Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
ziipp
Capitá del Barça

2011.08.18. 01:22:02

Szerintem a madridisták egy része biztos elégtételt érez, amikor elkövetnek egy-egy durva szabálytalanságot valamelyik barcás ellen. Tehetetlen düh valahol a felszínre tör.
Pavel
Entrenador del Barça

2011.08.18. 01:20:06

Mou olyan volt, mint egy óvodás. Belecsípek Pistikébe aztán mutogatom, hogy ő kezdte.
A meccsről. A végére lerágtam az összes körmöm, de megérte.
Végezetül egy üzenet az idetévedő madridistáknak.
Nézzék meg a tavalyi meccs végét (5-0), kupadöntő végét és a mai meccs végét, ha megvan a különbség kérem szóljatok.
JanPieterzoon
Jugador del Barça

2011.08.18. 01:19:14

Sanama írta:Még mindig nem értem, hogy lehet ilyen csapattal szimpatizálni egyáltalán, ahol ilyenek vannak,mint hentes Pepe, favágó Marcelo és fülhuzigáló José...
Gondolom akik régóta szurkolnak a Madridnak, azok nem fognak ezek miatt a játékosok miatt átpártolni a Barcához :) Meg ahogy nézem a mai ifjakat, amikor viszem a srácokat a suliba, meg amikor néha elcsípek egy-két mondatot beszélgetésekből, akkor mostanában inkább Barcának kezdenek szrukolni a focival ismerkedők 8)

Én Sztoicskovék óta szurkolok a Barcának, volt azóta itt is pár arc, akik annyira nem voltak szimpatikusak, de nem egy-két emberen múlt az, hogy szurkolok-e a csapatnak. Gondolom a Madridistáknak sem Pepe a legnagyobb kedvencük a mostani csapatból...
geridoss
Director del Fútbol

2011.08.18. 01:19:05

Az első meccsen nem is voltak ilyen szituációk, kellemesen csalódtam a Madridban. Ma, az első félidőben szintúgy nagyon jók voltak, a tavalyi önmagukhoz képest sokat fejlődtek, vagy csak fel merik vállalni a nyílt, támadó játékot.

Viszont az ilyen Pepe és Marcelo féle játékosoktól kiráz a hideg. Nem hiszem el, hogy egy szurkoló arra legyen büszke, hogy az általa szeretett csapat játékosai arra pályáznak, hogy mindegy hogyan, csak lábat törjenek... Biztos, hogy nem ez a helyzet, de nem áll messze az igazságtól. Marcelonak, és Pepének tényleg semmi keresnivalója nincs a Real Madridnál...

Idéznék egy barátomat:

"Marcelot Svédországba hívják fakitermelőnek Pepével együtt." :)

Szerk: Igazából nem hiszem, hogy Mourinho a felelős azért, mert ezek ketten elmebetegek. Részben az ő hibája is, mert nem fékezi meg őket. De érdekes módon senki más nem rugdosódik ily módon, csak ők ketten, és minden alkalommal.

Jó meccs volt, csak kár a végjáték..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára geridoss 2011.08.18. 01:21:26-kor.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
barca2010
Jugador d'estrella

2011.08.18. 01:18:55

Ez egyszerűen undorító, amit ezek a gusztustalan férgek művelnek. De hát erre tanítja őket ez a gerinctelen féreg. Nem tudok szebben fogalmazni, mert ez már sok. C Ronaldót sajnálom, mert Ő ennél sokkal több. El kellene már viselni sportember módjára, hogy ezt a Barcát nem nagyon lehet megverni. De amíg ezek a dupla nulla bírók engedik ezt, addig ne is álmodjunk szép meccsekről ezek ellen.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.08.18. 01:16:39

Amit special 0 csinált a végén,az teljesen tükrözi a mai real madridot,és játékosait (tisztelet a kivételnek,mint Benzema,Ronaldo,Kaká...).
Hátulról,gerinctelenül,majd gyorsan elsunnyogni,és adni az ártatlant.

Olyan a csapat is mint az edzőjük.
Pedig még 3 félidő alapján azt mondtam volna,hogy megérdemelték volna a kupát,de amit itt az utolsóban leműveltek,az botrány volt.

