Egyéb Sportok
-
- aka Game90
Kezdődik!
Tippem: Djokovic behúzza 3-1-gyel.
Go Nole!
Tippem: Djokovic behúzza 3-1-gyel.
Go Nole!
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Na akkor csapassuk!
Ide azt a 3ikat, s mutasd meg Djoko, hogy te vagy a legjobb!
Ide azt a 3ikat, s mutasd meg Djoko, hogy te vagy a legjobb!

Kicsit furán fogalmaztam. Én az egész évre értettem. Ha most is nyer, akkor egyértelmű, h ő volt idén a legjobb és kiemelkedett a mezőnyből.piton írta:Melyik sorozatra gondolsz?kanty írta:Na akkor jöhet a döntő.![]()
Djokovic volt idén a jobb, ötször megverte Rafát, ő az esélyes. Azonban nem hiszem, h ma ő nyer. Hatalmas sorozata van a szerbnek, ami egyszer megszakad. Arra, h megszakítsa ezt a sorozatot Rafa a legalkalmasabb.
VAMOS RAFA!!!
Mert bár voltak neki nagy sorozatai, de a többsége megszakadt, legutóbb pl. amikor Cincinattiben "kikapott" Murray-től, egy döntőben.
Egy még biztos megmarad neki ami említésre méltó és most aktuális, hogy még Nadaltól nem kapott ki idén (döntőben). Talán erre gondoltál, csak nem egyértelmű számomra. Mert ezt a sorozatot valóban csak Rafa szakíthatja meg.![]()

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- piton
- Capitá del Barça
Melyik sorozatra gondolsz?kanty írta:Na akkor jöhet a döntő.![]()
Djokovic volt idén a jobb, ötször megverte Rafát, ő az esélyes. Azonban nem hiszem, h ma ő nyer. Hatalmas sorozata van a szerbnek, ami egyszer megszakad. Arra, h megszakítsa ezt a sorozatot Rafa a legalkalmasabb.
VAMOS RAFA!!!

Egy még biztos megmarad neki ami említésre méltó és most aktuális, hogy még Nadaltól nem kapott ki idén (döntőben). Talán erre gondoltál, csak nem egyértelmű számomra. Mert ezt a sorozatot valóban csak Rafa szakíthatja meg.

Hattrick: Ádáz Pitonok
Na akkor jöhet a döntő.
VAMOS RAFA!!!

VAMOS RAFA!!!

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- piton
- Capitá del Barça
Nagyon várom már a meccset, sajna Roger nincs ott, de talán jobb h nem ő küzd meg Nadal-lal. Djokonak 3-4 szettben van esélye, egy 5 játszmáig tartó meccset nem biztos h ő nyerne meg, mert Nadalnak jobb erőnléte van még mindig, ráadásul könnyebb ágon jutott el a döntőig, nem volt sok túlórázása. Persze az tény h 3 nap alatt 3 meccset nyomott le, de ha vkinek ez nem okozhat gondot az Nadal, és hát napról napra jobban játszott.
De mivel Novak idén már 5-ször megverte döntőben, minden borításon, így egyértelmű h ki az esélyes.
Én egy 4 szettes Djokovic győzelmet tippelek, Fed elleni fordítása nagy erőt adhatott neki, valamint hajtja őt a vágy, h visszavágjon a tavalyi vereségért.
De mivel Novak idén már 5-ször megverte döntőben, minden borításon, így egyértelmű h ki az esélyes.
Én egy 4 szettes Djokovic győzelmet tippelek, Fed elleni fordítása nagy erőt adhatott neki, valamint hajtja őt a vágy, h visszavágjon a tavalyi vereségért.

- MatyiG
- Adminisztrátor
ma este 10kor Novak Djokovic - Rafael Nadal US OPEN döntő az eurosporton!
Tippem: 3-2 Djokonak!
nehéz meccs lesz és szoros, de szerintem a végén Djoko kerül ki győztesen! persze ettől függetlenül remélem Rafa behúzza!
Vamos Rafa!

Tippem: 3-2 Djokonak!
nehéz meccs lesz és szoros, de szerintem a végén Djoko kerül ki győztesen! persze ettől függetlenül remélem Rafa behúzza!

