Tocy írta:És akkor no vkp? Azért Pirlo-Vidal középen nem épp a szereléseikről híresek...persze kell a kreativitás, de azért ütköző játékost én betennék. A 3 csatárt el is kéne passzolni, feleslegesek, talán Toni még jó lehetne, de ha jön Rossi, akkor már sok.
Vidalt nem kell félteni az ütközésektől, elég kemény játékos, sok ütközés és mezőnymunka van a játékában. Nekem amolyan Mascherano, csak támadó játékban jobbnak tűnik.
Szerintem nem sokra lesznek képesek...nem azért,mert a Farkasoknak szorítok elsősorban,de nem érzem annyira erősnek azt a keretet,sokkal jobb helyezést nem várok tőlük,mint idén.
Az olasz sajtó pont arról ír, milyen okosan erősítenek, és simán meglehet a dobogó is.
Nem lenne rossz egy Ledesma-Hernanes-Cana, ill. Cissé-Klose-Floccari/Rocchi támadóalakzat
Cana védekező középpályásként miért kellene a támadóalakzatba?
Ma ovlastam, hogy kitalálta a vezetőség, odaadják Bonuccit és Martinez felét a Fionak Vargasért cserébe, plusz elhozzák Kjaert.
Ez nagy üzlet lenne, egy Bonuccinál jobb védő, plusz egy pengés balszélső, aki védekezni is tud.

Így lenne normális széljátékuk, ha már úgyis a 4-4-2-t erőltetik.
Még egy Freddy Guarín elférne a pálya közepén, lenne két fizikailag erős, gyors, és elég kreatív játékosuk a pálya közepén. Ha nem viszik el Portoból, talán jövőre lecsap rá a Juve.