Barcaman1993 írta:Azért ezt, hogy Ronaldo ennyi gólt lő szinte nem jelent semmit. Vannak olyan meccsek, amikor ő dönt el mindent, de a gólok nagy részét így rúgdossa, hogy nyernek 7-1-re, abból vállalt 3-at. De ha 4-1 van akkor sincs semmi... Messi kicsit más tészta. És nem minden 3. gólját tiziből rúgja.
Így van, Ronaldo egy rakat 11-est lő minden évben. Bár Messi-nek is legalább ennyit kéne lőnie, csak hát nekünk előszeretettel nem adnak 11-eseket. A Madrid-nak mindig befújják (nem azt mondom, hogy azok nem jogosak).
Ha véletlenül befújnak nekünk egy 11-est, akkor meg felháborodás van. Ki érti ezt?
shutterisland írta:hát most elszórakoztatta őket a madrid, és hát ugye az ázsiai piac elég sokat jelent...
Ott sem hülyék az emberek. Sokkal jobb a "marketingünk" - nemcsak az eredmények miatt, hanem a magatartás és filozófia miatt, amit képviselünk.
Úgy értem, az is bőven elég, ha összehasonlítom a két védősort (Alves-Puyol-Piqué-Abidal vs. Ramos-Pepe-Carvalho-Marcelo*), de ugyanez igaz a középpályára is és a csatársorra is. Nyilvánvaló különbségek vannak a mi javunkra, úgy értem: mennyivel szerethetőbb figura egy Puyol, mint egy vadbarom Pepe. Vagy egy szerény Messi egy zselés hajú ficsúrral szemben. (Ázsiában alapvetően a szerény magatartás amúgy is "etikett").
Ha végignézem a két csapat alap kezdőjét szimpátia szerint, akkor a kapusposzt és a jobbhátvéd posztok kioltják egymást (különböző okokból), egyedül a vkp poszton Busquets erőteljes színjátéka miatt veszthetünk pozíciót. És ennyi.
*(tudom, hogy most nem ez az alaphelyzet Carvalho sérülése miatt)