Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
lehet hogy azért nem mutatták ki jobban kevorkian érzéseit, mert ő a valóságban is egy ilyen ember lehetett. nem akarták elcseszni azzal a filmet, hogy mást állítsanak be róla, lehet, hogy nem is engedte... (ugye ha jol emléxem a bemutató utan egy évvel később halt meg az öreg, a bemutatón még pacinoval pozolt...) szerintem egyébként ahhoz, hogy valaki igy át tudjon segíteni a halálba 130 embert az kell, hogy maga az ember ne mozogjon egy rettentoen széles érzelmi skálán, ne legyen lelkiismeretes, stb., azért ehhez vmi "hidegvérűség" kell... igazából arra lennék kiváncsi, hogy azok az esetek amik filmben szerepeltek, azok a valosagban is ugy voltak e...messideco írta:...
De irigyellek...messideco írta:Gyerekek, STAR WARS
Megnéztem a 77-es, első részt. Jó volt.Erős sztereotípiám volt a sci-fikkel, és egyik főművével, a Csillagok háborúja-sorozattal szemben.
Artudittu, Csubakka, stb tetszettek. Persze már nagyon sok dolgot tudtam a filmről,hiszen lehetetlen úgy élni, hogy nem hallasz semmit róla.
Jedi lovag akarok lenni én is![]()
Az erő legyen veletek!
Szóval te még ne láttad őket?messideco írta:Gyerekek, STAR WARS
Megnéztem a 77-es, első részt. Jó volt.Erős sztereotípiám volt a sci-fikkel, és egyik főművével, a Csillagok háborúja-sorozattal szemben.
Artudittu, Csubakka, stb tetszettek. Persze már nagyon sok dolgot tudtam a filmről,hiszen lehetetlen úgy élni, hogy nem hallasz semmit róla.
Jedi lovag akarok lenni én is![]()
Az erő legyen veletek!
Pitt a Trója forgatását sem úszta meg ép bőrrel, a 2004-es filmben elszakadt az Achilles-ín a jobb lábában, ami valahol azért ironikus, hiszen Pitt pont Akhilleuszt alakította a filmben.ultrasur írta:http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikk ... iztositas/
Na itt egy kis olvasni való milyen veszélyes szakma az ami minket napról napra szórakoztat, tanít és kápráztat el.
Mindenki másképp csinálja. Nekem furi... Dehát igazából teljesen mindegy. Csak annyit azért hozzáfűznék hogy nincs tonnányi szabadidőm, szóval ha van kedvem meg időm filmezni, akkor mérlegelem milyen filmhez van hangulatom, mennyi időm van és akkor letöltök egyet ennek megfelelően, és megnézem.bence-barca írta:Egyetértek mihii vel. Neked jó, hogy van ennyi szabadidőd meg mindig kedved is hozzá, nekem egyik sincs sokszor. Van, hogy közbejön vmi, van, h ink megnézek egy sorozat epizódot v játszok a gépen v olvasok v akármi. Mellesleg úgy van, h valami elkezd érdekelni, leszedem, h majd vmikor megnézzem. Aztán megint felkelti egy film az érdeklődésemet és azt is leszedem így már 2 filmből választhatok és így megy ez a végtelenségig...
Egyetértek mihii vel. Neked jó, hogy van ennyi szabadidőd meg mindig kedved is hozzá, nekem egyik sincs sokszor. Van, hogy közbejön vmi, van, h ink megnézek egy sorozat epizódot v játszok a gépen v olvasok v akármi. Mellesleg úgy van, h valami elkezd érdekelni, leszedem, h majd vmikor megnézzem. Aztán megint felkelti egy film az érdeklődésemet és azt is leszedem így már 2 filmből választhatok és így megy ez a végtelenségig...Varatrix írta:Ezt nem egészen értem... Sok ismerősöm csinálja ezt, de miért töltötök le olyan filmet amit nem néztek meg. Fogod letöltesz 10 filmet, hogy majd megnézed? Én leszedem, és már nézem is.bence-barca írta:De így biztos megnézem a filmet. Most is több film van a gépemen, amit megszeretnék nézni és mostanában ritkábban nézek filmet. Ha letöltöm, akkor megint csak egy film lesz a sok közül és ki tudja mikor fog "eljutni" hozzám.
Szóval én ehhez most így állok hozzá, remélem ezért nem leszek megkövezve...
