Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.11.01. 18:57:02

Valaki csak úgy röviden elmagyarázná, hogy miről megy a vita vagy a társalgás?:)
Azt tudom, hogy Messi meg Özil bevágta a labdát a nézők közé..
shutterisland
Director del Fútbol

2011.11.01. 18:54:37

ferninho írta:
Özil a Camp Nouban ugyanúgy a nézők közé vágta a labdát. Csak senki nem beszél róla.
egy videót megköszönnék vagy valami mást :)
gondolom te is vhol olvastad. :)
nekem is rémlik valami, bár nem volt szerintem olyan súlyú, mint a messi féle.
daffy
Madridista

2011.11.01. 18:54:12

lluisllach89 írta: Mivel az élő közvetítések 10/11 topic nincs az archiváltak között, és mivel rengeteg hozzászólás volt, ezért nem is tudom elolvasni. De egy clássicós kupadöntő alatt még ha csak egy sima piszkálódás lett volna, akkor szerinted az nem lett volna olaj a tűzre?
elképzelhető,hogy nem lehet visszakeresni,de gondolj bele. ha leírja egy rakás ember,hogy alázás lesz,az elnök is és pofáraesés a vége,akkor nem fér bele egy ilyen? ha a kocsmában mondom ezt,akkor egy sima "va anyád" a válasz maximum. az ilyen ember nincs,aki komolyan felveszi. a szurkolás része a tüske,főleg ha okot adnak rá.
olaj a tűzre? ha később írom,akkor sem jobb. rajtad kívül mindenki szerint belefért,de hogy magamat ismételjem, ennél csak cifrábbat látok,kapok itt meccsről meccsre.
Másrészt még meg is jegyezték akkor rajtam kívül mások is, hogy enyhén szólva bunkóság volt.
mert fáj,ha hozzátok hasonlóan viselkedik az ember. visszakaptam,kapom rendszeresen,mégsem nyavajgok,mert ez része a szurkolásnak minden józan embernél.
Így volt, és máskor legalább ne vádold meg az embert olyannal ami nem igaz.
nagyképűséggel vádoltál(meg még ozsi is :D ). az nem nagyképűség,ha valaki nem csak a barcát ismeri el,hanem a real-t is,ha jól megy neki. nem sokszor láthattad tőlem a forumon. most is max részleteket,mert még mindig gyenge a csapat. ismét azt kell mondjam,csak az a jó,ha a barcád dicsérem? ha más érdemli meg,akkor azt is lehet. ez nem nagyképűség,hanem továbbra is objektivitási szándék,de ha a real jó volt,akkor jó volt,maximum szokatlan. nagyképűség? aligha. igazat mondtál? nem.
kérlek az "off"-ba írjuk tovább,mert nem lesz jó vége :D

vááá,megvan. szóval. azt írta valaki,hogy majd ha pörög a csapat és nem csak lazsál,akkor esély sem lesz a realnak. erre írtam,hogy a bajnoki után is ezt mondtátok.
illetve írtátok,hogy egy barca-real-ra nem kell motiválni a fiúkat,vért fognak inni és összeverik a realt. aztán kikaptatok. erre jött a takarózás,hogy nem pörögtetek,stb. nos,erre ez a válasz már börtönt ér? na ne
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára daffy 2011.11.01. 19:01:00-kor.
ferninho
Madridista

2011.11.01. 18:43:02

Özil a Camp Nouban ugyanúgy a nézők közé vágta a labdát. Csak senki nem beszél róla.
egy videót megköszönnék vagy valami mást :)
gondolom te is vhol olvastad. :)
Mivel az élő közvetítések 10/11 topic nincs az archiváltak között, és mivel rengeteg hozzászólás volt, ezért nem is tudom elolvasni. De egy clássicós kupadöntő alatt még ha csak egy sima piszkálódás lett volna, akkor szerinted az nem lett volna olaj a tűzre?
megnézed mikor volt a meccs és visszalapozol addig, amikor ez volt és szépen megkeresed....
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=879
ha lapozol egyet kijön egy hosszabb link és ha a végén lévő számot nagyobbra írod több oldalt ugrik egyszerre
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferninho 2011.11.01. 18:55:31-kor.
madridista
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.11.01. 18:40:42