Jó lesz pár hónap klasszikusok nélkül,hátha lehűlnek a kedélyek,bár a Pepe,Marcelo,Ramos féle vadak sosem változnak meg.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.08.18. 01:14:32

Azért sok mindent elmond a Madridról, hogy Ronaldo gyakorlatilag az egyetlen igazán becsülendő játékosuk lett.. :roll: :lol:
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
ziipp
Capitá del Barça

2011.08.18. 01:12:54

Izgulós meccs! :D (Kár a végéért...)

Hihetetlen ez a Mourinho, mint egy gyerek. :D Azért nem volt rossz próbálkozás, bár hozzá illő módon gerinctelenül csinálta. :D
BarcaBaku
Barça B

2011.08.18. 01:12:39

Undorító a real tudjuk milyenek... :roll:
Ne ezzel foglalkozzunk MI nyertünk miénk a kupa ennek örüljünk..köpködhetjük majd eleget a madridot..
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.08.18. 01:09:57

Sanama írta:Még mindig nem értem, hogy lehet ilyen csapattal szimpatizálni egyáltalán, ahol ilyenek vannak,mint hentes Pepe, favágó Marcelo és fülhuzigáló José...

Kiábrándító komolyan mondom. Ki az a nemnormális aki vesz egy Pepe mezt? Vagy Marcelo mezt?
Nem normálisak. és folyamatosan ezt csinálják, nem értem miért nem tűnik fel ez a hozzáértöknek?

Nem hittem volna,de ebből a csapatból még Ronaldot tisztelem. Igaz,hogy nyavajog,de nem ilyen alattomos kis suttyó mint ezek. Ezekben nincs benne, és ez (sajnos) már tisztelendő a Real Madridban...
Csak egyetérteni tudok...ennyi vadbarom régen jött össze egy csapatban.
Ha Pepe v. Marcelo ellen csak 1x játszhatnék, egyikünk sem fejezné be a meccset. De gondolom a madridisták majd jönnek h. színészkedett Fabregas is a végén...
A pirosat én kapnám...
Rivaldo-A Legnagyobb.
ALEXDP
Capitá del Barça

2011.08.18. 01:08:36

PONT nem sikerült az élő topikba elküldenem amit írtam, mert jött "világlegjobbbalhátvéggye", és a szokásos Saga...
Pedig konkrétan azt írtam hogy legalább annyira a Kupának örülök, mint annak hogy pont a Real mutatja meg hogy hogy is ki lehet kapni Tőlünk, hogy milyen ha fociznak, hogy TUDNAK "mások" lenni!

Nem érkeztem elküldeni, és addigra nem is volt aktuális :D :x

NEM TUDNAK MÁSOK LENNI!
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.08.18. 01:07:23

Sanama írta:
Nem hittem volna,de ebből a csapatból még Ronaldot tisztelem. Igaz,hogy nyavajog,de nem ilyen alattomos kis suttyó mint ezek. Ezekben nincs benne, és ez (sajnos) már tisztelendő a Real Madridban...
Ez meg mélyen igaz, hisztizik,nem szimpi, de teszi a dolgát,és nem durran el undorító mód az agya. Akik nem 1-2 éve ismerik a Madridot, azok talán egyetértenek,hogy egy ilyen hagyományokkal rendelkező csapatban helye nem lenne: Pepe,Marcelo,Khedira,Mourinho, most így hirtelen ennyi. Ramos is el tud durrani,de ő legalább hozza a szintet. Khedira a tudása miatt lufi.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Sanama
Llegenda del Barça

2011.08.18. 01:04:28

Még mindig nem értem, hogy lehet ilyen csapattal szimpatizálni egyáltalán, ahol ilyenek vannak,mint hentes Pepe, favágó Marcelo és fülhuzigáló José...

Kiábrándító komolyan mondom. Ki az a nemnormális aki vesz egy Pepe mezt? Vagy Marcelo mezt?
Nem normálisak. és folyamatosan ezt csinálják, nem értem miért nem tűnik fel ez a hozzáértöknek?

ozsimiki
Adminisztrátor

2011.08.18. 01:03:04

Nah kinyitom, legalább a kicsit indulatosabbakat kitesszük egy időre. Szóval óvatosan!

