Barça vs. Real - El Clásico
- shutterisland
- Director del Fútbol
igen, csak a nagy számok törvénye alapján nekik is kell klasszikust nyerniük szerintem, mivel azért elég sokszor ott voltak a kapujában, mégsem győztek le minket mostanság. (oké, cdr döntő, de az rendes játékidőben x.)
tehát egyszerűen muszáj minden meccset megnyerni, és a madridnak párszor botlani, hogy mi legyünk az esélyesebbek.
amúgy így belegondolván, lehet könnyebben húznánk be a premier league-t, ott belefér több döntetlen meg vereség is a szezonban, mert van körbeverés, meg ilyenek.
tehát egyszerűen muszáj minden meccset megnyerni, és a madridnak párszor botlani, hogy mi legyünk az esélyesebbek.
amúgy így belegondolván, lehet könnyebben húznánk be a premier league-t, ott belefér több döntetlen meg vereség is a szezonban, mert van körbeverés, meg ilyenek.
-
- Llegenda del Barça
a madrid az utóbbi időben a klasszikusokig szokott szárnyalni, akkor szoktuk megmutatni nekik, h kb hol van a helyük a futballvilágban. remélem, ez a hagyomány nem fog megszakadni ebben a szezonban sem. a bajnokság végét illetően, kérdés, h mi mennyi pontott hullajtgatunk el úgy, mint ma, és hogy ők mennyit szórnak, mert azért ott vannak a szeren ők is ezen a téren, ha úgy jön ki a lépés.
addig meg hadd örüljenek az ilyen oszaszuna elleni parádéknak, amikért egyébként ugyanúgy három pontot adnak, mint az 1-0-ért.
addig meg hadd örüljenek az ilyen oszaszuna elleni parádéknak, amikért egyébként ugyanúgy három pontot adnak, mint az 1-0-ért.
PUYOL-XAVI-INIESTA
hát... pepe,ramos,arbeloa nélkül nem lesz könnyűab1daL írta:utána majd a Sevillához kell látogatni. Na majd meglátjuk!

Én nem tudom megérteni nagyon sok ember hozzáállását...
Mi a bajotok? Nem a barcának szurkoltok?
Természetesen nem vagyok vak, és ha hibáznak a fiúk, akkor azt elismerem, DE nem kell rögtön temetni a csapatot...ha a 37. fordulóban állnánk így ahogy most, akkor izgulnék...
Igen jó a Madrid idén...és akkor mi van?
Mi lenne ha megnyernék a bajnokságot?
Eltűnnének végre a divatdrukkerek!!!
Rijkaard az 5 év alatt kevesebb mindent nyert... Pep meg 3 éve folyamat kihozza a max. a játékosokból...szerintem érti a dolgát...akinek nem tetszik a játék stílusa, az meg ne nézze... 

- ab1daL
- Director del Fútbol
[quote="daffy"][/quote]
Én nagyon kecsegtetőnek találnám a számunkra ha a Valencia ellen, meg a Gijon ellen is történne egy-egy pontvesztés.
De szerintem ez álom marad, maximum tényleg a Valencia ellen lehet bízni egy döntetlenben. Az Atléticot viszont szétcsapjátok szerintem mint a sz*rt.
Sok fog múlni a Clásicon (mekkorát mondtam
) abból a tekintetből, hogy nektek egyből utána majd a Sevillához kell látogatni. Na majd meglátjuk! 
Én nagyon kecsegtetőnek találnám a számunkra ha a Valencia ellen, meg a Gijon ellen is történne egy-egy pontvesztés.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ab1daL 2011.11.06. 22:53:20-kor.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
idegenben a valencia nem lesz könnyű. otthon azért verni kéne a kis madridi csapatot,illetve a gijontól félek talán legkevésbé a háromból,bár ha az első kettő balul sül el,akkor baj lehetshutterisland írta: meglepne, ha a valencia-am-sevilla-bilbao-gijon ötös ellen nem gyűjtenék be a 15, de minimum a 13 pontot.
nekünk viszont innentől egyszerűen nem szabad hibázni, csak akkor fér bele 1-1 döntetlen, ha a madrid már mögöttünk van a tabellán.
aki meg a clasicókra 6 ponttal számol...szerintem a 4 is nagyszerű teljesítmény, ha csak azt nézzük, mennyire feljött az utóbbi 1-2 évben a madrid.
én inkább angolos focinak hívnámaki meg a clasicókra 6 ponttal számol...szerintem a 4 is nagyszerű teljesítmény, ha csak azt nézzük, mennyire feljött az utóbbi 1-2 évben a madrid.