daffy írta: 1.legyen
2.úgylesz,de attól függetlenül egy semmitmondó piszkálódást nem viselsz el,az nem az én hibám. azon kívül mielőtt hazudozol és hasonlítgatsz,olvasd el,hogy mit,miket írtam a realról a bl,cdr döntő környékén. furcsa,hogy csak akkor tetszik az ember,ha egyetért és látszólag seggetnyal,de ha úgy viselkedik,mint te,akkor már s.fej. :roll:
Tévedtem nincs vége :lol:

Mivel nem hazudtam, ezért rosszul is esik ha valaki írja:

Mivel az élő közvetítések 10/11 topic nincs az archiváltak között, és mivel rengeteg hozzászólás volt, ezért nem is tudom elolvasni. De egy clássicós kupadöntő alatt még ha csak egy sima piszkálódás lett volna, akkor szerinted az nem lett volna olaj a tűzre?

Másrészt még meg is jegyezték akkor rajtam kívül mások is, hogy enyhén szólva bunkóság volt.

Így volt, és máskor legalább ne vádold meg az embert olyannal ami nem igaz.

Szerk.: ferninho ment egy pü.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lluisllach89 2011.11.01. 18:52:03-kor.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
shutterisland
Director del Fútbol

2011.11.01. 18:35:28

neverending téma ez.

elég csak példaként annyit említeni, hogy a barcások szerint undorítóbb volt a clasicókon a pepe,khedira,ramos,arbeloa,marcelo,stb...féle favágás, míg szerintük a busquets,alves,mascherano,stb.. féle színészi társulat volt a szánalmasabb.

és ha valaki megkérdezi, melyik okozta melyiket, mi azt mondjuk, a favágás miatt játszottunk rá, ők azt mondják, hogy a színészkedéseinkkel húztuk ki a gyufát, és azért szakadt el többször is a cérna.

a real vs barca témák 90%-át nem is lehet objektívan megítélni, mert senki nem tudja eldönteni, kinek van igaza.

ami mindig objektív, azok a számok...pl cr-messi esetében...hány gólt, gólpasszt oszt ki, hány perc alatt az idényben...na az objektív, számszerű, nem lehet belekötni.
csak ez meg olyan dolog, hogy annak a játékosnak a tábora, amely ebben veszít, jön a divat szöveggel : a statisztika semmit sem számít.

tehát ne is veszekedjetek szerintem ezeken.

a nagyképűségről annyit, hogy itt is megvan, évek óta ütjük a világot szinte folyamatosan, egyértelmű, hogy megnőtt az arc és az önbizalom.

de "odaát" vissza lehet olvasni, mi volt a CDR döntő után, vagy mondjuk az új szezonban az első szkupa meccsen, ahol ők fociztak jobban.

a legelfogultabb, legnagyobb anti barcás fórumozójuk (tudjuk ki, 4 betűs, cristofeles avával) kihirdette a szuperkupa első meccs után, hogy kész, A REAL MADRID ELÉRTE A BARCELONA SZINTJÉT.
amikor írtam, hogy bocsi, de az alapkezdőnk fele nem játszott, meg most kezdtük az alapozást, akkor "csak meg akartam magyarázni.."

szóval az ilyen, mindenhol van arc, elfogultság...csak érthető indokok miatt itt most mind a kettő egy picit nagyobb mértékben van jelen, mint a madridista szurkolók körében...az utóbbi évek miatt.
ha ne adj isten, 3-4 évig trófeát halmoz a real, csapnak minket 6-2re és 5-0-ra is, lehet még durvább lenne a helyzet ilyen téren az ő köreikben.
daffy
Madridista

2011.11.01. 18:31:56

lluisllach89 írta:Utolsó hsz erről a témáról, utána írhatsz amit akarsz:

1.: utána rajtam kívül még ketten szóvá tették, annyi hogy tavaly volt, és élő topicban, ezért másnak nagyon nem is szúrhatta a szemét. Megtalálni lehetetlen, de emiatt nem lett igazad.

