La Liga / Copa del Rey

Foci a Barçán kívül
daffy
Madridista

2011.10.02. 11:28:41

Lionel85 írta:
ab1daL írta:bence-barca által linkelt videóhoz meg no comment. Az ilyeneknek nyugodtan neki engedném Pepét. Amúgy itt nincs olyan, hogy visszanézik videóról és utólag eltiltják? Ha sokat ezért nem is adnának, de 2-2 meccs mehetne... Bár ez a Navarro gyereket nem hatná meg, mindig is egy alattomos senki volt, Spahicrol meg eddig nem tudtam sokat.
Szerintem az utólagos eltiltás csak angoloknál divat. A spanyolok csak akkor cselekszenek, ha vér folyik... Vagy még akkor sem...
elég szomorú. mindenfajta színészkedést és brutalitást utólag elmeszelnék. előbb 2,majd 4-6-8 meccsre
ami nem futballpályára való,azt onnan ki kell pucolni. főleg ha a szabályzat is tiltja,akkor nem értem,hogy miért nincs utólagos figyelmeztetés
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.10.02. 11:24:16

ab1daL írta:bence-barca által linkelt videóhoz meg no comment. Az ilyeneknek nyugodtan neki engedném Pepét. Amúgy itt nincs olyan, hogy visszanézik videóról és utólag eltiltják? Ha sokat ezért nem is adnának, de 2-2 meccs mehetne... Bár ez a Navarro gyereket nem hatná meg, mindig is egy alattomos senki volt, Spahicrol meg eddig nem tudtam sokat.
Szerintem az utólagos eltiltás csak angoloknál divat. A spanyolok csak akkor cselekszenek, ha vér folyik... Vagy még akkor sem...
Kép
Kép
Kép
soadroli
Llegenda del Barça

2011.10.02. 00:17:49

ferninho írta:
soadroli írta:Baptista mekkora gólt vert :shock:
a poén, hogy Pedro Leóné is volt ekkora.... :lol:
Hát igen az se volt egy potya :lol: :)
Kép
ferninho
Madridista

2011.10.02. 00:05:54

soadroli írta:Baptista mekkora gólt vert :shock:
a poén, hogy Pedro Leóné is volt ekkora.... :lol:
madridista
soadroli
Llegenda del Barça

2011.10.01. 23:53:07

Baptista mekkora gólt vert :shock:
Kép
maki
Jugador del Barça

2011.10.01. 23:50:33

Csak megfordította a Málaga, 3-2. Baptista elég csúnya gólt ollózott a 92. percben :D
Apart from a right foot, Rivaldo had everything.
ab1daL
Director del Fútbol

2011.09.27. 16:47:30

Game90 írta:Kikapcsolták a légkondit vagy mi?
http://indavideo.hu/video/Pandiani_kics ... ato_vegere
Az mi? :D :D

bence-barca által linkelt videóhoz meg no comment. Az ilyeneknek nyugodtan neki engedném Pepét. Amúgy itt nincs olyan, hogy visszanézik videóról és utólag eltiltják? Ha sokat ezért nem is adnának, de 2-2 meccs mehetne... Bár ez a Navarro gyereket nem hatná meg, mindig is egy alattomos senki volt, Spahicrol meg eddig nem tudtam sokat.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
PCsabi
aka Game90

2011.09.27. 16:17:05

Kikapcsolták a légkondit vagy mi?
http://indavideo.hu/video/Pandiani_kics ... ato_vegere
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.09.27. 14:32:21

http://mueses.blog.nepsport.hu/archives ... _csapdaba/

Remélem megbüntetik, ilyen aljas dolgot. Aztán még a fetrenkedése is...Undorító.
messideco
Presidente del Barça

2011.09.22. 18:26:30

Arra nem gondoltam volna, hogy ilyen jó lesz a Valencia az elején. Évről évre elveszítik legjobbjaikat, de képesek rendre megújulni. Emery a liga egyik legjobb edzője szerintem.
Kép
"And my heart will leave you never."
Firefox
Capitá del Barça

2011.09.22. 16:42:29

Idén kemény bajnokság elé nézünk. A kiscsapatok is rendesen bekezdtek, nagyjából az eddigi mérkőzések 70%-a meglepetéssel ért véget. Tavaly nem volt ennyire kiélezett a bajnokság eleje. Nem szabad egyik csapatot sem lebecsülni. Komoly szezon lesz az idei! Mindent bele fiúk! Visca el Barca!

