Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Szerintem meg kényszerből játszunk két vkp-val. Pique éppen és egészségesen mindig játszott, Puyol régóta sérült, nem csoda, hogy nem kezdette. Köv. meccsen játszani, kezdeni fog.K900 írta:Tanulni kell a hibákból!!!Erre hívta fel a figyelmet Pep.Érdekes hogy arra mégsenki nemhivta fel a figyelmét, hogy két kp-val játszatjuk a KH védő posztott folyamatosan.És ennek már több mint egy éve.Ez szerinte nem hiba???A mecsről:A csapatott csak az elkényesedés jellemezte.Ennyi ziccer kihagyása után,gratulálok a milanak hogy pontott szerzett.
Szerintem ez nem véletlen, azon szerencsés csapatok egyike vagyunk, ahol nincsenek gyenge posztok (vö. Abate), még a cserepadon is minőségi játékosok vannak (akikkel ráadásul két BL-induló csapatot aláztunk meg 5-0ra), szóval a problémák csak időlegesek, nincs rajtunk olyan bélyeg, mint az Arsenalon pl.herlius írta:Még annyit jegyeznék meg, hogy az utóbbi időben észrevehetően megugrott a hurráoptimista hozzászólások száma itt is és más fórumokon is.
Atomot Nekik! írta:Figyelj... nem is állt be védekezni a Milán, elsőként ők léptek fel támadólag, nem?Bokke írta:Tegnap este is győzött a foci!![]()
Ennyit a Milanról! Nem állunk be védekezni mi? Prsze!
![]()
Az már csak logikus, hogy idegenben vezetve megpróbálják megtartani az eredményt, nem?![]()
Amikor mi 2-1nél beálltunk védekezni (= gurigázni, mert közismert, hogy a mi védekezésünk ilyen), na azt nem kellett volna!
És igenis, győzött a foci, mert a Milan nem henteskedett, nem durván faragott, hanem keményen, de korrekten és pontosan védekezett. Ez pedig taktika, és igenis a nagybetűs FOCI része.
Figyelj... nem is állt be védekezni a Milán, elsőként ők léptek fel támadólag, nem?Bokke írta:Tegnap este is győzött a foci!![]()
Ennyit a Milanról! Nem állunk be védekezni mi? Prsze!
Ezzel azért nem teljesen értek egyeteddyke írta:Tanulj meg olvasni ember! Nálunk Egerszegen sok a jó suli...
Én ezen abszolút nem csodálkoztam. Ha az általad elképzelt erőszakos letámadást választja a Milan, az egy totális öngyilkosság lett volna még a mai Barca ellen is. A jócskán 30 feletti játékosaik talán egy félidőt sem bírtak volna ebben az iramban. Ehelyett masszívan megszállták a 16-os előterét és csak annyi fölösleges mozgást engedtek meg maguknak, ami a rágyorsítások megzavarásához kell. Teljesen szabadon hagyták a széleket is, hiszen az alacsony embereink miatt ez eleve haszontalan is számunkra, és ha voltak is szélről beindulások, a visszalőtt, visszapasszolt labdákra nem volt érkező, illetve túl sűrű volt a védelem. Még az első gólunk sem egy klasszikus szélen vezetett akció volt, hiszen Messi viszonylag középső pozícióból keveredett kifele. Nincs mit szépíteni ezen, ez a Milan ma nagyon lelkes, szervezett csapat volt, tudta hogy mit akar, okosan osztotta be az erejét, a kellő időben tudott ritmust váltani és ehhez megvolt a szerencséje és egy tompább, fásultabb ellenfele is. Aa visszavágó sem lesz könnyebb, de biztos vagyok benne, hogy a srácok ennél sokkal jobban pörögnek majd.kristop írta: igazából az van, hogy az ellenfél nem szaladgált, csak sajnos mi se. nem láttam ilyet az utóbbi időben egy csapattól se(bajnokságból se), hogy a tizenhatos és a középpálya között ne támadták volna le minket. most csak méterre, kettőre állva néztek minket, mi passzolgattunk körülöttük és csak a tizenhatoshoz érve támadtak ki. és még így se....
Teljes mértékben adom amit írtál! Alig volt érdemleges szabálytalanságuk, ami azt mutatja, hogy tudatosan tolták, nem kapkodtak, nem gurult el a gyógyszer. Ezt most a Milán megérdemelte...herlius írta:Ez a szófordulat kicsit gyakori lett az utóbbi években. Sajnos ebben a nagy kupahalmozásban hajlamosak vagyunk elfeledkezni róla, hogy a pályán többnyire egy ellenfél is szaladgál. A világ legkönnyebb dolga leírni, hogy "le kell zárni a meccset", az ellenfél viszont ennek épp az ellenkezőjét akarja. Ha pedig mi csak kicsit is lassabbak, fásultabbak vagyunk, már sokkal könnyebb a dolguk. Látszólag egész meccsen semmit nem csinált a Milan, valójában viszont nagyon is tudatos, okos focit mutattak be, a kitartásuk és a szívük pedig ma őket hajtotta jobban. Néha még a világ legjobb csapata is tanulhat másoktól.vlxe írta:Ezaz!!! Tipikusan ez van, ha egy meccset nem zárunk le időben... ennyi
igazából az van, hogy az ellenfél nem szaladgált, csak sajnos mi se. nem láttam ilyet az utóbbi időben egy csapattól se(bajnokságból se), hogy a tizenhatos és a középpálya között ne támadták volna le minket. most csak méterre, kettőre állva néztek minket, mi passzolgattunk körülöttük és csak a tizenhatoshoz érve támadtak ki. és még így se....herlius írta: Ez a szófordulat kicsit gyakori lett az utóbbi években. Sajnos ebben a nagy kupahalmozásban hajlamosak vagyunk elfeledkezni róla, hogy a pályán többnyire egy ellenfél is szaladgál.
Ez a szófordulat kicsit gyakori lett az utóbbi években. Sajnos ebben a nagy kupahalmozásban hajlamosak vagyunk elfeledkezni róla, hogy a pályán többnyire egy ellenfél is szaladgál. A világ legkönnyebb dolga leírni, hogy "le kell zárni a meccset", az ellenfél viszont ennek épp az ellenkezőjét akarja. Ha pedig mi csak kicsit is lassabbak, fásultabbak vagyunk, már sokkal könnyebb a dolguk. Látszólag egész meccsen semmit nem csinált a Milan, valójában viszont nagyon is tudatos, okos focit mutattak be, a kitartásuk és a szívük pedig ma őket hajtotta jobban. Néha még a világ legjobb csapata is tanulhat másoktól.vlxe írta:Ezaz!!! Tipikusan ez van, ha egy meccset nem zárunk le időben... ennyi