2.: Ha meg te találsz problémát egy Barca fórumon, akkor lehet hogy neked kéne abbahagyni a fórumozást.

Off vége.
1.legyen
2.úgylesz,de attól függetlenül egy semmitmondó piszkálódást nem viselsz el,az nem az én hibám. azon kívül mielőtt hazudozol és hasonlítgatsz,olvasd el,hogy mit,miket írtam a realról a bl,cdr döntő környékén. furcsa,hogy csak akkor tetszik az ember,ha egyetért és látszólag seggetnyal,de ha úgy viselkedik,mint te,akkor már s.fej. :roll:
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.11.01. 18:25:19

Utolsó hsz erről a témáról, utána írhatsz amit akarsz:

1.: utána rajtam kívül még ketten szóvá tették, annyi hogy tavaly volt, és élő topicban, ezért másnak nagyon nem is szúrhatta a szemét. Megtalálni lehetetlen, de emiatt nem lett igazad.

2.: Ha meg te találsz problémát egy Barca fórumon, akkor lehet hogy neked kéne abbahagyni a fórumozást.

Off vége.
Kép
kristop
Entrenador del Barça

2011.11.01. 18:24:16

daffy írta:ne is haragudj,de azután,hogy a forum 80%-a 6-0 és hasonló eredményt várt és alázást,a minimum,hogy benyögöm,hogy ennyi a 6-0ról. ha ez neked bántás,akkor azt kell mondanom,mint eddig: hagyni kell a forumozást. ez egy olyan minimális tüske,hogy szóra sem érdemes. nevetséges.
bocs, hogy beleszólok, majdhogynem fogalmam sincs a konkrét esetről, de ha valaki olyasmit ír a kupadöntőre, hogy 6-0 vagy sima alázás (ha a szuperkupa döntőről van szó akkor mégjobban igaz), akkor azt a minimális szinten se szabad vitapartnerként kezelni, ha barcásról van szó, ha realosról, tökmindegy.
daffy
Madridista

2011.11.01. 18:18:35

lluisllach89 írta:Off: Igen de ez egy Barca fórum. Az alapfelállás az, hogy páran mindig is szidni fogják a Madridot, és vitát gerjeszt ha a Barcáról rosszat írsz. Pláne ha nem odaillőt egy kupadöntőben, de tojok rá, neked az normális, akkor "az indokolatlan bántása az ellenfélnek" című problémáddal kár foglalkozni.
ne is haragudj,de azután,hogy a forum 80%-a 6-0 és hasonló eredményt várt és alázást,a minimum,hogy benyögöm,hogy ennyi a 6-0ról. ha ez neked bántás,akkor azt kell mondanom,mint eddig: hagyni kell a forumozást. ez egy olyan minimális tüske,hogy szóra sem érdemes. nevetséges.
akkor "az indokolatlan bántása az ellenfélnek" című problémáddal kár foglalkozni
bántás volt,amit írtam? egyedül vagy ezzel. a fél fórummal átbeszéltem és másnap nem egy ember szó szerint leírta azt,amit én aznap. rajtad kívül senkinek nem bökte a szemét,még az adminoknak sem. kicsit túlreagálod és a többi fölött elsiklasz,mondván,ez barca forum. és? a bunkóság nem velejárója a hazai pályának
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.11.01. 18:11:51

Off: Igen de ez egy Barca fórum. Az alapfelállás az, hogy páran mindig is szidni fogják a Madridot, és vitát gerjeszt ha a Barcáról rosszat írsz. Pláne ha nem odaillőt egy kupadöntőben, de tojok rá, neked az normális, akkor "az indokolatlan bántása az ellenfélnek" című problémáddal kár foglalkozni.
Kép
daffy
Madridista

