Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kicsit furán fogalmaztam. Én az egész évre értettem. Ha most is nyer, akkor egyértelmű, h ő volt idén a legjobb és kiemelkedett a mezőnyből.piton írta:Melyik sorozatra gondolsz?kanty írta:Na akkor jöhet a döntő.![]()
Djokovic volt idén a jobb, ötször megverte Rafát, ő az esélyes. Azonban nem hiszem, h ma ő nyer. Hatalmas sorozata van a szerbnek, ami egyszer megszakad. Arra, h megszakítsa ezt a sorozatot Rafa a legalkalmasabb.
VAMOS RAFA!!!
Mert bár voltak neki nagy sorozatai, de a többsége megszakadt, legutóbb pl. amikor Cincinattiben "kikapott" Murray-től, egy döntőben.
Egy még biztos megmarad neki ami említésre méltó és most aktuális, hogy még Nadaltól nem kapott ki idén (döntőben). Talán erre gondoltál, csak nem egyértelmű számomra. Mert ezt a sorozatot valóban csak Rafa szakíthatja meg.![]()
Melyik sorozatra gondolsz?kanty írta:Na akkor jöhet a döntő.![]()
Djokovic volt idén a jobb, ötször megverte Rafát, ő az esélyes. Azonban nem hiszem, h ma ő nyer. Hatalmas sorozata van a szerbnek, ami egyszer megszakad. Arra, h megszakítsa ezt a sorozatot Rafa a legalkalmasabb.
VAMOS RAFA!!!
Nem láttam a meccset még, majd lehet bepótolom, de ez volt a várható, hiába fogadkozott Adamek, ahogy ezt mindenki megteszi Klicskóék ellen. Adamek sem tartozik a kedvenc boxolóim közé, de azért örültem volna, ha valaki végre már legyőz egy Klicskót.gergo9 írta:Nah majd vki linkelje be a Djokovic show-t legalább ennyit lássak a US-Openből.![]()
Box:
Azért hiába Vitalij drukker vagyok sajnáltam szerencsétlen lengyelt, ekkora már bőven veszélyes mértékű verést a saját közönsége előtt.....