Barcaman14 írta:Annyiban idegesítőbb ez a pontvesztés a tavalyi Hercules elleninél, hogy ezúttal nem az elejétől kezdve játszottunk dekoncentráltan. Az 1. félidőben sem adtunk ki magunkból túl sokat, de a 2.-ban még ennyit sem. Csak ez az elsőben elég volt egy könnyed vezetéshez.
Ezt a meccset simán nyerhettük volna, de túl könnyelműek voltunk. És ez bosszantóbb szerintem.
Ettől függetlenül én is úgy gondolom hogy nem ebből a meccsből kell kiindulni, ez így sikerült, biztos hogy kedden már egy másik Barcát fogunk látni.
És azt sem könyvelném el hogy a januári klasszikusig üldözők leszünk. Magasan a Liga fölé növünk a Reallal együtt, de bármikor benne lehet egy váratlan pontvesztés. Akármennyire is lehetetlennek tűnik, a erőviszonyokat tekintve, de ki merne rá fogadni nagyobb összegben hogy januárig egyik csapat sem veszít pontokat?! Szerintem senki.
Visca el Barca

Ezzel teljesen egyet értek!
csababarca nem vitatkoztunk múltkor sem, csupán írtam, hogy nem kell agyon szakadni 1-1 meccseken!Most persze belehet mondani, hogy Inter vagy Arsenal vagy tegnap, de ezer ellen példa is van!
Valóban korábban kapcsoltunk alacsonyabbra támadásban, viszont így is az ellenfélnek abszolút nem volt helyzete!Szépen okosan tartottuk az eredményt és volt egy 2 perc dekoncentráltság!Sajnálatos az eredmény, s lehetett volna a játék jobb is támadásban, s azzal is egyet értek 2:0 után még picit lehetett volna többet fordítani a gólhelyzetekre, de Villa tanári indítása s Busquets papírlapot nem tudok kihúzni alóla felugrására senki nem gondolt!
Persze hiba kell a gólhoz, de bőven a mi kezünkbe volt a meccs, mondom az eredmény a végén persze csalódás, mert több volt benne, viszont még rengeteg van hátra!