2011.11.01. 18:03:15

lluisllach89 írta: És a tényt, hogy Messi jobb
jobb és a játékintelligenciája is jelentősebb,de nem is ez a gondom,hanem,hogy sok a ködösítés,a terelés és az indokolatlan bántása az ellenfélnek
Nekem más dereng a CDR fináléról, de az másra nem tartozik.
ezt nyugodtan olvasd vissza,semmi olyat nem írtam,ami itt a forumon ne lenne olvasható ellenkező esetben,hétről-hétre,meccsről meccsre,BÁRKITŐL,sőt...
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.11.01. 17:43:28

ferninho írta:
Egy török-német gyerek már utánozta is
Homályosíts fel légy szíves :D
daffy írta:nem,csak sokkal nagyképűbbek vagytok és sokkal kevésbé jártok nyitott szemmel. tisztában vagyok ronaldoval,de nevetséges és gyerekes,amit itt leműveltek a forumon. minden miatt bántani kell a másikat,pedig sokszor a saját sem különb.
mindemellett meg lehet nézni,hogy mit írtam a realról,amikor "nagyon ment" és minden madridista ejakulált :roll:
Nekem más dereng a CDR fináléról, de az másra nem tartozik.

Amúgy nem csak én jegyeztem meg ezt, de tényleg, nem a személyed ellen irányul. Alapból máshogy látjuk a dolgokat, a sötét oldalt hagyjuk is, mert a Barca utálat tetőfokára hágott.

De itt most konkrétan annyi történt hogy mindenki elmondta hogy Messinek nagyobb a játékintelligenciája. De mint játékosról, mint emberről nagyon pozitív irányba ment át a megítélése, mármint önmagához képest.

Mert az a vicc, hogy kevesebben utálják mióta Madridban játszik, csapatember lett, ontja a gólokat, és több ember megérti hogy az ősellenség első számú sztárja kifakad így vagy úgy a szurkolókra, na ez míg MU-s volt, fura, de pont akkor nem fordult volna elő.

Az más tészta hogy itt kb mindenki együtt hálna Messivel, de ezt egy Barca fórumon meg lehet szerintem érteni. És nem csak mi, hanem az objektív, futballhoz konyító emberek szerint is ő a világ legjobbja, de szerintem te is látod ezt, ha még nem is akarod bevallani.

És a tényt, hogy Messi jobb, a jó Isten bocsássa meg, csak le merjük írni egy Barca fórumon.
Kép
daffy
Madridista

2011.11.01. 11:44:56

Tocy írta: Ez is igaz, hogy a sikereit is jobban megvilágítják, de az sokkal kevesebb ember fejében marad meg, mint az, hogy na Messi válságban van. CR sztem se kérdés, de előbb fog Messi padozni, mint ő...amúgy mikor lőtt utoljára szabigólt?
mert napjainkban messi A focista. ha jól megy,akkor mindenki fröcsög még az utcán is. ha gyenge,akkor azt mondják,hogy de cr sem jobb,meg milyen buta,stb. ha messit kiveszed a barcából,a tili-toli akkor is nagy százalékban győzelmet eredményezhet,de ha cé-t kiveszed...(bár most olyan nagyon nem számít)
ebben az is benne van,hogy a barca sokéves stílusban és taktikával játszik,melybe az akadémia egy tagja gond nélkül beilleszkedik(a képességbeli különbség most nem számít). a realnál csak alakulóban ez a "stílus",így ez problémásabb lehet. így messi inkább padozhat normál esetben,mint cr.
a szabigólt ne feszegessük,nem nagyon van olyan ember,aki szerint cé-től ne kéne elvenni a szabadot. 25m-en belül nem veszélyes
Tocy
Director del Fútbol