És egy érdekes blog:

http://nepstadion.blog.nepsport.hu/arch ... i_kellene/ :?
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
noname
Llegenda del Barça

2011.09.20. 11:15:41

Capon írta:Mondjuk igaz Torrest is gondolom jó áron adták tovább anno, most meg ahogy említed Agüerot is. Azért kíváncsi lennék a pénzügyi helyzetükre bevétel kiadás...
Mennyit fizettek a Portonak?
45 milliót Falcaoért(40) és Ruben Micael-ért.
Itt van az összes utóbbi év statisztikája.
http://transfermarkt.de/de/atletico-de- ... in_13.html
De Gea és Agüero miatt idén pozitív mérleggel zártak. Általában 10-20 millió mínusszal.
A Fifa egy szégyen
Capon
Llegenda del Barça

2011.09.20. 08:50:00

Mondjuk igaz Torrest is gondolom jó áron adták tovább anno, most meg ahogy említed Agüerot is. Azért kíváncsi lennék a pénzügyi helyzetükre bevétel kiadás...
Mennyit fizettek a Portonak?
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Fernando
Llegenda del Barça

2011.09.20. 05:46:00

Capon írta:
Barcaman14 írta:Atletico is megszerezte az első győzelmét. Falcao 3-at vállalt!
Hát ez az Atletico sosem fog már megváltozni. Akár kiket vesznek mégis végig bugdácsolják a 38 fordulót. Pénzkidobás ez a csapat. Azt nem értem, hogy bírják ezt a költekezést anyagilag. Nem tudom hogy állnak pénzügyileg, de meg sem lepődnék ha a stadionon már 6 jelzáloghitel lenne.
Mindig jól gazdálkodtak a játékosokkal szerintem. 1-2 nagy név több nem. Iszonyatos pénzeket kaszálnak játékosokon. Még Forlánért is tisztességes pénzt kaptak, Agüero meg majd 40 millió euro. A befolyt pénzből röhögve kifizették a Portót.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Capon
Llegenda del Barça

2011.09.20. 00:25:28

Barcaman14 írta:Atletico is megszerezte az első győzelmét. Falcao 3-at vállalt!
Hát ez az Atletico sosem fog már megváltozni. Akár kiket vesznek mégis végig bugdácsolják a 38 fordulót. Pénzkidobás ez a csapat. Azt nem értem, hogy bírják ezt a költekezést anyagilag. Nem tudom hogy állnak pénzügyileg, de meg sem lepődnék ha a stadionon már 6 jelzáloghitel lenne.

Vilarreal is jól bekezdett... ez így baromi hosszú és keserves szezon lesz nekik.

De van jó hír is. Betis a végén bajnok esélyes csapattá lép elő :D
Örülök nagyon neki (eddig), jó lenne minél tovább tudnák húzni a jó szériájukat és minél később pukkannának ki. Várom már a pofozkodós sevillai rangadókat.
De jó lenne ha a Celta is valahogy felvergődne az első osztályba!!
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.09.19. 16:55:32

Atletico is megszerezte az első győzelmét. Falcao 3-at vállalt!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
sjd
Llegenda del Barça

2011.09.19. 15:38:20

shutterisland írta:srácok, belekeveredtem egy vitába, annak apropóján, h 8-0-ra nyertünk.

megkaptam azt ismét (mu,arsenal,chelsea drukkerektől), hogy mennyire szánalmas a spanyol bajnokság, hogy mennyire sz.rok a csapatok, stb.
Ahhoz képest, hogy milyen rossz a bajnokság, itt a két nagy botlott 3 meccs alatt és a Valencia vezet, viszont a PL-ben 5 meccs után százszázalékos a MU, a City 1 döntetlennel második mögötte.

