2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ha Pedro és Villa úgy fog játszani, mint az Audi kupán, akkor Alexis rengetegszer lesz kezdő.visca el barca írta:gondolom akkor alexisnek sem örülsz. mert nem hinném h a pedro-messi-villa kárára kezdő leszSubinho írta:2., csere lesz, akkor meg kicsit drága mulatság
1. Soriano sérülése szerintem nem változtatja azt a tényt, hogy ő el akar menni és a Barca is el akarja adni. 2 hónapos sérülés miatt nem hinném, hogy nem kéne senkinek a másodosztály gólkirálya. Maximum veszt az értékéből saccperkábe 1 misit. Így is el lehet adni még bőven 3-4 millióért szerintem.Meridiane írta:OFF: s az nyílván fel sem merül, hogy marad a B csapatban és rugdossa a gólokat...sura írta:Soriano a sérülése miatt itt fog ragadni. Ha meggyógyul, vele is számolni kell a támadók között, akkor is, ha télen eladjuk. Ha nem játszik, nem kel el.
ON: mindenki azzal jön, hogy nem kell a középpályára senki, pláne nem Cesc, én meg azt mondom, hogy kell, mert Xavi helyén ő lehet alternatíva, Ini helyén Thiago, vkp helyére meg vannak 3-an: Busi, Masch és Keita (aki hiába szidjátok sokan, engem mindig meggyőz, hogy fontos tag ő), akik közül bármelyik hátha is tud menni, ha ég a ház... vagyis pont Cesc hiányzik, senki más (esetleg jövőre lehet elgondolkodni a hátsó alakzaton: Puyol 33, Abidal 32... Viszont Pep nem véletlenül akarja Fontást és a kicsiket szoktatni a hátsó régióban)...
Most olvastam én is. Vigye a Milan, nem érdekel.Nemhogy elhoznánk Nasrit.Szerintem olcsóbb és gólérzékenyebb is, mint a spanyol ...neobarca írta:Állítólag a Milan is bejelentkezett Fabregas-ért...
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/mi ... rt-2088068
gondolom akkor alexisnek sem örülsz. mert nem hinném h a pedro-messi-villa kárára kezdő leszSubinho írta:2., csere lesz, akkor meg kicsit drága mulatság
OFF: s az nyílván fel sem merül, hogy marad a B csapatban és rugdossa a gólokat...sura írta:Soriano a sérülése miatt itt fog ragadni. Ha meggyógyul, vele is számolni kell a támadók között, akkor is, ha télen eladjuk. Ha nem játszik, nem kel el.
Én meg abszolút elvetem ezt a lehetőséget. Mascherano igenis kell a középpályára, mert tud igazán klasszis teljesítményt nyújtani. Meg a te elméletet szerint Busquets maradna az egyedüli vkp, ami szintén kevés. Jó, tudom, Fabregas is játszott már vkp-t, meg minden, de engem ilyenekkel hagyjatok! Tudom, h sok mindenki tud sok poszton játszani vészmegoldásként, de hadd játsszon csak mindenki a maga posztján, ahol a legjobb teljesítményre képes.shutterisland írta:az lenne egy érdekes húzás (és szerintem jó..) ha elmenne milito, és maxwell... nem jönne helyükre senki, hanem mascheranora khv-ként számítana pep, akkor még talán beleférne cesc is..nagyatyesz írta:A mai meccs is megerősített abban, hogy nem kell ide feltétlenül Cesc az idén. itt van egy kész játékos középre, akit Tiagonak hívnak, és nem örülnék, ha előle rabolná a helyet. Ha Keita elmenne, és a helyére érkezne az ok, de hetedik középpályásnak nem kell. Akkor inkább már középhátvédet vegyünk...