2011.11.01. 11:30:22

daffy írta:
Tocy írta:Amúgy én csak azt nem értem most...Messi egy-két meccsen nem rúgott gólt, még a hülye is azt szajkózta, hogy nincs formában, mert az újság-tv ezt harsogta...CR borzalmasan játszik, a góllövés se megy, és egy fél szóval se említi senki...
teljesen jogos,viszont meg kell nézni ellenkező esetben mi megy. nso címlap,mind1,hogy a real mennyire nyert és egyéb nyalánkságok. ő a legjobb,de nagyon tolják és nagy divat lett a "messizmus". ez érthető számomra,csak így felnőtt(ebb) fejjel vicces szituk jönnek ki néha :)
cr meg egy kalap szhar mostonában,ezt kár szépíteni. malaga ellen vállalt 3-at,melyből 2-t bárki belőtt volna(még higu is :twisted: ),1 pedig egy szép megmozdulás volt. én úgy csapnám a padra,hogy csak pislog
Ez is igaz, hogy a sikereit is jobban megvilágítják, de az sokkal kevesebb ember fejében marad meg, mint az, hogy na Messi válságban van. CR sztem se kérdés, de előbb fog Messi padozni, mint ő...amúgy mikor lőtt utoljára szabigólt?
daffy
Madridista

2011.11.01. 11:16:53

Ilúvatar írta:
daffy írta:én úgy csapnám a padra,hogy csak pislog
az egoja nem fer el a padon, ugyhogy marad a palyan :)
meg mou amúgy sem ültetné le. ha meccsenként 3 öngólt lő,akkor is játszik
Deus
Boixos Nois

2011.11.01. 10:53:11

daffy írta:én úgy csapnám a padra,hogy csak pislog
az egoja nem fer el a padon, ugyhogy marad a palyan :)
KépKép
daffy
Madridista

2011.11.01. 10:34:16

Tocy írta:Amúgy én csak azt nem értem most...Messi egy-két meccsen nem rúgott gólt, még a hülye is azt szajkózta, hogy nincs formában, mert az újság-tv ezt harsogta...CR borzalmasan játszik, a góllövés se megy, és egy fél szóval se említi senki...
teljesen jogos,viszont meg kell nézni ellenkező esetben mi megy. nso címlap,mind1,hogy a real mennyire nyert és egyéb nyalánkságok. ő a legjobb,de nagyon tolják és nagy divat lett a "messizmus". ez érthető számomra,csak így felnőtt(ebb) fejjel vicces szituk jönnek ki néha :)
cr meg egy kalap szhar mostonában,ezt kár szépíteni. malaga ellen vállalt 3-at,melyből 2-t bárki belőtt volna(még higu is :twisted: ),1 pedig egy szép megmozdulás volt. én úgy csapnám a padra,hogy csak pislog
Tocy
Director del Fútbol

2011.11.01. 10:30:52

Amúgy én csak azt nem értem most...Messi egy-két meccsen nem rúgott gólt, még a hülye is azt szajkózta, hogy nincs formában, mert az újság-tv ezt harsogta...CR borzalmasan játszik, a góllövés se megy, és egy fél szóval se említi senki...
ferninho
Madridista

2011.11.01. 10:17:18

Egy török-német gyerek már utánozta is
Homályosíts fel légy szíves :D
madridista
daffy
Madridista

2011.11.01. 10:07:09

lluisllach89 írta:
daffy írta: lehet,de ez gyenge érvre sikeredett :D
Mi mellett, vagy mi ellen érvelek szerinted?

Elemeztem a gólpasszait, és leírtam hogy októberben volt ez így csak. Messi mindig is többet fog adni. Ennyi.

Amúgy nem bántásból mondom, de tényleg kicsit megerősödött az önbizalmad mióta megy a Madridnak. Nem a mostani miatt írom, hanem úgy általában máshogy írsz mostanában.
nem,csak sokkal nagyképűbbek vagytok és sokkal kevésbé jártok nyitott szemmel. tisztában vagyok ronaldoval,de nevetséges és gyerekes,amit itt leműveltek a forumon. minden miatt bántani kell a másikat,pedig sokszor a saját sem különb.
mindemellett meg lehet nézni,hogy mit írtam a realról,amikor "nagyon ment" és minden madridista ejakulált :roll:
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.11.01. 10:01:30

