Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gondolom akik régóta szurkolnak a Madridnak, azok nem fognak ezek miatt a játékosok miatt átpártolni a BarcáhozSanama írta:Még mindig nem értem, hogy lehet ilyen csapattal szimpatizálni egyáltalán, ahol ilyenek vannak,mint hentes Pepe, favágó Marcelo és fülhuzigáló José...
Csak egyetérteni tudok...ennyi vadbarom régen jött össze egy csapatban.Sanama írta:Még mindig nem értem, hogy lehet ilyen csapattal szimpatizálni egyáltalán, ahol ilyenek vannak,mint hentes Pepe, favágó Marcelo és fülhuzigáló José...
Kiábrándító komolyan mondom. Ki az a nemnormális aki vesz egy Pepe mezt? Vagy Marcelo mezt?
Nem normálisak. és folyamatosan ezt csinálják, nem értem miért nem tűnik fel ez a hozzáértöknek?
Nem hittem volna,de ebből a csapatból még Ronaldot tisztelem. Igaz,hogy nyavajog,de nem ilyen alattomos kis suttyó mint ezek. Ezekben nincs benne, és ez (sajnos) már tisztelendő a Real Madridban...
Ez meg mélyen igaz, hisztizik,nem szimpi, de teszi a dolgát,és nem durran el undorító mód az agya. Akik nem 1-2 éve ismerik a Madridot, azok talán egyetértenek,hogy egy ilyen hagyományokkal rendelkező csapatban helye nem lenne: Pepe,Marcelo,Khedira,Mourinho, most így hirtelen ennyi. Ramos is el tud durrani,de ő legalább hozza a szintet. Khedira a tudása miatt lufi.Sanama írta:
Nem hittem volna,de ebből a csapatból még Ronaldot tisztelem. Igaz,hogy nyavajog,de nem ilyen alattomos kis suttyó mint ezek. Ezekben nincs benne, és ez (sajnos) már tisztelendő a Real Madridban...
No igen ez jó kérdés,és kiváncsi is voltam már tavaly is hogy vajon mire menne a Real egy Chelsea,vagy Mu ellen...Sztem a Chelsea nem anniyra jó,tavaly se votlak meggyőzőek,és nem tudom vhogy nem érzem rajtuk idén se hogy erősek lennének,de majd persze ez még a jövő zenéje...ALEXDP írta:Bestbarca, 1 mondatodra reagálnék, én nem vagyok abban biztos hogy ez a Madrid a 2. legerősebb...
Keretet tekintve ok, de van még 2-3 csapat amelyik szerintem el kaphatja őket(bl-ben főleg de nem csak..)
szerintem is a madrid papíron a második,de egy mu,chelsea megizzaszthatja,sőt...ALEXDP írta:Bestbarca, 1 mondatodra reagálnék, én nem vagyok abban biztos hogy ez a Madrid a 2. legerősebb...
Keretet tekintve ok, de van még 2-3 csapat amelyik szerintem el kaphatja őket(bl-ben főleg de nem csak..)
Akkor velem nincs gond, mert 3-0 volt a tippemBányász írta:Ha nem muszáj a továbbiakban ne erőltessétek az "1-0-ra nyerünk" meg a "2-0 a Barcának" típusú hozzászólásokat!Köszi.