Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Meg hát az sem mindegy, hogy 1-2 játékosunk mit nyújt egyénileg. Nem tudom csak nekem tünt fel, de amit tegnap masch játszott..., hát nem mostanába láttam ekkora védőjátékot.mess2009 írta:hát igen...megmutatták mi jöhet ki ebből!! félelmetes.lui1698 írta:Az kemény.
Xavi, Messi, Thiago, Cesc, Villa, Pedro egyszerre a pályán.
José ezeket egymás után kimondani se meri nem hogy pályára küldeni.![]()
Kíváncsi leszek.
megértettem(végre!) kezdem megszokni, a 3-4-3-at, különösen abból az aspektusból, hogy szűken állunk védőkkel, és bőség van középpályás poszton! azt is amit Guardi mondott, hogy "...jól kell alkalmazni..." erre meg a Mathieu-Banega páros is "rá segített". (mármint hogy mennyire igaz!)
hát igen...megmutatták mi jöhet ki ebből!! félelmetes.lui1698 írta:Az kemény.
Xavi, Messi, Thiago, Cesc, Villa, Pedro egyszerre a pályán.
José ezeket egymás után kimondani se meri nem hogy pályára küldeni.![]()
Kíváncsi leszek.
Én kiegyeznék egy ilyen eredménnyel, de azt se bánnám azért ha lehoznánk minimális kapott góllal.visca el barca írta:az igen. ilyen kp-vel lesz vagy 14-8 az eredmény..
Puyol hol a retkes ....-ban van???Elhiszem hogy Mascherano igen jó Kh-nak is,de akkor is,a középpályán szerintem még hasznosabb,meghát Puyol az mégiscsak Puyolfcbpete írta:Valdés, Alves, Mascherano, Abidal, Xavi, Busquets, Thiago, Cesc, Villa, Pedro y Messi. #fcblive
---------- Valdés -----------
- Alves - Masch - Abidal -
----------- Busi -------------
--- Thiago ----- Xavi -----
----- Messi ------ Cesc ---
------ Pedro ----- Villa -----
Szerintem Busi visszalép, és elosztják a KP-t egymás közöttcsdewl írta:3-4-3 na ne, az Atletico ellen? Mi lesz ebből? Félek