daffy írta:
Ez így igaz, ahogy elmondtad. Nekem az az érzésem, hogy Messi azért sétálgat és nem védekezik, hogy több meccsen tudjon játszani. Sztem ez nem véletlen, ez így ki van találva.
ez olyan kifogásnak látszik
Nem véletlenül Messi adta tavaly a legtöbb gólpasszt
én egy bizonyos mesut özil nevére emlékszem. talán egész európában nyert
Az elsőre annyit, hogy jó :D Lehet, hogy kifogás, de mondom ismét, hogy eddig ezt nem csinálta, csak az utóbbi időkben ilyen. Aztán mindenki gondol amit akar.

A másodikra, hogy én a barcás játékosokra gondoltam, de Öziltől sem hiszem, hogy nagyon elmaradhatott. Messi ha jól emlékszem 27 gólpasszt számlált.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.11.01. 10:00:49

daffy írta: lehet,de ez gyenge érvre sikeredett :D
Mi mellett, vagy mi ellen érvelek szerinted?

Elemeztem a gólpasszait, és leírtam hogy októberben volt ez így csak. Messi mindig is többet fog adni. Ennyi.

Amúgy nem bántásból mondom, de tényleg kicsit megerősödött az önbizalmad mióta megy a Madridnak. Nem a mostani miatt írom, hanem úgy általában máshogy írsz mostanában.
Kép
daffy
Madridista

2011.11.01. 09:56:09

Mélységi indítást, vagy belöbbölt labdát ugye tőle nem nagyon láthatunk, mert nincs olyan játékintelligenciája mint Messinek.
lehet,de ez gyenge érvre sikeredett :D
Ez így igaz, ahogy elmondtad. Nekem az az érzésem, hogy Messi azért sétálgat és nem védekezik, hogy több meccsen tudjon játszani. Sztem ez nem véletlen, ez így ki van találva.
ez olyan kifogásnak látszik
Nem véletlenül Messi adta tavaly a legtöbb gólpasszt
én egy bizonyos mesut özil nevére emlékszem. talán egész európában nyert
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.11.01. 09:53:36

daffy írta:
Barcaman1993 írta: Vele is vmi hasonló történik, mint Villaval. Nálam CR a 0-nál kicsivel jobb, de nem sokkal csapatjátékban. Gólérzékenysége kiváló, de ha nem megy, akkor azt látjuk, mint Villaval jelenleg. Messi ennyivel különb nála. Messi ha nem lő gólt azért az összjátékban lehet rá számítani. Di Mariá jelenleg sokkal hasznosabb a csapata számára, mint Ronaldo, mert olyan zsuigákat ad, amit barcás szemmel rossz nézni. Igazából vmi gyengébb csapat ellen úgyis kihozzák Ronaldót a gödörből, aztán újra veri (sajnos) a gólokat.
azért szidták itt messit,hogy sétálgat,meg önző.
egyébként cr adja bőszen a gólpasszokat,csak görcsös és pénisz :wink:
Ez így igaz, ahogy elmondtad. Nekem az az érzésem, hogy Messi azért sétálgat és nem védekezik, hogy több meccsen tudjon játszani. Sztem ez nem véletlen, ez így ki van találva. Ha nem ez lenne a "taktika", akkor itt óriási balhék lennének, mert mindenki kiköpi a tüdőjét a pályán, ő meg lopja a napot. Sztem ez nem véletlen. Ami meg Messi és Ronaldo közti zsugákat illeti, Messi orrhosszal veri Ronaldot. Nem véletlenül Messi adta tavaly a legtöbb gólpasszt. De ha belenézel 1-2 Barca és Real meccsbe (amiket tudom, hogy láttál), akkor láthatod, hogy passzjátékban Messi messze felül múlja Ronaldot, még ha vmikor önző is. De mondom Ronaldonál is addig tart ez a forma, amíg jön egy gyengébb csapat aztán megszórja őket.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Válasz küldése