Bob_Marley írta:Thiagora azért írtam, mert van egy hierarchia, amiben azért Thiagot nem emlegethetjük egy szinten Messivel-Fabregas-szal Valdesszel!
Kb Thiago annyit játszik mint Keita, s mivel Keita csak 20 percet játszott a hétvégén ezért most ő kezdő lesz, szerintem, Thiago meg nem!Túlbiztosítás részt nem vitatom bár én nem ellenzem, ha 2 kevésbé támadóbb középpályás játszik, mert egy 0 kapott gólos meccs mindig félgyőzelem!Elől meg megtudják oldani így is az ott lévők, s már egy 1:0 tökéletes, s lehet készülni tovább a bajnokságban!S azért pl Keita betud lépni a támadásba is, s fejjel kifejezetten veszélyes a kapu előtt!Szóval van a Busquets-Keita kezdőben is ráció!De mint írtam a mester eldönti!
Nyilván van hierarchia, de Cesc is most érkezett, aztán folyamatosan kezdő, Thiago pedig tökéletesen megcsinálja azt, amit Pep kér tőle, alig van már elszórt labdája, sokat szerel, jól passzol. Hierarchia ide vagy oda, azt kell játszatni, aki a legjobb formában van. Nyilván Fábregas úgy is játszik, hogy kezdő legyen, de én Thiagoban sem látok semmiféle hibát, ami okot adna arra, hogy ne kapjon lehetőséget, vagy hogy hátul legyen a rangsorban.
Az 1-0-s résszel végülis egyetértek, ha nem kapunk gólt, akkor valószínűleg nyerünk, mert akármilyen gyengén vagy ötlettelenül játszunk, 1 gólt mindig szerzünk szinte. Csak nem mind1, hogy azért küzdeni kell 90 percet, vagy elég 15-öt és már megyünk kettővel, mint ahogy az utóbbi időben szokásunk.