daffy írta:..
Daffy,
én nagyon értelmesnek tartalak, de ez a Cesc-ügy kezd a mániáddá válni, már ne haragudj

Nem akarlak kiosztani, nehogy félreértsd, de ahányszor benézek, mindig azt kérdezed, hogy hova jön majd. Szerintem 40 millió körül jöhet Cesc, mert habár negatív üzenete lehet, hogy tessék, menjetek el fiatalok, majd visszaveszünk, csak az a helyzet, hogy nagyjából 30 fiatal ment már el az elmúlt 4 évben és csak őt akarjuk visszavenni. Továbbá van 8 saját nevelés, akinek ott van a helye a kezdőben.
Hova férhet be? Én már láttam védekező középpályást is játszani, már pedig az tökéletesen látható, hogy a Barcelonánál nem kell 120 kg izmot magadra pakolnod, hogy ellásd ezt a posztot, csupán tudnod kell a helyezkedést. Továbbá Xavi helyettese lehet, Iniestáé is lehet, sőt, ha nagyon akarja, Pep feltolja Iniestát bal támadóba és Cesc bejön középre.
Ráadásul annyi mérkőzés van, hogy az hihetetlen. Csoda, hogy Xavi ennyit bírt az elmúlt 3 év során. Nyilvánvalóan Pep látja, hogy ő sem fiatalodik, és tudja, kell a jövő. Hogy mi lesz Thiagóval? Én rettentően bírom a srácot, de az a gyerek, aki 20 évesen a Barça első keretében van, és szerződést ajánl neki a klub 2015-ig, és neadjisten, egy olyan év után, amiben csak 15 meccsen lépne pályára Cesc miatt, távozik, akkor távozzon. Iniesta pontosan 2004 körül vált állandó cserévé, azaz 20 évesen, és 2-3 év kellett neki, hogy abszolút kezdővé váljon. Van ideje, méghozzá nagyon sok.
Remélem, csak a nézetek ütköztetésének fogod fel ezt a hsz-t, és nem személyes támadásnak, mert én tényleg csak a témát szerettem volna boncolgatni.
.