Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nézegettem, találtam is egy ilyet 6000-ért:Tim írta:Ha csak zenét hallgatnál,ár-érték arányban mondjuk a philips gogear szériát
ajánlanám. Ebből több féle típus létezik,2-4 gigást akár tízezer alatt is vehetsz
bár a gyári fülhallgatót érdemes minél előbb lecserélni
Ha csak zenét hallgatnál,ár-érték arányban mondjuk a philips gogear szériátlui1698 írta: Egy jó zene lejátszót elfogadható áron tudnál ajánlani nékem?
Lehet nem jelentkezik ki, én sem szoktam és akkor órákig beléptetve maradok, miközben talán itthon sem vagyokLionel85 írta: Bocsi, de folyamatosan azt írja ki, hogy ott vagy.:D
Te leszel az én emberem Tim.Tim írta:Attól függ mire használnád. Videóhoz kicsi a képernyője,és hamar lemerül az akksi,zene lejátszónak kicsit drága,és túl nagy,e-book olvasónak még elmenne de csak a pdf és txt formátumokat ismeri az ebup viszont nem megy neki. Ez olyan mindenre jó,de nem jó semmire kategória..![]()
Nem kimondottan a márkával van gond,nekem e-book olvasó van tőlük az nem rossz,csak 2-3 naponta tölteni kell.
Megnéztem,hogy nem e FM van rajta,de így,hogy nem ment a like természetesenkanty írta:Sziasztok.![]()
Tudom, h utáljátok az ilyen lájkos szarságokat, de mégis megkérlek, h akinek nem teher nyomjon egyet erre a képre:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... permPage=1
Nektek nem nagy dolog, de nekünk óriási presztízs.![]()
Koszi.
Bocsi, de folyamatosan azt írja ki, hogy ott vagy.Fecooo írta:mivan????Lionel85 írta:Hogy lehet az, hogy Fecooo kollega állandóan látszik a facebook chat-jén? Ekkora kocka, vagy meghackelte a rendszert?![]()
![]()
![]()
nem is vagyok chaten soha
Attól függ mire használnád. Videóhoz kicsi a képernyője,és hamar lemerül az akksi,zene lejátszónak kicsit drága,és túl nagy,e-book olvasónak még elmenne de csak a pdf és txt formátumokat ismeri az ebup viszont nem megy neki. Ez olyan mindenre jó,de nem jó semmire kategória..lui1698 írta:http://www.alcordigital.hu/termek/alcor ... 5_lejatszo
Ilyen cuccot használ valaki? 23K-t megér?
mivan????Lionel85 írta:Hogy lehet az, hogy Fecooo kollega állandóan látszik a facebook chat-jén? Ekkora kocka, vagy meghackelte a rendszert?
nincs mellette az a kis zöld kocka, ami azt jelentené, h be van jelentkezve a chaten.Lionel85 írta:Hogy lehet az, hogy Fecooo kollega állandóan látszik a facebook chat-jén? Ekkora kocka, vagy meghackelte a rendszert?
koszonom nemtudtam elkepzelni mi baja lehetkanty írta:Új a firefox, elavult a fórum. Vidd ki a kurzort a fórum szélére és akkor nem lesz olyan, egyelőre más megoldás nincs.bingyi26 írta:Miert van az nekem hogy a forumon minden mondatot alahuz piros vonallal nem tudom segitsen valaki???
Új a firefox, elavult a fórum. Vidd ki a kurzort a fórum szélére és akkor nem lesz olyan, egyelőre más megoldás nincs.bingyi26 írta:Miert van az nekem hogy a forumon minden mondatot alahuz piros vonallal nem tudom segitsen valaki???
Hahha.Ez jóóMessiFan írta:http://index.hu/kultur/2011/11/10/egymi ... _ero_foto/
Most ez mi?
http://noob.hu/2011/11/11/EqDOsKR.jpg
Így sokkal jobb
Mindegy, h hány golyó van, ha közülük csak egy fekete.shutterisland írta:ez akkor lenne jó rejtvény szerintem, ha mondjuk 5 golyó közül kellett volna kiválassza.![]()
így volt 50% sansza![]()
amúgy szerintem is a napfényes.
Gondolom a fekete színű jobban felmelegedett.MichaaBee írta:..... egy szép nyári nap.
"A sok időhúzással azt érte el a szónok, hogy a napsugarak hatására a fekete golyó jobban felmelegedett, mint a fehér. Neki csupán a hidegebb golyót kellett kiválasztania." nem saját,olvastamMichaaBee írta:Rejtvény, kéne egy gyors megfejtés.Tippek?
"A középkorban történt valahol. Egy szónok a király ellen buzdította a népet, ezért a király megharagudott rá, és halálra ítélte. A szónok jó barátja, a nagy filozófus kegyelmet kért a királytól, de az csak annyit tett, hogy esélyt adott az elítéltnek.
− Ide figyelj − mondta neki. − Isten kegyére bízom az életed. Itt van egy tál és benne két golyó: az egyik fehér, a másik fekete. A szolgám beköti a szemed, te kell húzzál egy golyót a tálból. Ha fehér, életben maradsz, ha fekete, lefejezünk.
Eljött az ítélet napja, egy szép nyári nap.A foglyot kivitték a városi piactérre, ahová összegyűlt az egész város lakossága. Bekötötték a szemét, majd eléje tették a tálat a két golyóval. A fogoly megpróbált még az életéért könyörögni, de nem ért el semmit. Ekkor tartott egy utolsó beszédet az összegyűlt tömeghez, de nem sikerült meghatni őket. A tömeg követelte, hogy válasszon golyót. A szónok belenyúlt mindkét kezével a tálba, és kis idő múltán biztos kézzel a magasba emelte a fehér golyót. Honnan tudta, hogy melyik az?"