Mivel Ozsi azt írta, hogy minden vámpíros témát marhaságnak tart, ezért hoztam fel a Pengét. Eszem ágában nincs a kettőt összekeverni, minden szavaddal egyetértek ebben a dologban, valamit félreérthetően írtam szerintem.Ilúvatar írta:Hö? Sztem ne keverd össze. ;P ég és föld. Blade az már jó kis véres vámpiros film, kedvemre való. De Twilight? Tiszta nyálas tinisorozat...Eazzy írta: Mert a Pengében mit nem lehet szeretni?![]()
Ha vámpíros filmeknél tartunk, akkor megemlíteném az Interjú a vámpírral c. filmet. Az már numberone vámpír film.
Nekem is folyamat szinten tele van a gépem,de nem olyan filmekkel,amit "nem nézek meg" ,hanem olyannal,amit meg akarok majd nézni. És annyi időm meg nincs,h mindent azonnal le is nyomjak. Leszedek vmit,h mondjuk majd meló után hazaérve megnézem,de közbejön vmi,elnapolódik.Jön ki közben vmi,ami még jobban érdekel.V elkezdem nézni,de megint közbejön vmi/vki... Ilyenek előfordulnak elég sokszor,uh mindig van torlódás.Sztem gyakoribb jelenség ez,mint a tiéd,de nincs egyikkel sem semmi baj.Irigylem a sok szabadidődet vagy h cs ilyen kevés film érdekelVaratrix írta:Ezt nem egészen értem... Sok ismerősöm csinálja ezt, de miért töltötök le olyan filmet amit nem néztek meg. Fogod letöltesz 10 filmet, hogy majd megnézed? Én leszedem, és már nézem is.bence-barca írta:De így biztos megnézem a filmet. Most is több film van a gépemen, amit megszeretnék nézni és mostanában ritkábban nézek filmet. Ha letöltöm, akkor megint csak egy film lesz a sok közül és ki tudja mikor fog "eljutni" hozzám.
Pontosan. Korábban rengetegszer volt olyan, hogy leszedtem egy filmet, aztán amikor volt időm, rájöttem, hogy mégsem olyan filmet akarok nézni, mint amit leszdtem. Úgyhogy ilyenkor egy csomót kellett böngészni, letölteni egy másikat, most meg csak körbenézek a mappában, hogy mit válasszak a 120-130 filmem közül (amiket majd végig fogok nézni természetesen)Varatrix írta: Ezt nem egészen értem... Sok ismerősöm csinálja ezt, de miért töltötök le olyan filmet amit nem néztek meg. Fogod letöltesz 10 filmet, hogy majd megnézed?
Ezt nem egészen értem... Sok ismerősöm csinálja ezt, de miért töltötök le olyan filmet amit nem néztek meg. Fogod letöltesz 10 filmet, hogy majd megnézed? Én leszedem, és már nézem is.bence-barca írta:De így biztos megnézem a filmet. Most is több film van a gépemen, amit megszeretnék nézni és mostanában ritkábban nézek filmet. Ha letöltöm, akkor megint csak egy film lesz a sok közül és ki tudja mikor fog "eljutni" hozzám.
De így biztos megnézem a filmet. Most is több film van a gépemen, amit megszeretnék nézni és mostanában ritkábban nézek filmet. Ha letöltöm, akkor megint csak egy film lesz a sok közül és ki tudja mikor fog "eljutni" hozzám.ozsimiki írta:
mai világban miben akadályoz meg a műsorrend? leszeded most mindkettőt,megnézed amikor akarod,és tudod nézni Getafa-Barcát.
én 4éve nem függök műsorújságtól.
max ha szintén élő műsor van másik adón,ami érdekel,akkor egyiket utólag leszedem,és pótlom. De ebben az esetben nincs erről szó, két filmről van szó, ami beszerezhető.
mai világban miben akadályoz meg a műsorrend? leszeded most mindkettőt,megnézed amikor akarod,és tudod nézni Getafa-Barcát.bence-barca írta:Nem tudom kinek hozom meg a kedvét, főleg főműsor időben (Barca meccs) de 21.00kor m2-n lesz a Bábel c. film, amit én még ugyan nem láttam, de azt hallottam jó. 23.00kor Duna tvn meg a Nagymenők, ami szerintem nagyon jó film! Bár a Bábel belenyúlik a filmbe, így 20perces késéssel tudom majd kezdeni.
Én ma lehet ezkre voksolok és kihagyom a Getafet. Bábel kedvéért biztos, már régebb óta meg akarom nézni, Nagymenőknél meg attól függ, h áll a meccs...