-
- Director del Fútbol
Így van, én is csak nevetni tudok az állandó pesszimizmuson. Várjuk ki az adott meccseket és a trófeák osztását, nem kapja meg senki hamarabb és főleg nem érdemtelenül. Végigharcoltuk a meccset egy olyan Bilbao-val szemben, akik bár néha durvák, de borzasztó erősek, szimpatikusak és valódi gladiátorok, akik nagyon tudnak küzdeni a mezükért. Ehhez jöttek hibák és a talaj. Sajnos a meccs közepén már biztos voltam benne, hogy itt vagy nem szerzünk pontot ( vagy 1-et) vagy maximum szenvedve nyerünk egy góllal, de nem többel. Ilyen volt a helyzet, de azt nem mondhatjuk, hogy nem tettek meg mindent. Iniestának nem ment ma leginkább, a mester helyében őt vettem volna le Xavi helyett, mert bár a főnököt is pihentetni kell és őt zavarhatta leginkább a víz, de mégis jobban játszott és nagyon jól mozgatta a csapatot. Ininek voltak szép megoldásai,de nagy hibaszázalékkal dolgozott, sajnos a gólhelyzeteknél is. Lesz ez még így se, nincs probléma, tovább kell haladni az úton, mert magam nem látok itt mentális problémát, a keret pedig erősebb lett. Ha valamiért nem mi nyernénk egy-egy sorozatot, akkor az az ellenfeleink érdeme lesz, mert mi sokkal nem lettünk gyengébbek, sőt... A formaidőzítés pedig meglátjátok, hogy a szokásos lesz... Amikor a leginkább kell.ozsimiki írta:Igazából úgy gondoltam,h nem is olvasok el semmit sem, mert sajnos már tudható,hogy a legtöbb topikban mit ír a többség. És ez nagyon szomorú.
megdöbbenve látom,hogy nem csak újak játszák el ezt,hanem valaki már 3.éve folyamatosan odaadja egy-egy ilyen x után a bajnoki címet a Madridnak,aztán persze április környékén meg elszáll magától,és a Barcától egyaránt,hogy "nahmegmutattuk,h ki a király, a madridnak sansza nem volt stb"...
pár fórumer írásának örülök (pl Bob a bajnoki topikban,vagy itt Mikaos,Bányász,Abidal,stb), akik helyén tudják kezelni a szituációt,és nem szharják össze magukat MINDEN ALKALOMMAL,amikor a 4.éve csúcson levő csapatunk megenged magának 1-1 pontvesztést. Hozzáteszem,h IDEGENBEN, egy kumma nehéz pályán, nem egy futottak még mentalitású csapat ellen.
egyszerűen nem tudom megérteni a többséget, bár nem is feladatom, véleményemet leírtam azért.
- shutterisland
- Director del Fútbol
meglepne, ha a valencia-am-sevilla-bilbao-gijon ötös ellen nem gyűjtenék be a 15, de minimum a 13 pontot.ab1daL írta:A Clásico előtti meccsei a Madridnak: Valencia idegenben (köv. forduló), Atlético Madrid otthon, Gijon idegenben. Nem könnyű menet. Egyből utánunk mennek a Sevillához, és nem sokkal később mennek a Bilbaohoz.
nekünk viszont innentől egyszerűen nem szabad hibázni, csak akkor fér bele 1-1 döntetlen, ha a madrid már mögöttünk van a tabellán.
aki meg a clasicókra 6 ponttal számol...szerintem a 4 is nagyszerű teljesítmény, ha csak azt nézzük, mennyire feljött az utóbbi 1-2 évben a madrid.
ez mondjuk elég problémás. szép dolog egy osasunát megszórni,de mint írtam korábban,a helyzetekkel gondok vannak és a nehezebb meccsek még hátra vannak.remélem cé lődözi tovább a gólokat,mert az mentheti a valagunkatAndris írta: Ja és a távolabbi jövőt illetően nemtom, de nekünk ellenben a madriddal asszem sok rangadónk lement már!
úgy érzem,hogy andris képes feldolgozni ezt a mértékű "sértést". mivel külön neki van címezve,így nem szívesen kérek mástól elnézést,de ha böki a szemed,akkor bocsáss meg!fater, miért nem mégy a madridistára pezsgőt locsolni inkább? Nem kell a feszültségkeltés...
gyerekek, én még mindig halál nyugodt vagyok. szerintem nem lesz itt gond a végén, de hát hol van még az a közel 30 forduló eltelte!?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára TT 2011.11.06. 22:36:28-kor.
https://www.youtube.com/watch?v=32p8d6OudgU" target="_blank
fater, miért nem mégy a madridistára pezsgőt locsolni inkább? Nem kell a feszültségkeltés...daffy írta:no,akkor még sok ilyet kívánokAndris írta:Amúgy olyan jót ordítottam 2-2nél, mint talán utoljára Bellettinél. Nem teljesen, de szinte már megérte a pontvesztés az élményt!
javítottam az előzőt,nem tudom olvastad-e.
nektek mennyire zűrös a köv pár meccs a klasszikusig? értem ezalatt,hogy fáradtak lesztek-e várhatóan,sérültek,gány formában lévő tagok,stb?
- ab1daL
- Director del Fútbol
Zaragoza otthon, Getafe idegenben, Levante otthon, Madrid, Vallecano otthon, Espanyol idegenben, Betis otthon, és ugye kimaradt a Málaga elleni meccs idegenben.daffy írta:nektek mennyire zűrös a köv pár meccs a klasszikusig? értem ezalatt,hogy fáradtak lesztek-e várhatóan,sérültek,gány formában lévő tagok,stb?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ab1daL 2011.11.06. 22:35:17-kor.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
- Andris
- Adminisztrátor
Kupameccs meg otthoni Zaragoza jön, kétlem hogy a srácoknak meg kell majd szakadni. Ezen felül most tért vissza Sanchez, Iniesta, Cesc, bevált Cuenca. Nem lesz semmi gond, ha tippelni akarunk.
Olvastam a korrekciót!
Ja és a távolabbi jövőt illetően nemtom, de nekünk ellenben a madriddal asszem sok rangadónk lement már!

