitás, de azért ütköző játékost én betennék. A 3 csatárt el is kéne passzolni, feleslegesek, talán Toni még jó lehetne, de ha jön Rossi, akkor már sok.
Majd kiderül mi lesz, de egy biztos: A mai nappal 100%ig hivatalossá vált Vidal Juventusba való szerződése. 12millió eurót fizettünk ki érte és évente 3milliót fog keresni. Ha minden igaz, már Torinóban is van az orvosin :)
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2011.07.21. 09:43:29

L.Messi 10 írta:
Tocy írta:Balszélső kell meg jobbhátvéd szerintem, és el lehetne passzolni Amauri mellett Iaquintát is. Elég Kvájjárellá-Matri-Del Piero-Toni + ugye elvileg Rossi. 2 posztra 5 ember bőven jó, még sok is. Vkp Melo kezd, Sissokko a cseréje, kreatív kpnak Vidal, cseréje Pirlo. Szélen Krasic, cseréje Martinez, másik oldalra kell ember. Hátvédek középen Chiellini-Bonucci elég jó, nem szabad elengedni Bonuccit. Balhátvéd Ziegler, De Ceglie tökély, jobbhátvéd kéne. Szóval ha megvan Rossi és Vidal, akkor balszélső-jobbhátvéd és kész a csapat...
Melo mindenhogy megy, Amerikába se ment ki a csapattal és Ő is nyilatkozta, hogy nem fog maradni. Csatárok közül Toni-Iaquinta-Amauri 3as is átadólistán van, a középpályáról pedig Melo és Sissoko is.
És akkor no vkp? Azért Pirlo-Vidal középen nem épp a szereléseikről híresek...persze kell a kreativitás, de azért ütköző játékost én betennék. A 3 csatárt el is kéne passzolni, feleslegesek, talán Toni még jó lehetne, de ha jön Rossi, akkor már sok.
Tocy
Director del Fútbol

2011.07.21. 09:39:35

albicelesteX írta:
messideco írta:Kezd összeállni a Lazio :) Van Musleran kívül három kapusuk, talán egyik jó lesz. A középpálya és a támadósor már most kemény... Nem lenne rossz egy Ledesma-Hernanes-Cana, ill. Cissé-Klose-Floccari/Rocchi támadóalakzat :)
Szerintem nem sokra lesznek képesek...nem azért,mert a Farkasoknak szorítok elsősorban,de nem érzem annyira erősnek azt a keretet,sokkal jobb helyezést nem várok tőlük,mint idén.

Más a Roma állítólag Stekelenburgért tárgyal Amsterdamban.Mindjárt jobban tetszik,mint Kameni. :wink:
Na Stekelenburg...hát neki örülnék :D Bár sajnos a keret sztem továbbra sincs a Milan-Inter közelében, de a Juve is erősebb lehet idén :?
albicelesteX
A Vadász

2011.07.21. 08:44:21

messideco írta:Kezd összeállni a Lazio :) Van Musleran kívül három kapusuk, talán egyik jó lesz. A középpálya és a támadósor már most kemény... Nem lenne rossz egy Ledesma-Hernanes-Cana, ill. Cissé-Klose-Floccari/Rocchi támadóalakzat :)

Más a Roma állítólag Stekelenburgért tárgyal Amsterdamban.Mindjárt jobban tetszik,mint Kameni. :wink:
Kép
messideco
Presidente del Barça

2011.07.21. 07:53:52

Kezd összeállni a Lazio :) Van Musleran kívül három kapusuk, talán egyik jó lesz. A középpálya és a támadósor már most kemény... Nem lenne rossz egy Ledesma-Hernanes-Cana, ill. Cissé-Klose-Floccari/Rocchi támadóalakzat :)
Kép
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.07.20. 22:19:54

messideco írta:Akkor egy ilyen kezdő jó lenne :)
Buffon- Lichtsteiner,Bonucci,Chiellini,Ziegler- Krasic,Vidal,Pirlo,Pepe- Rossi,Matri

Kíváncsi vagyok, hogy Conte megmeri-e tenni a lépést, és del Pierot kispadra ültetni...
Azért 36évesen felvenni a harcot egy Quagliarella-Matri-Rossi hármassal elég nehéz. Idén elvileg az utolsó szezonja a Juventusnál, remélem úgy bánnak vele, ahogy azt megérdemli az IGAZI "Il Capitano"! Forza Juve! Grande Alex!
Kép
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.07.20. 22:17:29

ab1daL írta:Tocy, a Juve megvette Lichtsteinert, szóval egy jobbhátvéd már van. Ha jól tudom ott van még Grygera is, plusz Marco Motta, ők ketten meg elmennek a svájci cseréjének. :)
Ezt ugye nem mondtad komolyan? Egy NB III-as csapatba nem férne be ez a két falábú semmirekellő!
Ahogy benito írta a Bianconeri blogon:
"Marco Motta – hogy száradt volna le a keze Marottának, amikor aláírta a szerződését a Serie A legrosszabb jobbhátvédjének. Egy érzékelőt kell helyezni bele, ami 50 megatonnás robbanással röpíti a levegőbe, ha Torino 50 km-es körzetébe merészkedne. Kivéve vendégjátékosként, úgy természetesen nagy örömmel látjuk. Buziverdikt: mehet."
:lol: :lol: :lol: :lol: No Comment!
Kép
messideco
Presidente del Barça

2011.07.20. 22:03:39

Akkor egy ilyen kezdő jó lenne :)
Buffon- Lichtsteiner,Bonucci,Chiellini,Ziegler- Krasic,Vidal,Pirlo,Pepe- Rossi,Matri

Kíváncsi vagyok, hogy Conte megmeri-e tenni a lépést, és del Pierot kispadra ültetni...
Kép
Válasz küldése