Madrid veszélyes volt, főleg első félidőben, kihagyták a helyzeteket, de itt már a Barca is inkább emlékeztetett az igazi Barcára,és sok szép megoldást láthattunk, de kellett ehhez a Madrid is,hogy nyíltabban játszanak.

Messi vs CR. hát, ezen a meccsen ég és Föld,de a párharcban is (nézve, a felkészülés mennyiségét) nyert Leo. CR semmit se csinált, meglátta a labdát, elfutott,majd szerelték,vagy visszafordult, ez kevés egy klasszistól egy ilyen rangadón.

Messi mezőnyben is nagyon jó volt, góljai gólpassza szépek.

Végül, reméltem,hogy nem lesz vmi eldurvulás, de még nem megy a méltó mód veszítés sajnos, köszönhetően Marcelonak. No meg nagyrészt szerintem a méltóságos Josékának.

Pepe is szépen megúszta ismét a lapokat :D Daffytól kérdezném (én nem járok odaát, Isten ments),hogy nálatok van olyan aki amúgy tiszteli,és bírja Pepét? :D
Kép
Andris
Adminisztrátor

2011.08.18. 01:00:32

Por que ?
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.08.17. 22:12:38

Madridistáknak is jó szurkolást, ez most zárva lesz meccs végéig+ x perc, míg mindenki át tudja gondolni,h megéri-e esetleg felindultan leírni a véleményt.
Kép
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.08.17. 21:24:32

Klasszikus pillanatok és klasszikus hősök,
Őket látni ismét a tévé előtt időzök.
A Marca és megannyi sportlap címoldalán,
Csupa-csupa madridi és persze katalán.
A világ figyel! Dubai, Miami, Buenos Aires…
...Úgyhogy srácok „focizni” muszáj lesz!
Barcelona utcái: ahol a madár se jár,
A kocsmák kivételével ma este minden bezár.
Mikor a Jövő templomában tizenegyet üt az óra,
Minden egyes szempár az El Classico-ra!

Nem saját, most találtam facebookon. Lehet már volt is. :)
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
MatyiG
Adminisztrátor

2011.08.17. 17:36:13

bottlikakos írta:Jelen pillanatban ki nem játszhat a meccsen?
Puyol, Maxwell, Afellay ha jól tudom. :wink:
bottlikakos
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2011.08.17. 17:29:30

Jelen pillanatban ki nem játszhat a meccsen?
Kép

2009. MÁJUS 2.:real-BARCA2-6
2009.MÁJUS 13.:Király-kupa döntő,Barcelona-Atletic Blbao4-1
2009.MÁJUS 27.:BAJNOKOK LIGÁJA DÖNTŐ,BARCA-manchester united2-0
2010.NOVEMBER 29.:BARCA-real madrid 5-0!!!
2011.MÁJUS 28.:BL DÖNTŐ:BARCA-m.united 3-1!!!
Bestbarca
Entrenador del Barça

2011.08.17. 17:24:02

ALEXDP írta:Bestbarca, 1 mondatodra reagálnék, én nem vagyok abban biztos hogy ez a Madrid a 2. legerősebb...
Keretet tekintve ok, de van még 2-3 csapat amelyik szerintem el kaphatja őket(bl-ben főleg de nem csak..)
No igen ez jó kérdés,és kiváncsi is voltam már tavaly is hogy vajon mire menne a Real egy Chelsea,vagy Mu ellen...Sztem a Chelsea nem anniyra jó,tavaly se votlak meggyőzőek,és nem tudom vhogy nem érzem rajtuk idén se hogy erősek lennének,de majd persze ez még a jövő zenéje...

A Mu meg jó tény,tavalyhoz képest nem sokat fejlődtek sztem,kb ugyan az a keret,bár nyílván tán még egységesebb,meg azért Young nem rossz erősítés,meghát Sir Alex vhogy mindíg jól nyúl a keretbe,de szem jobb már ez a jelenlegi Madrid...Tavaly is ha nem lett volna az az azért érdekes kiállítás a Bernabeuban,akkor nagyon nehéz lett volna ellenük...Megjegyzem az a kiállítás egyszerűen járt,ha nem is pont egyből azért a belépőért,de azon a meccsen is Pepe szokásos módon hentes volt,szal megérdemelte...

