Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én pedig az iaudio termékeket javaslom. több ilyen is volt a birtokomban és az ismerettségi körömben is,mind hibátlan hangban és minőségben egyaránt. jelenleg is egy ilyet nyúzok,már több mint 5 éveslui1698 írta:Nézegettem, találtam is egy ilyet 6000-ért:Tim írta:Ha csak zenét hallgatnál,ár-érték arányban mondjuk a philips gogear szériát
ajánlanám. Ebből több féle típus létezik,2-4 gigást akár tízezer alatt is vehetsz
bár a gyári fülhallgatót érdemes minél előbb lecserélni
http://www.philips.hu/c/mp3-es-mp4-leja ... 4k_02/prd/
Viszont fülesekkel meg még annyira sem vagyok képben, mint a lejátszókkal.
Milyen márkát érdemes választani, esetleg konkrét darabot is tudnál ezekből is ajánlani?
Mondjuk árban úgy hogy benne legyen a lejátszó plusz füles a 25ben.
Jelwazt már egy ideje kitettük.sjd írta:
Meg szeretnék kérni egy moderátort (nem is feltétlenül a címzettet), hogy erre legyen szíves reagáljon valamit (bármit) akár PÜ-ben is, mert most így elég hülyén érzem magam
Meg szeretnék kérni egy moderátort (nem is feltétlenül a címzettet), hogy erre legyen szíves reagáljon valamit (bármit) akár PÜ-ben is, mert most így elég hülyén érzem magamsjd írta:Ne haragudj, hogy beleszólok, de ez komolyan felhúzott.Mégha egyet is értek nagyrészt Veled akkor is azt kell mondanom,h próbálj meg kevésbé ingerült lenni.
B.
Piramisért vannak kitiltva itt emberek, és ő meg annyit kap, hogy "próbálj meg kevésbé ingerült lenni - szmájli"? Főleg azok fényében, hogy jelwaztól már nem ez az első ordenáré stílusú hozzászólás, korábban is láttam már ilyet (főleg Barca vs. Real topik).
Nincs bajom ha egyetértesz vele, de szvsz nem vélemény alapon kéne szórni az embereket (mondjuk egy-két Villa-imádó tényleg megérdemli, de az elv szempontjából az se fair)
Nézegettem, találtam is egy ilyet 6000-ért:Tim írta:Ha csak zenét hallgatnál,ár-érték arányban mondjuk a philips gogear szériát
ajánlanám. Ebből több féle típus létezik,2-4 gigást akár tízezer alatt is vehetsz
bár a gyári fülhallgatót érdemes minél előbb lecserélni
Ha csak zenét hallgatnál,ár-érték arányban mondjuk a philips gogear szériátlui1698 írta: Egy jó zene lejátszót elfogadható áron tudnál ajánlani nékem?
Lehet nem jelentkezik ki, én sem szoktam és akkor órákig beléptetve maradok, miközben talán itthon sem vagyokLionel85 írta: Bocsi, de folyamatosan azt írja ki, hogy ott vagy.:D
Te leszel az én emberem Tim.Tim írta:Attól függ mire használnád. Videóhoz kicsi a képernyője,és hamar lemerül az akksi,zene lejátszónak kicsit drága,és túl nagy,e-book olvasónak még elmenne de csak a pdf és txt formátumokat ismeri az ebup viszont nem megy neki. Ez olyan mindenre jó,de nem jó semmire kategória..![]()
Nem kimondottan a márkával van gond,nekem e-book olvasó van tőlük az nem rossz,csak 2-3 naponta tölteni kell.
Megnéztem,hogy nem e FM van rajta,de így,hogy nem ment a like természetesenkanty írta:Sziasztok.![]()
Tudom, h utáljátok az ilyen lájkos szarságokat, de mégis megkérlek, h akinek nem teher nyomjon egyet erre a képre:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... permPage=1
Nektek nem nagy dolog, de nekünk óriási presztízs.![]()
Koszi.
Bocsi, de folyamatosan azt írja ki, hogy ott vagy.Fecooo írta:mivan????Lionel85 írta:Hogy lehet az, hogy Fecooo kollega állandóan látszik a facebook chat-jén? Ekkora kocka, vagy meghackelte a rendszert?![]()
![]()
![]()
nem is vagyok chaten soha
Attól függ mire használnád. Videóhoz kicsi a képernyője,és hamar lemerül az akksi,zene lejátszónak kicsit drága,és túl nagy,e-book olvasónak még elmenne de csak a pdf és txt formátumokat ismeri az ebup viszont nem megy neki. Ez olyan mindenre jó,de nem jó semmire kategória..lui1698 írta:http://www.alcordigital.hu/termek/alcor ... 5_lejatszo
Ilyen cuccot használ valaki? 23K-t megér?
mivan????Lionel85 írta:Hogy lehet az, hogy Fecooo kollega állandóan látszik a facebook chat-jén? Ekkora kocka, vagy meghackelte a rendszert?
nincs mellette az a kis zöld kocka, ami azt jelentené, h be van jelentkezve a chaten.Lionel85 írta:Hogy lehet az, hogy Fecooo kollega állandóan látszik a facebook chat-jén? Ekkora kocka, vagy meghackelte a rendszert?
koszonom nemtudtam elkepzelni mi baja lehetkanty írta:Új a firefox, elavult a fórum. Vidd ki a kurzort a fórum szélére és akkor nem lesz olyan, egyelőre más megoldás nincs.bingyi26 írta:Miert van az nekem hogy a forumon minden mondatot alahuz piros vonallal nem tudom segitsen valaki???
Új a firefox, elavult a fórum. Vidd ki a kurzort a fórum szélére és akkor nem lesz olyan, egyelőre más megoldás nincs.bingyi26 írta:Miert van az nekem hogy a forumon minden mondatot alahuz piros vonallal nem tudom segitsen valaki???
Hahha.Ez jóóMessiFan írta:http://index.hu/kultur/2011/11/10/egymi ... _ero_foto/
Most ez mi?
http://noob.hu/2011/11/11/EqDOsKR.jpg
Így sokkal jobb
Mindegy, h hány golyó van, ha közülük csak egy fekete.shutterisland írta:ez akkor lenne jó rejtvény szerintem, ha mondjuk 5 golyó közül kellett volna kiválassza.![]()
így volt 50% sansza![]()
amúgy szerintem is a napfényes.