Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025
remek. ez esetben elso meccsre teszek egy 2.5nel kevesebb golt,a masodikra meg barca gyozelmet.bence-barca írta:Mindig 2 meccsen dől el a bwin a sz@rdaffy írta: mas: a szuperkupa mindig 1 meccsen dolt el?![]()
A honlapunkon is 2 meccs van, ráadásul csak 2 nap eltéréssel..
Mindig 2 meccsen dől el a bwin a sz@rdaffy írta: mas: a szuperkupa mindig 1 meccsen dolt el?
bwinen csak 1 vankanty írta:Nem. Tavaly és azelőtt is két meccses volt. Idén egy meccses lesz?daffy írta: mas: a szuperkupa mindig 1 meccsen dolt el?
Nem. Tavaly és azelőtt is két meccses volt. Idén egy meccses lesz?daffy írta: mas: a szuperkupa mindig 1 meccsen dolt el?
foloslegesnek tartom. a csapatok az alap amerikai-kinai turabol befolyo osszeggel is elegedettek lehetnek,nem hiszem,hogy megerne a klasszikusok varazsat eladni egy kis plusz penzert. eleg az,hogy minden kupahoz a masik testen at vezet az ut,nem kell meg +meccsekben gondolkodni.ab1daL írta:Madridistáról a hír:
Az amerikaiak azt tervezik, hogy jövő nyáron az első Klasszikus Amerikában legyen. A befektetők hajlandóak lennének bármilyen árat megfizetni azért, hogy a Real Madrid és a Barcelona az előszezonban játsszon náluk egy "barátságos" klasszikust.
Remélem ilyenre nem kerül sor soha. Egyszerűen sztem a varázsa elveszne ezeknek az igazi Clásicoknak. Inter meg a Milan tavaly is játszott egymás ellen felkészülési meccset, nem látom értelmét ilyen rangadókat "tönkre tenni" úgy, hogy tét nélkül, felkészülés gyanánt játszanak le.
A varázsa biztos nem lenne az igazi, de a mai fociban a pénz egyre fontosabb, szóval nem kizárt, h lesz vmi a dologból, ha valóban komoly haszonhoz jutnak a klubok.ab1daL írta:Madridistáról a hír:
Az amerikaiak azt tervezik, hogy jövő nyáron az első Klasszikus Amerikában legyen. A befektetők hajlandóak lennének bármilyen árat megfizetni azért, hogy a Real Madrid és a Barcelona az előszezonban játsszon náluk egy "barátságos" klasszikust.
Remélem ilyenre nem kerül sor soha. Egyszerűen sztem a varázsa elveszne ezeknek az igazi Clásicoknak. Inter meg a Milan tavaly is játszott egymás ellen felkészülési meccset, nem látom értelmét ilyen rangadókat "tönkre tenni" úgy, hogy tét nélkül, felkészülés gyanánt játszanak le.
Szerintem Canales, Thiagoval egyetemben a két legnagyobb tehetsége ashutterisland írta:ha jól tudom, úgy van, hogy ha megveszi a valencia 12-ért, akkor a madrid mégis visszaveheti 18-ért...ab1daL írta:Sergio Canales a Valenciához kerül kölcsönbe két évre, és opciójuk lesz megvenni 12-ért.
tehát ha megveszi a valencia, akkor 12 milláért (ami a kölcsönnel együtt 13), akkor 18ért visszaveheti a madrid.
a bojanos biznisz is kacifántos, de szerintem ez még nagyobb hülyeség, ha tényleg így van.
mivel a mai árak között nevetve meg fogja venni 12ért a valencia (persze ha lesz rá dellája) és akkor 5-6 milla bukta van rajta a madridnak.
ha jól tudom, úgy van, hogy ha megveszi a valencia 12-ért, akkor a madrid mégis visszaveheti 18-ért...ab1daL írta:Sergio Canales a Valenciához kerül kölcsönbe két évre, és opciójuk lesz megvenni 12-ért.
kb az a helyzet, h amilyen "hatalom" nem kellett a luzitánnak, azt megkapta Zidane... (gyanítom max véleményező szerepet kapott...)d írta:Kicsit zavaros ez, ahogy leírjátok, tegyük tisztába kicsit! Most akkor ki lett a sportigazgató, Mourinho, vagy Zidane?
Nem kis vigyorral az arcomon nyugtáznám, ha Mourinhot saját padavanja verné ki a BL-bőlLG írta:A Chelsea lehet kérdéses, h mire lesz képes, de mástól nem hiszem, h tartania kéne ezeknek a csapatoknak.
gyomor és gyomor között is van különbség... szted nincs baj múú-val, vkinek viszont nem veszi be a gyomra, amit csinál... nincs azzal semmi baj, ha elfogadod a stílusát, de...mourinho-val sincs semmi baj.
Nagyon érdekelne, hogy daffy te hogyan szerveznéd át a csapatot, ki lenne az edző, milyen játékosokkal, mit, hogy csinálnál. Sztem minden jól halad jelenleg, mourinho-val sincs semmi baj.daffy írta:gyakorlatilag menedzser posztot tolt be a klubnal,emellett zidane is nagyobb szerephez jut,ami kulon orom szamomra(bar a mou-i tejhatalmat ellenzem)sjd írta:Mourinho megkapta az egyik eltiltott meccsét felfüggesztettbe, úgyhogy csak 2 BL-meccset kell majd kihagynia
(mondjuk ahogy őt ismerem, fog okot adni arra, hogy ezt a 2 felfüggesztettet még kiszabják rá)
De ami fontosabb, hogy kinevezték sportigazgatónak is, tehát gyakorlatilag megörökölte a kitúrt Valdano posztját és még nagyobb hatalmat kapott
az kemény...jövőre elnök is lesz belőle...hát ha Madridnak ez kell...daffy írta:gyakorlatilag menedzser posztot tolt be a klubnal,emellett zidane is nagyobb szerephez jut,ami kulon orom szamomra(bar a mou-i tejhatalmat ellenzem)sjd írta:Mourinho megkapta az egyik eltiltott meccsét felfüggesztettbe, úgyhogy csak 2 BL-meccset kell majd kihagynia
(mondjuk ahogy őt ismerem, fog okot adni arra, hogy ezt a 2 felfüggesztettet még kiszabják rá)
De ami fontosabb, hogy kinevezték sportigazgatónak is, tehát gyakorlatilag megörökölte a kitúrt Valdano posztját és még nagyobb hatalmat kapott
gyakorlatilag menedzser posztot tolt be a klubnal,emellett zidane is nagyobb szerephez jut,ami kulon orom szamomra(bar a mou-i tejhatalmat ellenzem)sjd írta:Mourinho megkapta az egyik eltiltott meccsét felfüggesztettbe, úgyhogy csak 2 BL-meccset kell majd kihagynia