Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Valójában Albiol helyén Puyí, és Albiol Ramos helyénab1daL írta:Ramos helyén Puyi.

Jó kis pörgős meccs, Xavi azért nem felejtett el focizni (értem alatta a csodapasszokat) ...lluisllach89 írta:Kezdő: (4-3-3): Casillas; Ramos, Pique, Albiol, Arbeloa; Busquets, Alonso, Xavi; Silva, Torres, Mata.
Cserék: Reina, Puyol, Javi Martinez, Villa, Cazorla, Thiago, Llorente
Szerk.: Xavi assist, Mata gól
Szerk2: Silva assist, Xabi Alonso golazo.

Így van!shutterisland írta: ez gondolom b.aszk rangadó lett volna, csak kicenzúrázta ?

ez gondolom b.aszk rangadó lett volna, csak kicenzúrázta ?Barcaman14 írta:
A [auto_cenzúra] rangadó jó kis meccs volt, Llorente duplával nyert a Bilbao, a Sociedad gólját Inigo Martinez a saját térfeléről rúgta!

elég szomorú. mindenfajta színészkedést és brutalitást utólag elmeszelnék. előbb 2,majd 4-6-8 meccsreLionel85 írta:Szerintem az utólagos eltiltás csak angoloknál divat. A spanyolok csak akkor cselekszenek, ha vér folyik... Vagy még akkor sem...ab1daL írta:bence-barca által linkelt videóhoz meg no comment. Az ilyeneknek nyugodtan neki engedném Pepét. Amúgy itt nincs olyan, hogy visszanézik videóról és utólag eltiltják? Ha sokat ezért nem is adnának, de 2-2 meccs mehetne... Bár ez a Navarro gyereket nem hatná meg, mindig is egy alattomos senki volt, Spahicrol meg eddig nem tudtam sokat.
Szerintem az utólagos eltiltás csak angoloknál divat. A spanyolok csak akkor cselekszenek, ha vér folyik... Vagy még akkor sem...ab1daL írta:bence-barca által linkelt videóhoz meg no comment. Az ilyeneknek nyugodtan neki engedném Pepét. Amúgy itt nincs olyan, hogy visszanézik videóról és utólag eltiltják? Ha sokat ezért nem is adnának, de 2-2 meccs mehetne... Bár ez a Navarro gyereket nem hatná meg, mindig is egy alattomos senki volt, Spahicrol meg eddig nem tudtam sokat.

Hát igen az se volt egy potyaferninho írta:a poén, hogy Pedro Leóné is volt ekkora....soadroli írta:Baptista mekkora gólt vert

a poén, hogy Pedro Leóné is volt ekkora....soadroli írta:Baptista mekkora gólt vert

Az mi?Game90 írta:Kikapcsolták a légkondit vagy mi?
http://indavideo.hu/video/Pandiani_kics ... ato_vegere
45 milliót Falcaoért(40) és Ruben Micael-ért.Capon írta:Mondjuk igaz Torrest is gondolom jó áron adták tovább anno, most meg ahogy említed Agüerot is. Azért kíváncsi lennék a pénzügyi helyzetükre bevétel kiadás...
Mennyit fizettek a Portonak?
Mindig jól gazdálkodtak a játékosokkal szerintem. 1-2 nagy név több nem. Iszonyatos pénzeket kaszálnak játékosokon. Még Forlánért is tisztességes pénzt kaptak, Agüero meg majd 40 millió euro. A befolyt pénzből röhögve kifizették a Portót.Capon írta:Hát ez az Atletico sosem fog már megváltozni. Akár kiket vesznek mégis végig bugdácsolják a 38 fordulót. Pénzkidobás ez a csapat. Azt nem értem, hogy bírják ezt a költekezést anyagilag. Nem tudom hogy állnak pénzügyileg, de meg sem lepődnék ha a stadionon már 6 jelzáloghitel lenne.Barcaman14 írta:Atletico is megszerezte az első győzelmét. Falcao 3-at vállalt!
Hát ez az Atletico sosem fog már megváltozni. Akár kiket vesznek mégis végig bugdácsolják a 38 fordulót. Pénzkidobás ez a csapat. Azt nem értem, hogy bírják ezt a költekezést anyagilag. Nem tudom hogy állnak pénzügyileg, de meg sem lepődnék ha a stadionon már 6 jelzáloghitel lenne.Barcaman14 írta:Atletico is megszerezte az első győzelmét. Falcao 3-at vállalt!