Vamos Rafa!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Serena! hát ez meg mi volt? :S
6-2,6-3 ra kikapni ilyen simán...ez nem Serenára jellemző, hiába mondja most a kommentátor,hogy nem azért történt így mert Serena gyenge volt, dehogynem.
Stosurnak grt azért, szimpatikus játékos, az égvilágon semmi bajom vele, csak nem értem mi történt egy ilyen menetelés után Serenával...úgy,hogy már 17GS döntőt játszott...és nem mellesleg 13 GS-t nyert egyénileg, mert párosban is párat...
6-2,6-3 ra kikapni ilyen simán...ez nem Serenára jellemző, hiába mondja most a kommentátor,hogy nem azért történt így mert Serena gyenge volt, dehogynem.
Stosurnak grt azért, szimpatikus játékos, az égvilágon semmi bajom vele, csak nem értem mi történt egy ilyen menetelés után Serenával...úgy,hogy már 17GS döntőt játszott...és nem mellesleg 13 GS-t nyert egyénileg, mert párosban is párat...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- aka Game90
Női döntőt nem nézitek?
Stosur nyerte az 1. szettet, 6-2.
Serenát rendesen felidegesítette a mérkőzésvezető...
2. szett-ben 1-1 az állás, mindketten break-elték a másikat.
GO SW!
4-3-ra vezet Stosur és ő adogat...
Stosur behúzta, 1. GS győzelme!
Amúgy ettől a meccstől függetlenül, nagyon gyenge ez a női mezőny...

Stosur nyerte az 1. szettet, 6-2.
Serenát rendesen felidegesítette a mérkőzésvezető...

2. szett-ben 1-1 az állás, mindketten break-elték a másikat.
GO SW!
4-3-ra vezet Stosur és ő adogat...

Stosur behúzta, 1. GS győzelme!
Amúgy ettől a meccstől függetlenül, nagyon gyenge ez a női mezőny...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Aki szereti a női teniszt is, mindenképp nézze a döntőt!
Serena W.-Stosur óriási meglepetésre eddig 2-6, 0-1
DE!
óriási hangulat lett,és dráma is, hiszen Serena megmentette már a 2.breaklabdát 0-0nál 30-40nél, amikor is a nyerője végén (még Stosur beleért ugyan a labdába de látszott,h nem megy pályára) kiabálta,h CÁMÓÓÓÓÓÓÓÓN! erre ez a szerencsétlen mérkőzésvezető elvette a pontot,így breakelte őt Stosur. Természetesen óriási füttykoncert azóta is, és vissza is vette már a breaket.
azért pikáns ez,mert a 09es Clijsters elleni döntőjében ugyanitt,úgy lett vége a meccsnek, hogy beszólt a vonalbírónak Serena vmi nagyon dúrvát,és a bíró odaadta ezért a pontot a belgának, ami - mivel meccs pontja volt- a győzelmet jelentette...
VISZONT MOST hihetetlen,h mit csinált a mérkőzés vezető....
megvan a 2.szettben az előny! 2-1! GO SERENA!
enyhén feltüzelte Serenát ez, kellett is neki, mert vmiért nagyon indiszponáltan kezdte a döntőt, pedig eddig parádésan menetelt. (jah azóta már természetesen beszólt a bírónak egy nyerő után
:D:D)
Serena W.-Stosur óriási meglepetésre eddig 2-6, 0-1
DE!
óriási hangulat lett,és dráma is, hiszen Serena megmentette már a 2.breaklabdát 0-0nál 30-40nél, amikor is a nyerője végén (még Stosur beleért ugyan a labdába de látszott,h nem megy pályára) kiabálta,h CÁMÓÓÓÓÓÓÓÓN! erre ez a szerencsétlen mérkőzésvezető elvette a pontot,így breakelte őt Stosur. Természetesen óriási füttykoncert azóta is, és vissza is vette már a breaket.
azért pikáns ez,mert a 09es Clijsters elleni döntőjében ugyanitt,úgy lett vége a meccsnek, hogy beszólt a vonalbírónak Serena vmi nagyon dúrvát,és a bíró odaadta ezért a pontot a belgának, ami - mivel meccs pontja volt- a győzelmet jelentette...
VISZONT MOST hihetetlen,h mit csinált a mérkőzés vezető....
megvan a 2.szettben az előny! 2-1! GO SERENA!
enyhén feltüzelte Serenát ez, kellett is neki, mert vmiért nagyon indiszponáltan kezdte a döntőt, pedig eddig parádésan menetelt. (jah azóta már természetesen beszólt a bírónak egy nyerő után

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2011.09.11. 23:36:08-kor.