és ha már a statisztikánál tartunk, itt a címvédő 5-0ra verte a tavalyi 4.et, ott 8-2re
felician333
Barça B

2011.09.19. 14:42:48

shutterisland írta:igen, angliában több lenne a fizikai kontakt, meg hát ők jobban bírnák szusszal a végére, viszont az előnyünk ott az lenne, hogy az ilyen fordulékony, tecnikás játékosok, mint mondjuk messi,ini,alexis,stb...a darabosabb, magasabb, erős védőket, akik jellemzőbbek a pl-re, úgy hagynák ott sokszor, mint a gyalogkakukk a farkast...csak tolnak egy beep-beep-et, és már vertek rájuk egy ütemet...ha meg felrúgják őket, akkor annak következménye van.

felician : igen, ezt én is felhoztam, hogy ott van a bl.
megvertük már anglia (arsenal,mu), portugália (porto a szuperkupában),francia o(lyon), német o(bayern), olasz o (inter csak 1x vert a 4 meccsből), ukrajna (sahtar) legjobb csapatait, eredményben nem mindig, de általában játékban simán az utóbbi években.
na látod :)
„Kubala László az 50-es években nagy legendája volt a Barcelonának. Azt is tudom, hogy hét törzs egyesüléséből lettetek egy erős nemzetté. Ugyanezt kell tennie a világ többi országának is, így lehet igazán megerősödni. I love Hungría." Jimmy Jump-a magyarokról
shutterisland
Director del Fútbol

2011.09.19. 01:54:56

igen, angliában több lenne a fizikai kontakt, meg hát ők jobban bírnák szusszal a végére, viszont az előnyünk ott az lenne, hogy az ilyen fordulékony, tecnikás játékosok, mint mondjuk messi,ini,alexis,stb...a darabosabb, magasabb, erős védőket, akik jellemzőbbek a pl-re, úgy hagynák ott sokszor, mint a gyalogkakukk a farkast...csak tolnak egy beep-beep-et, és már vertek rájuk egy ütemet...ha meg felrúgják őket, akkor annak következménye van.

felician : igen, ezt én is felhoztam, hogy ott van a bl.
megvertük már anglia (arsenal,mu), portugália (porto a szuperkupában),francia o(lyon), német o(bayern), olasz o (inter csak 1x vert a 4 meccsből), ukrajna (sahtar) legjobb csapatait, eredményben nem mindig, de általában játékban simán az utóbbi években.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.09.19. 01:29:56

Véleményem szerint nem lehet összehasonlítani a bajnokságokat!Teljesen más a felfogás, de ha már tesszük, akkor szerintem is az angol bajnokságban nehezebb lehetne, mivel több a fizikai kontakt!Mi tegnap nagyon jól attraktívan játszottunk, de ne felejtsük el az Osasuna középpályás védekezése 0 volt!Camachoval kevés gólos meccseket játszottak, de a nagyok ellen ugyanúgy szorongattak!Mi is nem egyszer még a Nou Campban is alig tudtuk feltörni őket!Mendilíbár nem ennek a híve hozzáteszem minden helyen 2-3 hónapig szokta bírni, tavaly bent tartotta az Osasunát le a kalappal, de gyenge edzőnek tartom!
Alapvetően nem szabálytalankodtak, ezzel lehet kiverem 1-2 embernél a biztosítékot, de hatékonyan egy erősebb csapat ellen kisebb-nagyobb faultokkal lehet lassítani a játékot!
Nem agyonrúgni kell a másikat, de ha jön a veszély összekoccolni lenyomni vállal valami!
Ezt egy angol csapat jobban végre tudja hajtani mint egy spanyol, mert kevesebb a jó és kemény védő a Ligában!Szóval véleményem szerint papíron nehezebb lenne, viszont a Ligában is benne van főleg idegenben 1-1 iksz vagy vereség, de mivel egy Valencia A. Madrid Sevilla nem rendelkezik annyi minőségi játékossal így náluk nagyobb az esély 1-1 botlásnak!Olyan hosszú a pad mind nálunk mind a fővárosban, hogy ezzel a világ focijában is kevés csapat tudna hosszú távon lépést tartani egy bajnokságban!
Kép
Kép
Kép
felician333
Barça B

