Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
elég szomorú. mindenfajta színészkedést és brutalitást utólag elmeszelnék. előbb 2,majd 4-6-8 meccsreLionel85 írta:Szerintem az utólagos eltiltás csak angoloknál divat. A spanyolok csak akkor cselekszenek, ha vér folyik... Vagy még akkor sem...ab1daL írta:bence-barca által linkelt videóhoz meg no comment. Az ilyeneknek nyugodtan neki engedném Pepét. Amúgy itt nincs olyan, hogy visszanézik videóról és utólag eltiltják? Ha sokat ezért nem is adnának, de 2-2 meccs mehetne... Bár ez a Navarro gyereket nem hatná meg, mindig is egy alattomos senki volt, Spahicrol meg eddig nem tudtam sokat.
Szerintem az utólagos eltiltás csak angoloknál divat. A spanyolok csak akkor cselekszenek, ha vér folyik... Vagy még akkor sem...ab1daL írta:bence-barca által linkelt videóhoz meg no comment. Az ilyeneknek nyugodtan neki engedném Pepét. Amúgy itt nincs olyan, hogy visszanézik videóról és utólag eltiltják? Ha sokat ezért nem is adnának, de 2-2 meccs mehetne... Bár ez a Navarro gyereket nem hatná meg, mindig is egy alattomos senki volt, Spahicrol meg eddig nem tudtam sokat.
Hát igen az se volt egy potyaferninho írta:a poén, hogy Pedro Leóné is volt ekkora....soadroli írta:Baptista mekkora gólt vert
a poén, hogy Pedro Leóné is volt ekkora....soadroli írta:Baptista mekkora gólt vert
Az mi?Game90 írta:Kikapcsolták a légkondit vagy mi?
http://indavideo.hu/video/Pandiani_kics ... ato_vegere
45 milliót Falcaoért(40) és Ruben Micael-ért.Capon írta:Mondjuk igaz Torrest is gondolom jó áron adták tovább anno, most meg ahogy említed Agüerot is. Azért kíváncsi lennék a pénzügyi helyzetükre bevétel kiadás...
Mennyit fizettek a Portonak?
Mindig jól gazdálkodtak a játékosokkal szerintem. 1-2 nagy név több nem. Iszonyatos pénzeket kaszálnak játékosokon. Még Forlánért is tisztességes pénzt kaptak, Agüero meg majd 40 millió euro. A befolyt pénzből röhögve kifizették a Portót.Capon írta:Hát ez az Atletico sosem fog már megváltozni. Akár kiket vesznek mégis végig bugdácsolják a 38 fordulót. Pénzkidobás ez a csapat. Azt nem értem, hogy bírják ezt a költekezést anyagilag. Nem tudom hogy állnak pénzügyileg, de meg sem lepődnék ha a stadionon már 6 jelzáloghitel lenne.Barcaman14 írta:Atletico is megszerezte az első győzelmét. Falcao 3-at vállalt!
Hát ez az Atletico sosem fog már megváltozni. Akár kiket vesznek mégis végig bugdácsolják a 38 fordulót. Pénzkidobás ez a csapat. Azt nem értem, hogy bírják ezt a költekezést anyagilag. Nem tudom hogy állnak pénzügyileg, de meg sem lepődnék ha a stadionon már 6 jelzáloghitel lenne.Barcaman14 írta:Atletico is megszerezte az első győzelmét. Falcao 3-at vállalt!
Ahhoz képest, hogy milyen rossz a bajnokság, itt a két nagy botlott 3 meccs alatt és a Valencia vezet, viszont a PL-ben 5 meccs után százszázalékos a MU, a City 1 döntetlennel második mögötte.shutterisland írta:srácok, belekeveredtem egy vitába, annak apropóján, h 8-0-ra nyertünk.
megkaptam azt ismét (mu,arsenal,chelsea drukkerektől), hogy mennyire szánalmas a spanyol bajnokság, hogy mennyire sz.rok a csapatok, stb.
na látodshutterisland írta:igen, angliában több lenne a fizikai kontakt, meg hát ők jobban bírnák szusszal a végére, viszont az előnyünk ott az lenne, hogy az ilyen fordulékony, tecnikás játékosok, mint mondjuk messi,ini,alexis,stb...a darabosabb, magasabb, erős védőket, akik jellemzőbbek a pl-re, úgy hagynák ott sokszor, mint a gyalogkakukk a farkast...csak tolnak egy beep-beep-et, és már vertek rájuk egy ütemet...ha meg felrúgják őket, akkor annak következménye van.
felician : igen, ezt én is felhoztam, hogy ott van a bl.
megvertük már anglia (arsenal,mu), portugália (porto a szuperkupában),francia o(lyon), német o(bayern), olasz o (inter csak 1x vert a 4 meccsből), ukrajna (sahtar) legjobb csapatait, eredményben nem mindig, de általában játékban simán az utóbbi években.
én csak annyit szólnék hozzá,ha lehet,hogy kitérdekel,hogy hogy játszana egy pl-ben a barca vagy a real? senkit,mert soha nem fognak.viszont a bl csakis arra van,hogy a nagyobb csapatok megmutassák milyen erőt is képviselnek,és ha már a spanyol bajnokság olyan "gyenge meg "[auto_cenzúra],akkor miért is vertük sorra tavaly a többi ligából a csapatokat?shutterisland írta:srácok, belekeveredtem egy vitába, annak apropóján, h 8-0-ra nyertünk.
megkaptam azt ismét (mu,arsenal,chelsea drukkerektől), hogy mennyire szánalmas a spanyol bajnokság, hogy mennyire sz.rok a csapatok, stb.
én avval érveltem, hogy egyedül az angolt tartom erősebbnek, de azt is behúzná a barca (vagy a real) ha ott indulna.
olasz,német,francia,holland,orosz,portugál bajnokságokat nagyon simán behúzná bármely a két nagy közül, ezen bajnokságok közül a keményebbeket egy 20 ponttal tuti, a kevésbé nívósakat nevetve 30 pont feletti különbséggel húzná be véleményem szerint.
csak én gondolom így ? hogy egyedül az angol bajnokság az, ahol nem lehetne előre ideadni az aranyat ?
10.forduló után szoktak kipukkani a csapatok(Valencia, Betis méghamarabb). Addigra meg beindulnak a botladozók(Villarreal, Bilbao)messideco írta:Harmadik forduló, nincs szakadás az élcsapatok között. Ez meddig fog tartani szerintetek?