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Remélem elkeni a szerb száját Nadal,mert akkora arcot növesztett idén,hogy az már irritáló. Nem láttam még ennyire nagyképű teniszezőt,mint Djokovic.
Federert sajnálom,2 meccslabdája is volt,haza küldhette volna a szerbet. Onnan viszont mondhatni törvényszerű volt,hogy megfordítja a meccset. Sajnos.
Vamos Rafa!!
Federert sajnálom,2 meccslabdája is volt,haza küldhette volna a szerbet. Onnan viszont mondhatni törvényszerű volt,hogy megfordítja a meccset. Sajnos.
Vamos Rafa!!
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nagyon nagy szülés volt!És irtózatos küzdeni akarásról tett megint tanúbizonyságot a szerb!A meccslabdás meg azon kívüli pár mutogatásba bele lehet kötni!Nem az ellenfelével flegmázott, meg hogy nem illik 40:15 után egy hatalmas return után,,,,Kimutatott a közönségnek s örült neki!Csak a svájci tudja idén megfogni, benne volt egy hatalmas feszültség!
Mindegy a legfontosabb, hogy ismét GS döntő!Megint Nadal, egy "könnyebb" 3-1es győzelemben bízok!
Hajrá Djoko
Mindegy a legfontosabb, hogy ismét GS döntő!Megint Nadal, egy "könnyebb" 3-1es győzelemben bízok!
Hajrá Djoko

- visca el barca
- Presidente del Barça
tegnap rettentoen szomoruan konstatáltam, h federer nem tudott nyerni... bejött amitől féltem, ha véletlenenül behuzza az első, vagy az első kettő szettet, djokovic onnan is feláll... olyan szintu fizikális különbség van/volt köztük h hihetetlen...
komolyan mondom, djoko meg nadal amellett h kiváló tudással rendelkeznek, olyan szinten toppon vannak fizikailag h az vmi elképesztő... ha minden nap kellene egy 5 szettes meccset nyomniuk meg se kottyanna nekik...
érdekes döntő lesz, két olyan teniszezovel akiket kifejezetten utálok, megjosolni se tudom ki nyer, de ahogy nézem a fogadoirodákat djoko joval eselyesebb...
komolyan mondom, djoko meg nadal amellett h kiváló tudással rendelkeznek, olyan szinten toppon vannak fizikailag h az vmi elképesztő... ha minden nap kellene egy 5 szettes meccset nyomniuk meg se kottyanna nekik...
érdekes döntő lesz, két olyan teniszezovel akiket kifejezetten utálok, megjosolni se tudom ki nyer, de ahogy nézem a fogadoirodákat djoko joval eselyesebb...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Scooby Bent Bwoy
- Capitá del Barça
Nem láttam a meccset még, majd lehet bepótolom, de ez volt a várható, hiába fogadkozott Adamek, ahogy ezt mindenki megteszi Klicskóék ellen. Adamek sem tartozik a kedvenc boxolóim közé, de azért örültem volna, ha valaki végre már legyőz egy Klicskót.gergo9 írta:Nah majd vki linkelje be a Djokovic show-t legalább ennyit lássak a US-Openből.![]()
Box:
Azért hiába Vitalij drukker vagyok sajnáltam szerencsétlen lengyelt, ekkora már bőven veszélyes mértékű verést a saját közönsége előtt.....
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Első szett abszolválva!
Rafa-Murray 6-4!
VAMOS!
szerk:
2.szettben is megvan a break! egyelőre 4-2 Rafának, most már lépek géptől, Nadal meccs után még megpróbálom megnézni a Serena Williams-Wozniacki előrehozott döntőt (ugye még csak elődöntő lesz). Ott hajrá Serena!
ITT MEG VAMOS RAFA!!!
Rafa-Murray 6-4!
VAMOS!
szerk:
2.szettben is megvan a break! egyelőre 4-2 Rafának, most már lépek géptől, Nadal meccs után még megpróbálom megnézni a Serena Williams-Wozniacki előrehozott döntőt (ugye még csak elődöntő lesz). Ott hajrá Serena!
ITT MEG VAMOS RAFA!!!

- piton
- Capitá del Barça
Ha Nadal behúzza az első szettet, mehetünk is aludni.
Remélem a döntőt vmi emberi időpontban fogják játszani, h tudjam nézni.
Kommentátornak se lehet egyszerű dolga, végig odafigyelni, beszélni. Én nem sok tenisz meccset szoktam végig nézni. Most a Fed-Djoko meccsen a 3. és 4. szettet kihagytam, csak bele-bele pillantottam.

Remélem a döntőt vmi emberi időpontban fogják játszani, h tudjam nézni.
Kommentátornak se lehet egyszerű dolga, végig odafigyelni, beszélni. Én nem sok tenisz meccset szoktam végig nézni. Most a Fed-Djoko meccsen a 3. és 4. szettet kihagytam, csak bele-bele pillantottam.

