2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A lényeget mondd, (már bocs a modiktóldaffy írta:lntrol kezdtem stirolni es a noi papucs,a szoknya es az egesz ruhazata ugy elso pillantasra megteveszto
készdaffy írta:lntrol kezdtem stirolni es a noi papucs,a szoknya es az egesz ruhazata ugy elso pillantasra megteveszto
igyál valamit, és fogd rá a "nyuszi"-radaffy írta:lntrol kezdtem stirolni es a noi papucs,a szoknya es az egesz ruhazata ugy elso pillantasra megtevesztobence-barca írta:De akkor honnan vetted, h csaj?daffy írta:ma olyat lattam,besirtam.
kretan nyaralok. felszallt a buszra egy foszer meg a "noje". nezem a "csajt",[auto_cenzúra] mekkora vadlija van. nezem feljebb,szoros a keze. ez a gorogok eseteben meg belefer. feljebb erek,szakalla van es alonso feje. hat ilyet meg nem nagyon lattam,mondhatom megalapozta a napom hangulatat. gyonyoru volt.![]()
lntrol kezdtem stirolni es a noi papucs,a szoknya es az egesz ruhazata ugy elso pillantasra megtevesztobence-barca írta:De akkor honnan vetted, h csaj?daffy írta:ma olyat lattam,besirtam.
kretan nyaralok. felszallt a buszra egy foszer meg a "noje". nezem a "csajt",[auto_cenzúra] mekkora vadlija van. nezem feljebb,szoros a keze. ez a gorogok eseteben meg belefer. feljebb erek,szakalla van es alonso feje. hat ilyet meg nem nagyon lattam,mondhatom megalapozta a napom hangulatat. gyonyoru volt.![]()
Mond valamit a srác...én is azon gondolkodtam, nem lehet, h végül is egy férfit láttál és esetleg fogyasztottál a lentebb kibeszélt dolgokból?bence-barca írta:De akkor honnan vetted, h csaj?daffy írta:ma olyat lattam,besirtam.
De akkor honnan vetted, h csaj?daffy írta:ma olyat lattam,besirtam.
kretan nyaralok. felszallt a buszra egy foszer meg a "noje". nezem a "csajt",[auto_cenzúra] mekkora vadlija van. nezem feljebb,szoros a keze. ez a gorogok eseteben meg belefer. feljebb erek,szakalla van es alonso feje. hat ilyet meg nem nagyon lattam,mondhatom megalapozta a napom hangulatat. gyonyoru volt.
Hát ez nekem is betennedaffy írta:ma olyat lattam,besirtam.
kretan nyaralok. felszallt a buszra egy foszer meg a "noje". nezem a "csajt",[auto_cenzúra] mekkora vadlija van. nezem feljebb,szoros a keze. ez a gorogok eseteben meg belefer. feljebb erek,szakalla van es alonso feje. hat ilyet meg nem nagyon lattam,mondhatom megalapozta a napom hangulatat. gyonyoru volt.
elhiszem, h feldobta a hangulatotdaffy írta:ma olyat lattam,besirtam.
Mondjuk el tudnék képzelni egy ilyet:shutterisland írta:érdekes ez a zászlós kép, nincs több ? magyar zászló pl ?
ez a szeméttárolás problémáit megoldaná egy időre... (viccen kívül...)
Jo, lehet ez így kicsit erős volt, és sorry!geridoss írta:Attól, hogy nem értek veled egyet még nem... Mindegy.ALEXDP írta: BUTA vagy, erre nem tudok mást mondani.
Én úgy gondolom, hogy aki a droghoz nyúl, mint végső megoldás, az igenis viselje a következményeket. Saját döntése, nem hiszem, hogy fegyverrel kényszerítenek bárkit is, hogy forduljon az e fajta szerekhez...
Van kivétel, persze, hogy van. Mindig van. Nem is róluk beszélek.
Számomra aki heroint, krokodilt vagy crack-et használ, mind ugyanolyan.
Ha ez arra utal, akkor igen, buta vagyok. Attól még nem változik a véleményem a kábítószerfüggőkről.
Attól, hogy nem értek veled egyet még nem... Mindegy.ALEXDP írta: BUTA vagy, erre nem tudok mást mondani.
BUTA vagy, erre nem tudok mást mondani.geridoss írta:Normális drogfogyasztó? Te miről beszélsz???ALEXDP írta: "normális" drogfogyasztótól sosem hallottam hogy krokit enne, vagyhogy katit szúrna stb...
Teljesen mindegy, hogy roma, vagy orosz, gazdag vagy szegény aki használja. A drog az drog. Nincs olyan, hogy normális fogyasztó.
Ezt azért igazán nem tudhatod.Xanthor írta:Érdekes nekem sose jutott eszembe se, hogy drogozzak és ha le lennék csúszva akkor is így lenne. Mit segít az az ember helyzetén? Pénz és szétrombol.
(Ez persze a kemény drogokra vonatkozik.)
Normális drogfogyasztó? Te miről beszélsz???ALEXDP írta: "normális" drogfogyasztótól sosem hallottam hogy krokit enne, vagyhogy katit szúrna stb...
Nem, nem a marihuánára célzok, hanem általában a drogokkal kapcsolatos megítélés és tájékoztatás hibás.Tim írta:Ismerek pár embert aki drogfüggő,és egyik sem úgy kezdte hogy "hej de szépen süt ma a nap! Mi lenne ha főznék egy adagot magamnak.."ALEXDP írta:
A crack-ről írtak nem pontosak, csak feltételes módban helytálló!
Másrészt nagyon érdekelne hogy miért kell a drogfogyasztást feltétlen problémához, gondhoz vagy negatívumhoz kapcsolni?
........
Ezek az újhullámos cuccok meg nem igazán drogok, hanem mérgező vegyszerek adalékai, és a tudatosan ilyet fogyasztók nagy része 1 társadalmi csoporthoz köthető...
Vagy "ma volt az esküvőm,mivel tehetném még emlékezetesebbé?"
A marihuána fogyasztása (amire te akarsz kilyukadni,ha jól sejtem),teljesen más téma,a maga kultúrájával együtt.
Abban speciel egyetértünk hogy,az új cuccok inkább vegyszerek,amiknek a hosszútávú hatásait még a tervezők sem ismerik. A társdalmi csoportot illetően viszont nem feltétlenül. A mai fiatalok nagy része már találkozott velük,a szokásos hétvégi túrák során.
Idejön, aztán tökönrúg?...Rinku írta:Ártalmas?! A drog ártalmas?!
Ismerek pár embert aki drogfüggő,és egyik sem úgy kezdte hogy "hej de szépen süt ma a nap! Mi lenne ha főznék egy adagot magamnak.."ALEXDP írta:
A crack-ről írtak nem pontosak, csak feltételes módban helytálló!
Másrészt nagyon érdekelne hogy miért kell a drogfogyasztást feltétlen problémához, gondhoz vagy negatívumhoz kapcsolni?
........
Ezek az újhullámos cuccok meg nem igazán drogok, hanem mérgező vegyszerek adalékai, és a tudatosan ilyet fogyasztók nagy része 1 társadalmi csoporthoz köthető...