Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tavaly mégis felhívta Thiagot, pedig a B csapat toronymagasan legjobb játékosa volt. Nyilván a B csapatnak is nézni kell az érdekeit, de alapvetően az A keret a lényeges, annak van alárendelve minden. Persze közvetve az is Pepék érdeke, hogy a kicsit ne essenek ki a másodosztályból.18Barca99 írta:Nyílván nem azt fogja felhozni aki alappillére a B csapatnak hisz ott nagyobb szükség van rájuk jelen esetbe, és elég kicsi a valószinüsége hogy gálameccset fogunk játszani amikor ESETLEG bejöhetne a Cunci. Szóval szerintem ezzel most nincs semmi gond. Kupameccsekre ugyis felhozza őket szerintem.Tocy írta:Ja és Cuencára nagyon kíváncsi lennék, előszezonban kifejezetten tetszett, és a B csapatban is jól játszik, bár nem stabil kezdő. Ez is érdekes amúgy, hogy nem Kikot, nem Deulofeut hívja be Pep, akik inkább kezdők...
Én se örülök neki, de ez van. Ha ezt a meccset behúzzuk, akkor minden probléma megoldva. Elvileg az utána lévő meccsen már lesz Ini, Alexis talán és Cesc felépülése még kérdéses. Viszont ha Ini visszajön, akkor már nem lesz olyan nagy probléma, hogy Cesc sérült. Másrészt pedig Ini és Cesc is elég sérülékeny játékosok. Várható volt csak az nem, hogy egyszerre és már 4-en vannak. Sztem nem lesz itt semmi gond.MessiFan írta:Ide írom..
Nem értem mi a francért van ennyi sérülés de már kezd idegesíteni. Most kiesett megint egy fontos játékos. Ki lesz a következő? Xavi? Vagy Messi?
No mind1 ennek ellenére hendikepbe vettem a mai meccset, úgyhogy kötelező nyerni 2 góllal
Kezdő Cesc kiesésével 4-3-3 lesz szerintem: Valdés-Alves-Puyol-Piqué-Abidal-Busquets-Xavi-Keita-Pedro-Messi-Villa
Keita ebben a szezonban mindig tanárian játszik. Thiago még gyakran hiázik. Egy Gijón ellen nem szabad hibázni, még 4 védővel sem.
Manapság nem a Barça meccsei izgalmasak, hanem a heti edzések. Lassan már fogadást is lehet kötni, hogy melyik napon sérül le valaki. Komolyan mondom, vicc ami itt folyik. De emlékezhetünk, a Rijkaard-érában is volt ilyen sorozat, de azt is átvészeltük.MessiFan írta:Ide írom..
Nem értem mi a francért van ennyi sérülés de már kezd idegesíteni. Most kiesett megint egy fontos játékos. Ki lesz a következő? Xavi? Vagy Messi?
No mind1 ennek ellenére hendikepbe vettem a mai meccset, úgyhogy kötelező nyerni 2 góllal
Kezdő Cesc kiesésével 4-3-3 lesz szerintem: Valdés-Alves-Puyol-Piqué-Abidal-Busquets-Xavi-Keita-Pedro-Messi-Villa
Keita ebben a szezonban mindig tanárian játszik. Thiago még gyakran hiázik. Egy Gijón ellen nem szabad hibázni, még 4 védővel sem.
Nyílván nem azt fogja felhozni aki alappillére a B csapatnak hisz ott nagyobb szükség van rájuk jelen esetbe, és elég kicsi a valószinüsége hogy gálameccset fogunk játszani amikor ESETLEG bejöhetne a Cunci. Szóval szerintem ezzel most nincs semmi gond. Kupameccsekre ugyis felhozza őket szerintem.Tocy írta:Ja és Cuencára nagyon kíváncsi lennék, előszezonban kifejezetten tetszett, és a B csapatban is jól játszik, bár nem stabil kezdő. Ez is érdekes amúgy, hogy nem Kikot, nem Deulofeut hívja be Pep, akik inkább kezdők...
Pár hsz-szel lejjebb írtam egy kezdőt, de változtatnék.davi10 írta:Nem értem miért kellett áttérni a 3-4-3-ra.
Mai kezdő :
VV - Alves, Piqué, Masch, Abidal - Busi, Xavi Thiago - Pedro, Messi Villa
Jól számolom, hogy egy győzelemmel mi lennénk az elsők?
Az Utazás Barcelonába topikba való.Celtic írta:Üdv. Megfelelő topikot nem találtam, úgyhogy ide írnám.
Van-e olyan ember a fórumon, aki az idei Barca-Madrid meccsre kilátogatna, illetve lesz-e ilyen kezdeményezés?
Nem vitáztunk, csak elemeztükTocy írta:Hát azért 6 támadóval+Alvessel nekimenni egy rangadónak...Kemény. Pep asszem forradalmasította a labdarúgást. Szerintem a 3-4-3 a Villarreal ellen működött a legjobban, de most is jól vizsgázott. Persze minden taktika csak annyira, mint amennyire azok a játékosok, akik megvalósítják, de ez már félelmetes
Minden évben egy nagyobb újítás kerül a játékunkba, év közben pedig sok kisebb. És már a 4. szezonnál tartunk, de Pep eszköztára kimeríthetetlen
Szóval ott tartunk, hogy a Camp Nouban 18-0-s gólkülönbség, köztük egy BL-résztvevő Villarreallal, és egy Atleticóval, valamint a Gamperen még becsúszott egy ötös a szintén BL-résztvevő Napolinak. Nem lehet rossz Katalóniában meccsre járni
szerk.: Ja és BobSzezon előtt vitáztunk erről a 3-4-3-ról...hogy majd működik-e, avagy túl veszélyes...vagy hogy egyáltalán fogunk-e így játszani...a Valencia elleni meccset leszámítva asszem eddig elmondható, hogy működik
Ebbe nem mennék bele, mert nagyon Off lenne, de ezeket a "nagyokat" a Real is verni fogja. Nagyon!Chino írta:Tegnap nagyon jól működött a letámadásunk, én ennek tulajdonítom, hogy a Madridnak 10-11 emberrel kellett saját térfelükön játszani és még így sem sikerült átjátszani a kp-nkat. Nagyon jó iram volt, Pedro és Villa is kivette a részét a letámadásból ill. védekezésből. Nagyon jól pörögtek a srácok. Látszik, hogy neincs semmi baj ezzel a 3-4-3-mal csak egyénileg is jó teljesítményt kell nyújtani.
A legjobb, hogy mi már túl vagyunk 3 rangadón , míg a real eddig csak kiscsapatok ellen játszott és mégis előttük vagyunk.
Ha figyelted, akkor a második félidőre már 4-3-3ban jöttünk ki, persze ettől még jól működött a 3-4-3 is.Tocy írta:Hát azért 6 támadóval+Alvessel nekimenni egy rangadónak...Kemény. Pep asszem forradalmasította a labdarúgást. Szerintem a 3-4-3 a Villarreal ellen működött a legjobban, de most is jól vizsgázott.