- Primitive
- Entrenador del Barça
No, Nadal elkezdett üzemi hőmérsékleten teniszezni. Murray, ha ténylegesen nem nyugszik le, akkor ennek tényleg hamar vége is lehet!
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
- piton
- Capitá del Barça
Murray fejben nagyon nincs egyben, állandóan ordibál és szitkozódik. Nadal ellen sok olyan pont lesz amit nem tud majd visszadni, ha mindegyiknél magát fogja szidni, gyorsan szétesik majd a játéka. Le kéne nyugodnia. Britek nagyon sokat várnak tőle, ezért túl nagy a teher rajta. Sokat vár el önmagától.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Utóbbi 2meccsen Rafa formája nagyon hasonlított már a tavalyihoz! Ezen a meccsen ha tudja azt tartani,akkor a döntő is hasonló véget érhet!
Érdekes zárása lenne a GS évadnak, mivel Nole nagyon sok döntőben megverte idén Rafát,de az utolsóban visszavágna...sok kérdőjel lehetne a következő idényre nézve
legyen így!
VAMOS!
Érdekes zárása lenne a GS évadnak, mivel Nole nagyon sok döntőben megverte idén Rafát,de az utolsóban visszavágna...sok kérdőjel lehetne a következő idényre nézve

legyen így!
VAMOS!

- piton
- Capitá del Barça
Jó meccs lesz ez is, csak kérdés meddig. Murray erőnléte nem fogható Nadaléhoz, ha nyerni akar a skót rövidíteníe kell a játékokat, adogatásnál meg ászokat ütni.
Amúgy előbb mi volt, Nadal kiütötte a labdát, aztán újra játszották a pontot...érdekes.
Amúgy előbb mi volt, Nadal kiütötte a labdát, aztán újra játszották a pontot...érdekes.

-
- Director del Fútbol
Nah majd vki linkelje be a Djokovic show-t legalább ennyit lássak a US-Openből.
Box:
Azért hiába Vitalij drukker vagyok sajnáltam szerencsétlen lengyelt, ekkora már bőven veszélyes mértékű verést a saját közönsége előtt.....

Box:
- Primitive
- Entrenador del Barça
Pontosan úgyz van, ahogy írtad. Ugyanolyannak marad meg, amilyen
Szerintem ezt a meccset Nadal simán be fogja húzni. (3-1). Esetleg egy sima 3-0. Valamiért én Murray-t kicsit ezüst gyereknek tartom. Mindíg ott van tűz közelbe, de soha nem jön Neki össze. Remélem nem ma cáfol rám.
Ballackra emlékeztet

Szerintem ezt a meccset Nadal simán be fogja húzni. (3-1). Esetleg egy sima 3-0. Valamiért én Murray-t kicsit ezüst gyereknek tartom. Mindíg ott van tűz közelbe, de soha nem jön Neki össze. Remélem nem ma cáfol rám.
Ballackra emlékeztet

"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Pedig -főleg világelsőként- ilyen nem fér bele. Az arcához nem lenne elég amúgy New York négy szeglete, rakjunk még hozzá vmi nagyvárost
Bizony, innentől Vamos Rafa!
eddig sok esélye volt Murray adogatásainál, jó hosszú meccs lesz még csak 2-1 a skótnak de 18perce megy már...
viszont bármi is legyen majd a döntőben (ha bejut Rafa), nyugalommal tölt el,hogy ő azért olyannak marad meg, amilyen. Nole is olyan volt amilyen, csak más nézőpontból

Bizony, innentől Vamos Rafa!
eddig sok esélye volt Murray adogatásainál, jó hosszú meccs lesz még csak 2-1 a skótnak de 18perce megy már...
viszont bármi is legyen majd a döntőben (ha bejut Rafa), nyugalommal tölt el,hogy ő azért olyannak marad meg, amilyen. Nole is olyan volt amilyen, csak más nézőpontból

- Primitive
- Entrenador del Barça
Én nem akarok senkit meggyőzni sem erről, sem arról. Azért én láttam már ettől nagyobb botrányt is tenisz pályán. ( Gonzalez RG-on Söderling ellen a sheggével törölte fel a nyomot salakon..
)
Csak azzal nem értek egyet, hogy Fedexnek ebből bármi hátránya is származott volna! Nem ez miatt ment Neki el a meccs.
Nole egy megosztó személyiség. Elfogadom, hogy Neked nem szimpatikus, és, hogy nem szereted, de azért nehogy már ezért a megmozdulásáért felnégyeljük, és lógassuk ki New York négy szegletében
Most pedig hajrá Nadal, szeretném, ha Djokovic javítana a Nadal elleni mérlegén

Csak azzal nem értek egyet, hogy Fedexnek ebből bármi hátránya is származott volna! Nem ez miatt ment Neki el a meccs.
Nole egy megosztó személyiség. Elfogadom, hogy Neked nem szimpatikus, és, hogy nem szereted, de azért nehogy már ezért a megmozdulásáért felnégyeljük, és lógassuk ki New York négy szegletében

Most pedig hajrá Nadal, szeretném, ha Djokovic javítana a Nadal elleni mérlegén

"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"