2011.11.01. 18:35:28
neverending téma ez.
elég csak példaként annyit említeni, hogy a barcások szerint undorítóbb volt a clasicókon a pepe,khedira,ramos,arbeloa,marcelo,stb...féle favágás, míg szerintük a busquets,alves,mascherano,stb.. féle színészi társulat volt a szánalmasabb.
és ha valaki megkérdezi, melyik okozta melyiket, mi azt mondjuk, a favágás miatt játszottunk rá, ők azt mondják, hogy a színészkedéseinkkel húztuk ki a gyufát, és azért szakadt el többször is a cérna.
a real vs barca témák 90%-át nem is lehet objektívan megítélni, mert senki nem tudja eldönteni, kinek van igaza.
ami mindig objektív, azok a számok...pl cr-messi esetében...hány gólt, gólpasszt oszt ki, hány perc alatt az idényben...na az objektív, számszerű, nem lehet belekötni.
csak ez meg olyan dolog, hogy annak a játékosnak a tábora, amely ebben veszít, jön a divat szöveggel : a statisztika semmit sem számít.
tehát ne is veszekedjetek szerintem ezeken.
a nagyképűségről annyit, hogy itt is megvan, évek óta ütjük a világot szinte folyamatosan, egyértelmű, hogy megnőtt az arc és az önbizalom.
de "odaát" vissza lehet olvasni, mi volt a CDR döntő után, vagy mondjuk az új szezonban az első szkupa meccsen, ahol ők fociztak jobban.
a legelfogultabb, legnagyobb anti barcás fórumozójuk (tudjuk ki, 4 betűs, cristofeles avával) kihirdette a szuperkupa első meccs után, hogy kész, A REAL MADRID ELÉRTE A BARCELONA SZINTJÉT.
amikor írtam, hogy bocsi, de az alapkezdőnk fele nem játszott, meg most kezdtük az alapozást, akkor "csak meg akartam magyarázni.."
szóval az ilyen, mindenhol van arc, elfogultság...csak érthető indokok miatt itt most mind a kettő egy picit nagyobb mértékben van jelen, mint a madridista szurkolók körében...az utóbbi évek miatt.
ha ne adj isten, 3-4 évig trófeát halmoz a real, csapnak minket 6-2re és 5-0-ra is, lehet még durvább lenne a helyzet ilyen téren az ő köreikben.