Olvastam a korrekciót!

Ja és a távolabbi jövőt illetően nemtom, de nekünk ellenben a madriddal asszem sok rangadónk lement már!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
no,akkor még sok ilyet kívánokAndris írta:Amúgy olyan jót ordítottam 2-2nél, mint talán utoljára Bellettinél. Nem teljesen, de szinte már megérte a pontvesztés az élményt!

javítottam az előzőt,nem tudom olvastad-e.
nektek mennyire zűrös a köv pár meccs a klasszikusig? értem ezalatt,hogy fáradtak lesztek-e várhatóan,sérültek,gány formában lévő tagok,stb?
- Andris
- Adminisztrátor
Amúgy olyan jót ordítottam 2-2nél, mint talán utoljára Bellettinél. Nem teljesen, de szinte már megérte a pontvesztés az élményt!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Igazából úgy gondoltam,h nem is olvasok el semmit sem, mert sajnos már tudható,hogy a legtöbb topikban mit ír a többség. És ez nagyon szomorú.
megdöbbenve látom,hogy nem csak újak játszák el ezt,hanem valaki már 3.éve folyamatosan odaadja egy-egy ilyen x után a bajnoki címet a Madridnak,aztán persze április környékén meg elszáll magától,és a Barcától egyaránt,hogy "nahmegmutattuk,h ki a király, a madridnak sansza nem volt stb"...
pár fórumer írásának örülök (pl Bob a bajnoki topikban,vagy itt Mikaos,Bányász,Abidal,stb), akik helyén tudják kezelni a szituációt,és nem szharják össze magukat MINDEN ALKALOMMAL,amikor a 4.éve csúcson levő csapatunk megenged magának 1-1 pontvesztést. Hozzáteszem,h IDEGENBEN, egy kumma nehéz pályán, nem egy futottak még mentalitású csapat ellen.
egyszerűen nem tudom megérteni a többséget, bár nem is feladatom, véleményemet leírtam azért.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Andris
- Adminisztrátor
Amennyiben az a szerencse, hogy 20 összevissza csúszós-kipattogós helyzetből csak a végén tudtuk bevágni üres kapura, nagyságrendileg párban van azzal a szerencsétlenséggel, hogy a térfélen, ahol támadnunk kellett volna, egyáltalán nem lehetett focizni, nos úgy természetesen igazad van.Nazario írta:Ekkora szerencsével pontot menteni.Andris írta:Ugyanakkor örülhetnek a mai 3 pontnak, mert kétlem hogy ekkora szerencsétlenséggel fogunk még pontot veszteni idén.

daffy, személy szerint én egy meccsre sem emlékszem, ahol ne tudtam volna racionális okokat felhozni a pontvesztésünk tekintetében. kérdésedre a válasz tehát igen. közbe látom hogy a szövegértéseddel volt a gond. elolvasod mégegyszer és tárgytalanná váltunk

szerk: és természetesen Nazarionak abban az esetben is maximálisan igaza van, ha a hátra lévő 28 fordulóban egyáltalán nem kényszerülünk pontmentésre.