De persze ekkora meccseken bármi megtörténhet,ezért is bánok mindíg finoman a jóslásokkal,persze az ember szíve haza húz,meghát az utóbbi években a Barca nem egyszer bizonyította hogy nem ad esélyt nagy tét meccsen,de valójában tényleg minden ilyen meccs 3 esélyes...
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
daffy
Madridista

2011.08.17. 17:05:08

ALEXDP írta:Bestbarca, 1 mondatodra reagálnék, én nem vagyok abban biztos hogy ez a Madrid a 2. legerősebb...
Keretet tekintve ok, de van még 2-3 csapat amelyik szerintem el kaphatja őket(bl-ben főleg de nem csak..)
szerintem is a madrid papíron a második,de egy mu,chelsea megizzaszthatja,sőt...

az esti meccsről:
ha a real kiáll 4-2-3-1ben hasonló eszetlen rohanással,mint az előző meccsen,akkor gólokkal kapunk ki. 4-3-3 az egyetlen járható út coentraoval,mert sokkal mozgékonyabb,mint khedira,így kiegészíthetik egymást. tartok tőle,hogy nem ez lesz,így pofonra számítok,illetve 250 olyan hsz-re,hogy a barca nem felkészült,fáradt,stb mégis megverte a realt,aki erre a meccsre volt kihegyezve(ami eleve hülyeség). azért bízom a jó eredményben és hogy sikerül bekotorni 1-2 gólt. jó szurkolást estére :wink:
sziryboy
Jugador del Barça

2011.08.17. 17:01:50

Bányász írta:Ha nem muszáj a továbbiakban ne erőltessétek az "1-0-ra nyerünk" meg a "2-0 a Barcának" típusú hozzászólásokat!Köszi.
Akkor velem nincs gond, mert 3-0 volt a tippem 8)
ALEXDP
Capitá del Barça

2011.08.17. 16:59:07

Bestbarca, 1 mondatodra reagálnék, én nem vagyok abban biztos hogy ez a Madrid a 2. legerősebb...
Bestbarca
Entrenador del Barça

2011.08.17. 16:42:01

Ha minden igaz akkor a szokásos kezdő áll fel,legalábbis ezek az előzetes hírek,és én örülük...Ez nem az a meccs ahol próbálgatni,meg bemutatni kell az embereket,komoly meccs ez kupáért,a világ 2. legerősebb csapata ellen...Arról nem is beszélve,hogy igazából lélektani előnyre tesz szert ki megnyeri a kupát,hisz a legnagyobb rivális ellen van a meccs,aki ellen egész évben küzdeni fognak...Szal sztem,és Pep is így gondolkodik valszeg:

VV-Alves-Mascherano-Pique-Abidal-Busi-Xavi-Ini-Pedro-Messi-Villa

Puyi helyett Mascherano,remélem azért összekapja magát,legutóbb nem volt vmi magabiztos...Abidal még a veszélyes,mert vasárnap botrányosan rossz volt,Pep sztem elbeszélgetett a fejével az tuti,mert így ezt nem lehet...De lehet aztán Adriano kezd helyette,az is benn van...És nem feltétlen lenne baj,nem tudom Abi mennyit tud javulni,márpedig sokat kéne...

A többi poszton meg kezdjen aki szokott,megszokott játékosok,kik érzik egymást,labdabiztosak,ugyanis a labdabiztossággal fogjuk megnyerni a meccset,ebben biztos vagyok...Alexis,Cesc meg bejöhet a 70. perc körül,remélhetőleg egy lefutott meccsen... :)
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
Kash
Entrenador del Barça

2011.08.17. 16:37:01

Hát most miért ne, ezek csak tippek, nem mondom hogy annyi lesz, de én ezeket a tippeket már megtettem tipmixen egy másik oldalon, és áltlában azt teszem meg, mint a töbség, hát erre 1-0 volt több (55) stavazat.
Kép
Válasz küldése