2011.07.30. 12:29:26
Sztem jó húzás a Madridtól, h nagyobb bizalmat szavaznak Mourinhonak, így nyugodtan dolgozhat, zavartalanul. Talán ez eredményre vezethet. Ha meg nem, akkor el kell küldeni JM-t. Ennyi az egész. Most nagy lehetőséget kap a portugál, rajta múlik(na meg azért a Barcán is), h él-e vele.
Én idén erős Madridra számítok, de mi is azok leszünk, szóval nagy csata lesz. Azért nagyon örülnék, ha összejönne egy Barca-Real BL döntő. Talán tavaly is összejöhetett volna, ha máshogy jön ki az elődöntő sorsolása. A tavaly szezon azér volt különleges, mert rég volt, h ennyire erős legyen egyszerre mind a két a csapat. A 2000-s évek elején csak a Madrid volt igazán erős, 2004-2006-ig csak mi, 2006-2008-egyik csapat sem, 2009-2010-ig megint csak mi. Tavaly viszont mi voltunk a legjobbak, de a Real is ott volt 2./3. helyen. Sztem idén is hasonlóak lehetnek az erőviszonyok, a Barca-Real kettős kiemelkedik Európából, hozzájuk jön még a MU. A Chelsea lehet kérdéses, h mire lesz képes, de mástól nem hiszem, h tartania kéne ezeknek a csapatoknak. Sőt, sztem mivel ezek a csapatok még inkább erősödnek, viszont az őket követőkről ezt igazán nem tudnám elmondani, így sztem nőni fog csak a szakadék.