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2011.11.06. 22:26:39-kor.
- József Attila
- József Attila
ez sem tény? harmadszor fordul elő idén és mivel előtte írta,hogy november van,még nincs lefutva a bajnokság,erre aszondja,hogy ilyen nem lesz többet. akkor mi is a helyzet?lluisllach89 írta: Már érted miért mondjuk hogy megnövekedett az önbizalmad?

Andris!
a szerencsétlenségre valóban nem igaz,a könnyelműséggel egy kalap alá vettem és így jött ki a 3.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára daffy 2011.11.06. 22:25:04-kor.
-
- Director del Fútbol
Már érted miért mondjuk hogy megnövekedett az önbizalmad?daffy írta:biztos? mert nem először fordul elő idén!Andris írta: Emellett pedig amíg két clasiconyi táv van a két csapat közt, semmi se dőlt el. pláne nem november elején. Ugyanakkor örülhetnek a mai 3 pontnak, mert kétlem hogy ekkora szerencsétlenséggel fogunk még pontot veszteni idén.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
biztos? mert nem először fordul elő idén!Andris írta: Emellett pedig amíg két clasiconyi táv van a két csapat közt, semmi se dőlt el. pláne nem november elején. Ugyanakkor örülhetnek a mai 3 pontnak, mert kétlem hogy ekkora szerencsétlenséggel fogunk még pontot veszteni idén.
Ekkora szerencsével pontot menteni.Andris írta:Ugyanakkor örülhetnek a mai 3 pontnak, mert kétlem hogy ekkora szerencsétlenséggel fogunk még pontot veszteni idén.
- ab1daL
- Director del Fútbol
A Clásico előtti meccsei a Madridnak: Valencia idegenben (köv. forduló), Atlético Madrid otthon, Gijon idegenben. Nem könnyű menet. Egyből utánunk mennek a Sevillához, és nem sokkal később mennek a Bilbaohoz.
- Andris
- Adminisztrátor
Aki azt gondolja, hogy a madridnak perpill nagyobbegyenlő esélye van a bajnoki címre, mint nekünk, azt látatlanban előre ésvagy utólag is itt és most lehülyézem.
ez a reakcióm a majd ide érkező hozzászólások zömére.
Emellett pedig amíg két clasiconyi táv van a két csapat közt, semmi se dőlt el. pláne nem november elején. Ugyanakkor örülhetnek a mai 3 pontnak, mert kétlem hogy ekkora szerencsétlenséggel fogunk még pontot veszteni idén.

Emellett pedig amíg két clasiconyi táv van a két csapat közt, semmi se dőlt el. pláne nem november elején. Ugyanakkor örülhetnek a mai 3 pontnak, mert kétlem hogy ekkora szerencsétlenséggel fogunk még pontot veszteni idén.

- József Attila
- József Attila
szerintem a madridnak a barcán kívül 3 meccsen lehet gondja.ab1daL írta:Most még nagyobb a sansz a madridi buktára, kiindulva, hogy milyen személyiségek játszanak ott, és az elmúlt évekből, most hogy mennek előttünk 3 ponttal, még azt is gondolhatják, hogy innentől a Classicoig eljátszadoznak, aztán majd ott csinálnak egy 6 pontos difit. Hátha...Vért fognak ők is izzadni Gijonban, Valenciaban, Bilbaoban stb..
+ ha jól emlékszem az utóbbi években talán mindig rendre úgy jött el az első Clásico, hogy a Madrid talán előttünk volt nem?!
valencia
atm
sevilla
mind3 idegenben. a többin nem szabad esélyt adni. viszont! erre emlékezzetek adott esetben: a helyzetkihasználása a madridnak kritikán aluli. most kijött a lépés,de a 5 ziccerből 1 gól születik. ezen minden el fog menni,ha sürgősen nem javul. februárig van idő,de meglepődnék...
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Azért 28 forduló van még a bajnokságból...nem biztos,h máris oda kéne adni a serleget a Realnak... 

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure