2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Amennyiben az a szerencse, hogy 20 összevissza csúszós-kipattogós helyzetből csak a végén tudtuk bevágni üres kapura, nagyságrendileg párban van azzal a szerencsétlenséggel, hogy a térfélen, ahol támadnunk kellett volna, egyáltalán nem lehetett focizni, nos úgy természetesen igazad van.Nazario írta:Ekkora szerencsével pontot menteni.Andris írta:Ugyanakkor örülhetnek a mai 3 pontnak, mert kétlem hogy ekkora szerencsétlenséggel fogunk még pontot veszteni idén.
ez sem tény? harmadszor fordul elő idén és mivel előtte írta,hogy november van,még nincs lefutva a bajnokság,erre aszondja,hogy ilyen nem lesz többet. akkor mi is a helyzet?lluisllach89 írta: Már érted miért mondjuk hogy megnövekedett az önbizalmad?
Már érted miért mondjuk hogy megnövekedett az önbizalmad?daffy írta:biztos? mert nem először fordul elő idén!Andris írta: Emellett pedig amíg két clasiconyi táv van a két csapat közt, semmi se dőlt el. pláne nem november elején. Ugyanakkor örülhetnek a mai 3 pontnak, mert kétlem hogy ekkora szerencsétlenséggel fogunk még pontot veszteni idén.
biztos? mert nem először fordul elő idén!Andris írta: Emellett pedig amíg két clasiconyi táv van a két csapat közt, semmi se dőlt el. pláne nem november elején. Ugyanakkor örülhetnek a mai 3 pontnak, mert kétlem hogy ekkora szerencsétlenséggel fogunk még pontot veszteni idén.
Ekkora szerencsével pontot menteni.Andris írta:Ugyanakkor örülhetnek a mai 3 pontnak, mert kétlem hogy ekkora szerencsétlenséggel fogunk még pontot veszteni idén.
szerintem a madridnak a barcán kívül 3 meccsen lehet gondja.ab1daL írta:Most még nagyobb a sansz a madridi buktára, kiindulva, hogy milyen személyiségek játszanak ott, és az elmúlt évekből, most hogy mennek előttünk 3 ponttal, még azt is gondolhatják, hogy innentől a Classicoig eljátszadoznak, aztán majd ott csinálnak egy 6 pontos difit. Hátha...Vért fognak ők is izzadni Gijonban, Valenciaban, Bilbaoban stb..
+ ha jól emlékszem az utóbbi években talán mindig rendre úgy jött el az első Clásico, hogy a Madrid talán előttünk volt nem?!
Nem csoda. Évről-évre elverjük őket - mi pedig szinte mindent megnyerünk. Azon csodálkozom, hogy ennek ellenére ilyen jól tartjuk magunkat. És még a spanyol szuperkupát is megcsináltuk, pár lötyögős előszezonbeli edzéssel.albicelesteX írta:Szerintem is jobb a madrid.Amibe én jobbnak látom,hogy tele vannak tűzzel,mi meg lagymatagok vagyunk,langyi az egész,ha akarunk alázunk,ha nincs kedvünk akkor meg szenvedés.
albicelesteX írta:Szerintem is jobb a madrid.Amibe én jobbnak látom,hogy tele vannak tűzzel,mi meg lagymatagok vagyunk,langyi az egész,ha akarunk alázunk,ha nincs kedvünk akkor meg szenvedés.
Lássuk már be végre, hogy ez a Madrid, bármennyire fáj kimondani, de jó. Nagyon jó. És pillanatnyilag jobb is. Idén komolyabb meccset még nem bírtunk behúzni, míg a Real lazán nyer majdnem minden meccsét. Szezon elején bakizgattak (Levante), de azóta nagyon erősek és ha most játszanának ellenünk, úgy elraknának, mint annak a rendje és módja... Nagyon össze kell magát kapnia ennek a csapatnak, s főleg a csatároknak. Sajnos nulla mozgást látok a meccseken, ehhez párosul egy nagoyn gyenge Villa és Pedro. Ez így egyszerűen nem fog menni. Villát be kell rakni középre, mert szélen már a büdős életben nem fog villogni...Élő közvetítések topicban valaki írta:a madrid még a Jóistent is lefizeti
szerintem nem az a két meccs a lényeg, hanem az összes többi 36.daffy írta:shutterisland! 2 meccs van a szezonban. az összes többin kötelező a 3 pont. minden más csalódás. ez így van a realnál és a barcánál is. ezt figyelembe véve még nem kell véleményt formálni,különösen a csapatokat temetőt nem.
Viszont 1 hónappal ezelőtt meg mi gáláztunk, ők meg kikaptak a Levante ellen, és egy hulladék Racing ellen volt összesen 2 kapuralövésük. Páff. Most meg elsők. Páff. Mi viszont még veretlenek vagyunk, ergo ők botlottak nagyobbat. És azért, mert most jó formában vannak, még nem fognak így játszani mindig, ahogy mi sem...shutterisland írta:senki nem temeti a csapatot, mindössze annyi, hogy a madrid meccseiben JELENLEG SZERINTEM sajnos kevésbé van benne a botlás, mint a mi meccseinkben, ezért egyszerűen nem szabad a két klasszikuson kívüli 36 meccsen 3 pontnál több hátrányt felhalmozni, sőt...
amúgy ha ma nyerünk, picit én is megnyugszok.
Akit mellesleg ugye mi is szétcsaptunk... (8-0)Tocy írta:Azta, hát fejezzük már be a siránkozást emberek. Van rá okunk? Mitől? Mert a Madrid ismét legálázott egy szerencsétlen csapatot?