Pl?ozsimiki írta: FMnek is voltak olyan produkciói nem is rég,amik Pacquiao ellen lennének édeskevesek.
+legyél nyugodt, FMet ugyanúgy kihozták volna ma győztesnek,mint tették azt Pac-el. Bár már volt erre példa régebben is.
Én nem írtam róla lekezelően, tudom nem csak nekem szántad. Ha csak szigorúan a boksztudást nézzük, akkor egyszerűen nem győzhet Pac és ez nem nagyképűség. Az amerikai egyszerűen sokkal jobb bokszoló. Pacnak a fizikuma és a kondija a brutális. Azt hagyjuk, h mitől ilyen jó a kondija és mitők képes meccsenként 3453543543et ütni...általában.
Nagyon remélem,hogy összejön a meccs,és hogy FM kap egy verést,hogy az itteni -amúgy objektív- emberkék is visszaérkezzen a Földre. Nincs azzal baj,h őt szeretitek jobban,de sokszor olyan lekezelően írtok PacManről, hogy gáz.
Én azért nem bírom Pacot, mert számomra elképzelhetetlen, h valaki ennyit fejlődjön. A pályafutása elején is remek bokszoló volt, de közel sem verhetetlen. Ezután láss csodát egyszerre legyőzhetetlen lett és ahogy feljebb megy a súlycsoportokban úgy egyre jobb, kicsit nekem fura.Ne értsetek félre,utálom a hasonló győzelmeket, vízilabdát pl egyáltalán nem is nézek már,ami 85%ban a bírókon múlik,és hogy mennyire korruptak. Nagy box fan sem vagyok, szinte csak a legnagyobb sztárok meccseit követem, és ott is akad sajnos jópár necces szitu.
Csak arra hívtam fel a figyelmet,h ezt a másik fél is megkapta már,és most is megkapta volna (FM).
Amúgy én azért bírom inkább Pac-t mert emberibb mint FM. Vhogy inkább bejön ez az önzetlen stílus ITT,mintsem a mádáfákká énvok a császár mindenhol mindig életérzés...
Na meg a doppingtesztet sem akaródzott bevállalni.
Lehet Mayweathert szidni, h egy tahó( lehet, h van is van benne vmi) DE A RINGBEN egy hatalmas művész.