szerintem ebben ott van az igazság, hogy sok csapat eleve úgy megy ki a barca vagy real ellen, hogy már bele van kalkulálva a vereség, és ha jövőhéten egy könnyebb meccs jön nekik, arra tartalékolnak, hiszen nekik "ott kell megmutatni", ott kell pontot szerezni.P.U.Y.O.L. írta:Ezt a "lefekvős" badarságot azért elfelejthetnénk már végre...(a madridisták is hangoztatják, hogy ellenünk kik "fekszenek le". Mindkettőt lehetne már mellőzni.)Pavel írta:Az Espanyol mindig lefekszik nekik.
igazából rossz felfogás ez, mivel egy sportoló nem állhat úgy oda, hogy úgyis kikapunk, meg kell tenni mindent a sikerért...csak nekik azt is át kell értékelni, hogy ha kihajtják magukat mint az állat, csomóan besárgulnak (esetleg piros..) és megdöglenek a pályán, 90%, hogy úgy is kikapnak (csak mondjuk 5-0 helyett 2-0) , viszont így romlanak az esélyeik a kövi meccsre.
nehéz ügy, de én ennek tudom be valahol a 8-0-kat, hogy az ellenfél már középkezdésnél feladja.
láttunk ellenpéldát..levante, racing real ellen, sociedad ellenünk...meg is lett az eredménye...persze ahhoz sem volt elég a küzdés, kellett a szerencse is, akár a bíró is.