Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mert Mayqeather már egyből a legnagyobbakat ütötte szét?!kanty írta: Én azért nem bírom Pacot, mert számomra elképzelhetetlen, h valaki ennyit fejlődjön. A pályafutása elején is remek bokszoló volt, de közel sem verhetetlen. Ezután láss csodát egyszerre legyőzhetetlen lett és ahogy feljebb megy a súlycsoportokban úgy egyre jobb, kicsit nekem fura.
Pl?ozsimiki írta: FMnek is voltak olyan produkciói nem is rég,amik Pacquiao ellen lennének édeskevesek.
+legyél nyugodt, FMet ugyanúgy kihozták volna ma győztesnek,mint tették azt Pac-el. Bár már volt erre példa régebben is.
Én nem írtam róla lekezelően, tudom nem csak nekem szántad. Ha csak szigorúan a boksztudást nézzük, akkor egyszerűen nem győzhet Pac és ez nem nagyképűség. Az amerikai egyszerűen sokkal jobb bokszoló. Pacnak a fizikuma és a kondija a brutális. Azt hagyjuk, h mitől ilyen jó a kondija és mitők képes meccsenként 3453543543et ütni...általában.
Nagyon remélem,hogy összejön a meccs,és hogy FM kap egy verést,hogy az itteni -amúgy objektív- emberkék is visszaérkezzen a Földre. Nincs azzal baj,h őt szeretitek jobban,de sokszor olyan lekezelően írtok PacManről, hogy gáz.
Én azért nem bírom Pacot, mert számomra elképzelhetetlen, h valaki ennyit fejlődjön. A pályafutása elején is remek bokszoló volt, de közel sem verhetetlen. Ezután láss csodát egyszerre legyőzhetetlen lett és ahogy feljebb megy a súlycsoportokban úgy egyre jobb, kicsit nekem fura.Ne értsetek félre,utálom a hasonló győzelmeket, vízilabdát pl egyáltalán nem is nézek már,ami 85%ban a bírókon múlik,és hogy mennyire korruptak. Nagy box fan sem vagyok, szinte csak a legnagyobb sztárok meccseit követem, és ott is akad sajnos jópár necces szitu.
Csak arra hívtam fel a figyelmet,h ezt a másik fél is megkapta már,és most is megkapta volna (FM).
Amúgy én azért bírom inkább Pac-t mert emberibb mint FM. Vhogy inkább bejön ez az önzetlen stílus ITT,mintsem a mádáfákká énvok a császár mindenhol mindig életérzés...
FMnek is voltak olyan produkciói nem is rég,amik Pacquiao ellen lennének édeskevesek.kanty írta:
Mindenesetre ez a tegnapi produkció Floyd Mayweather ellen édes kevés lesz.
Közben Loeb etapon karambolozott, így kiesettozsimiki írta:Nah ennek örülök.
Nincs értelme kategóriát váltani, ez a legmagasabb, és ő rallys, ebben jó.
Amúgy idén már nem feltétlen Hirvonen volt a legnagyobb ellenfele, csak sokat makkolt a finn.
kanty írta:
Csaba!
Szerintem Marquez nem kicsivel verte a Pacquiaot, persze nem volt hatalmas a különbség, de annyi biztos volt, h nyugodt szívvel lehetett volna fordított is az eredmény, sőt akkor sem lehetne Roachéknak egy szavuk sem.
ugyanmár. majd ott is kihozzák pontozással és készkanty írta:Mindenesetre ez a tegnapi produkció Floyd Mayweather ellen édes kevés lesz.
visca el barca írta:hát nem történt meg. a tegnapi volt életemben az utolsó olyan box esemény ami miatt fennmaradtam/felkeltem. én is szeretem pacmant, de tegnap ujfennt bebizonyosodott, h a pénz és a hatalom végleg megölte ezt a sportotkanty írta:Szinte biztos vagyok, h nem megy végig. Pac egyszerűen felőröli JMM-t.
pacquiaonak köze nem volt a meccshez. szégyen az egész sportág.
hát nem történt meg. a tegnapi volt életemben az utolsó olyan box esemény ami miatt fennmaradtam/felkeltem. én is szeretem pacmant, de tegnap ujfennt bebizonyosodott, h a pénz és a hatalom végleg megölte ezt a sportotkanty írta:Szinte biztos vagyok, h nem megy végig. Pac egyszerűen felőröli JMM-t.
Tisztelem a mexikóit és szeretem is a bunyóját, de nincs esélye. Ebben a súlyban sokkal lassabb lett Marquez, ugye ő nem olyan, mint Pac, h minél feljebb lép annál erősebb és gyorsabb.csababarca írta:Hajnalban a jelenlegi legjobb boxoló, Pacman ringbe lép,hogy újra bizonyítsa eztAz ellenfele újfent Marquez,kemény meccsre számítok, természetesen a filippinó sikerével
Ó az a .................miihii írta:Nézte vki a motoGP futamát?Két kör után volt egy nagy baleset,ahol Simoncelli óriásit bukott (még a sisak is lerepült a fejéről). Félbeszakították a futamot és nem is indították újra.Az első infók szerint azért,mert az orvosi stábot úgy leköti Marco,h ha történt volna még vmi baleset,nem tudták volna biztosítani az ellátását.
Viszont a legfrissebb hír szerint sajnos az olasz pilóta életét vesztette,nem tudták újra éleszteni24 éves volt.
RIP MARCO SIMONCELLI