2011.09.19. 01:27:59

shutterisland írta:srácok, belekeveredtem egy vitába, annak apropóján, h 8-0-ra nyertünk.

megkaptam azt ismét (mu,arsenal,chelsea drukkerektől), hogy mennyire szánalmas a spanyol bajnokság, hogy mennyire sz.rok a csapatok, stb.

én avval érveltem, hogy egyedül az angolt tartom erősebbnek, de azt is behúzná a barca (vagy a real) ha ott indulna.

olasz,német,francia,holland,orosz,portugál bajnokságokat nagyon simán behúzná bármely a két nagy közül, ezen bajnokságok közül a keményebbeket egy 20 ponttal tuti, a kevésbé nívósakat nevetve 30 pont feletti különbséggel húzná be véleményem szerint.

csak én gondolom így ? hogy egyedül az angol bajnokság az, ahol nem lehetne előre ideadni az aranyat ?
én csak annyit szólnék hozzá,ha lehet,hogy kitérdekel,hogy hogy játszana egy pl-ben a barca vagy a real? senkit,mert soha nem fognak.viszont a bl csakis arra van,hogy a nagyobb csapatok megmutassák milyen erőt is képviselnek,és ha már a spanyol bajnokság olyan "gyenge meg "[auto_cenzúra],akkor miért is vertük sorra tavaly a többi ligából a csapatokat? :)
„Kubala László az 50-es években nagy legendája volt a Barcelonának. Azt is tudom, hogy hét törzs egyesüléséből lettetek egy erős nemzetté. Ugyanezt kell tennie a világ többi országának is, így lehet igazán megerősödni. I love Hungría." Jimmy Jump-a magyarokról
shutterisland
Director del Fútbol

2011.09.19. 01:18:37

srácok, belekeveredtem egy vitába, annak apropóján, h 8-0-ra nyertünk.

én avval érveltem, hogy egyedül az angolt tartom erősebbnek, de azt is behúzná a barca (vagy a real) ha ott indulna.

olasz,német,francia,holland,orosz,portugál bajnokságokat nagyon simán behúzná bármely a két nagy közül, ezen bajnokságok közül a keményebbeket egy 20 ponttal tuti, a kevésbé nívósakat nevetve 30 pont feletti különbséggel húzná be véleményem szerint.

csak én gondolom így ? hogy egyedül az angol bajnokság az, ahol nem lehetne előre ideadni az aranyat ?
kennyke04
Entrenador del Barça

2011.09.19. 00:43:49

messideco írta:Harmadik forduló, nincs szakadás az élcsapatok között. Ez meddig fog tartani szerintetek?
10.forduló után szoktak kipukkani a csapatok(Valencia, Betis méghamarabb). Addigra meg beindulnak a botladozók(Villarreal, Bilbao)
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
messideco
Presidente del Barça

2011.09.19. 00:05:15

Harmadik forduló, nincs szakadás az élcsapatok között. Ez meddig fog tartani szerintetek?
Kép
"And my heart will leave you never."
ab1daL
Director del Fútbol

2011.09.18. 22:55:00

A b*szkoknál nem jött össze az edzőváltás. Egy félidő után a San Mamésben: Bilbao-Betis 1-3.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Válasz küldése