és akkor a keret (mezőny..)
zárójelben azok, akik megoldást jelentenek nagy gáz esetén még.
khv : pique,puyol,masch,fontás (ha kell, bartra vagy abidal..)
jhv : alves, montoya (ha kell, adriano)
bhv : abidal,adriano (ha kell, a B-ből a balhátvéd..planas asszem)
kp : busi,ini,xavi,cesc,thiago,keita (ha kell, jds vagy akár afellay)
támadók : m-v-p, alexis, afellay, jeffren (ha kell, iniesta..)
ez így szerintem egész korrekt lenne, és nem lenne gáz cesc érkezése, hisz xavi-ini így több pihenőt kaphatna.
az egésznek az lenne a lényege a középpályán, hogy thiago előzze meg a sorban keitát, és ha ez meglesz, akkor cesc érkezése esetén is elég sokat játszhatna a kis csodasrác.
az lenne egy érdekes húzás (és szerintem jó..) ha elmenne milito, és maxwell... nem jönne helyükre senki, hanem mascheranora khv-ként számítana pep, akkor még talán beleférne cesc is..nagyatyesz írta:A mai meccs is megerősített abban, hogy nem kell ide feltétlenül Cesc az idén. itt van egy kész játékos középre, akit Tiagonak hívnak, és nem örülnék, ha előle rabolná a helyet. Ha Keita elmenne, és a helyére érkezne az ok, de hetedik középpályásnak nem kell. Akkor inkább már középhátvédet vegyünk...
Elvileg az Inter rohadt sokat akar érte...akkor inkább Araujo.Sssantiago írta:Damiao elég jól teljesit az Audi kupán, és szivesen látnám a Barca B ben, még a nyár folyamán megvásárolnám...
Igaz, én hibám, nem tértem ki rá, de nem emiatt az eset miatt zavar engem a tag. Mindegy, nem megyek bele, nem ide tartozik.De most komolyan, mit vártok Wengertől?
De most komolyan, mit vártok Wengertől? Adja oda bagóért a legjobb játékosát? Egyszerű a történet: élő szerződése van Fabregasnak, vagyis semmi nem készteti az Arsenalt az eladására. Ha csak nem egy akkora összeg, amiért ők is úgy látják, h megéri. Mi ezt az összeget nem akarjuk megadni, legalábbis eddig úgy néz ki.mindorokke_barca írta:Wengerről külön megvan a véleményem, de olyan topik nincs az eurobarcán ahol ezt büntetés nélkül ki is fejthetném.és véletlenül sem Wenger az, aki útját állja.![]()
Wengerről külön megvan a véleményem, de olyan topik nincs az eurobarcán ahol ezt büntetés nélkül ki is fejthetném.és véletlenül sem Wenger az, aki útját állja.
Mert ugye Cesc töketlenkedik...nem mondta meg tavaly is nyíltan hogy ide akar jönni...és véletlenül sem Wenger az, aki útját állja. Most már Fabregas is eljutott oda, hogy elég, valahogy el kell érni, hogy elengedje a francia. Hamár a jó szóból nem ért...szerintem teljesen érthető, hogy Fabregas nem akarta megsérteni Wengert, és az ottaniakat, de most már elég. Na mind1, annyiszor le lett már játszva ez a meccsmindorokke_barca írta:Most nem ezt teszi? Külön edz, nem megy a felkészülési táborokba. A szurkolók már ígyis kezdenek elfordulni tőle Londonban. Meggyőződésem, hogy ennek ellenére is nem az a problémájuk, hogy Cesc ide akar jönni, hanem ez a töketlenkedés meg huza-vona évek óta részéről, ebből van elegük. Azt már elérte, hogy a Camp Nouban kifütyülik. Mostmár Londonban is ki fogják.Ne legyünk már elvakultak. Te azt csinálnád a helyében? Összevesznél mindenkivel, aki 16 éves korod óta tesz érted, csak hogy visszajöhess oda, ahol kölyök voltál? Őszintén...nem akarta megbántani sem Wengert, sem az Arsenal szurkolóit, sem senkit.
Most nem ezt teszi? Külön edz, nem megy a felkészülési táborokba. A szurkolók már ígyis kezdenek elfordulni tőle Londonban. Meggyőződésem, hogy ennek ellenére is nem az a problémájuk, hogy Cesc ide akar jönni, hanem ez a töketlenkedés meg huza-vona évek óta részéről, ebből van elegük. Azt már elérte, hogy a Camp Nouban kifütyülik. Mostmár Londonban is ki fogják.Ne legyünk már elvakultak. Te azt csinálnád a helyében? Összevesznél mindenkivel, aki 16 éves korod óta tesz érted, csak hogy visszajöhess oda, ahol kölyök voltál? Őszintén...nem akarta megbántani sem Wengert, sem az Arsenal szurkolóit, sem senkit.