Mért ne lennének akciók?1. ő hiába próbálna szépen felépített akciók végén gólt lőni, ha nincsenek akciók, mert a Real játéka nem erre épül
A Real játéka nem az akciókra épül, akkor miből tudnak gólt lőni?
Mért ne lennének akciók?1. ő hiába próbálna szépen felépített akciók végén gólt lőni, ha nincsenek akciók, mert a Real játéka nem erre épül
nem lesz itt senki se több, se kevesebb... csak pár dolgot kellene figyelembe venni:daffy írta:hogy belövi a tizit,amit rábíznak? ne vicceljünk márBányász írta:
ettől is.
Ha az igazság = hülyeség, akkor...ferninho írta:most mi a tökömet kell itt fikázni a Realt?Mikaos írta:1 kontra
1 szabadrúgás
1 11-es
gól
Mindez egy kis csapat ellen. Bravó!
Már csak egy öngól és egy lesgól hiányzik.
(Valójában egy épkézláb, tisztességesen felépített, fantáziadús támadás hiányzik)
ha nem vetted volna észre hullámvölgybe van a Madrid és már a 15. sec-be gólt kaptunk... mégis mit vársz a Realtól?
ne írjad már a hülyeségeidet légyszíves...
amúgy a lesgól már meg volt
hogy belövi a tizit,amit rábíznak? ne vicceljünk márBányász írta:
ettől is.
Arra nem gondolsz h nem tudnak mást játsznai. Erre alkalmas a keretük?socio66 írta:nem értem az atleticot.
megint eljöttek és próbálják játszani a saját játékukat,ami már sokadszor bizonyosodik be,hogy alkalmatlan ellenünk.
olyanok,mint egy kisgyerek,aki önszántából vereti meg magát a nagyobbal és nem tanul a hibáiból.
számít más???ab1daL írta:Lőhet itt akármennyit tizenegyesből Roncika, Messi rárak párat. Bár felőlem viheti a portugál zselésztár a gólkirályi címet, meg az európai aranycipőt, ha mi viszünk csapat szinten mindent.
ettől is.daffy írta:mert?Sanama írta: egyelőre igen.
pontosítok,nem ettől kevesebb
mert?Sanama írta: egyelőre igen.
egyelőre igen.daffy írta:ettől ő kevesebb?Kash írta:Ronaldo a góljainak a 45%-át büntetőből rúgja, ez egy elég durva arány.
Még csak 7 gólt lőtt és bajnokság eleje, azért ennyire ne becsüljétek már le... majd, ha bajnokság felénél a 20 góljánál lesz ez, akkor hozzátok felKash írta:Ronaldo a góljainak a 45%-át büntetőből rúgja, ez egy elég durva arány.
ettől ő kevesebb?Kash írta:Ronaldo a góljainak a 45%-át büntetőből rúgja, ez egy elég durva arány.
Pontosan. Az égvilágon mindenki tudta hogy nem fog beleavatkozni, rajtunk mezei drukkereken kívűl az összes Atleti játékos is.kennyke04 írta: A mozgásával szerintem éppen azt mutatta, hogy közbe nem akar avatkozni, elfele futott a labdától, még a védők mozgása tört meg, szóval szerintem jó döntés, persze nem túl szokványos jelenet.
és?socio66 írta:nem értem az atleticot.
megint eljöttek és próbálják játszani a saját játékukat,ami már sokadszor bizonyosodik be,hogy alkalmatlan ellenünk.
olyanok,mint egy kisgyerek,aki önszántából vereti meg magát a nagyobbal és nem tanul a hibáiból.
A mozgásával szerintem éppen azt mutatta, hogy közbe nem akar avatkozni, elfele futott a labdától, még a védők mozgása tört meg, szóval szerintem jó döntés, persze nem túl szokványos jelenet.ferninho írta:én is erre gondoltam.socio66 írta:szerintem is be lehetett volna fújni,ha nem is ért a labdához,de a mozgásával azért befolyásolta az akciót.
nem tudom pontosan mit mondd a szabálykönyv,de ilyeneket inkább be szoktak fújni,mint nem.
de igazából lényegtelen...
sajnos behúzzátok....
én is erre gondoltam.socio66 írta:szerintem is be lehetett volna fújni,ha nem is ért a labdához,de a mozgásával azért befolyásolta az akciót.
nem tudom pontosan mit mondd a szabálykönyv,de ilyeneket inkább be szoktak fújni,mint nem.