daffy írta:shutterisland írta:nekem amúgy az is számít, a real vs barcán kívül egy külön háborúként fogom fel a messi vs ronaldot, hisz a messi tábor szerint az argentin, a ronci tábor szerint a portugál a világ legjobbja...és olyannyira kiemelkednek, hogy kettőjük külön csatája IS észrevehető.
de ez ronaldon kitűnően észrevehető szerintem!
mert neki fontosabb az a krva aranylabda,mint a real. egyébként a ronaldo tábor is elismeri szerintem,hogy most messi a jobb.
a kiemelkedés pedig kicsit sértő lehet más feladatkört betöltő,de amúgy kiváló játékosok számára. messi és ronaldo is remek játékos,de a médiahype segítségével xavi,ini,casillas is fényezhető lenne arra a szintre
persze, sőt, számomra hatalmas művészek a középhátvédek is, ott a legkisebb hiba is végzetes lehet, míg egy támadótól ha elpattan a bogyó, vagy eladja, nem biztos.
de azért szerintem ki lehet jelenteni, hogy ők most (ha nem is toronymagasan) de kiemelkednek úgy a mezőnyből.
a rondaldo tábor alatt az őt frizurában és pályán majmolni próbáló, rózsafüzéres, nagyképű srácokra gondolok, van itt a környéken jópár
amúgy nem mellesleg ez a külön háború színesíti a dolgokat, persze inkább rúgjon messi 10-et egy szezonban, csak húzzuk be az összes kupát...csak ez egy üde színfoltja a mai labdarúgásnak, hogy a két gigász folyamatosan felteszi a lécet a másiknak, mindig egyre magasabbra.
(bár manapság azért messi diktál, ronaldo próbálja lekövetni)