Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ennél azért sokkal többről szól. 25 perc után kinyomni....Sanama írta: Leszedtem az első évadot, első részt bírtam 25percig.
Erről fog szólni az egész story? hogy gyilkosságokhoz kimegy, ő is gyilkol gyűjtöget,stb? Számomra hihetetlen vontatott volt, ezért is kapcsoltam ki 25p után...
Leszedtem az első évadot, első részt bírtam 25percig.Slither írta:Elég érdekes ez a Deb szál, kicsit bizarr is...soadroli írta:Valaki látta már a Dexter 6x11-et?
Dexter szokásához híven most is makacs volt, és emiatt meg is szívta...
gondolom 1-2 embertől eltekintve mindenki a feliratot várjasoadroli írta:Valaki látta már a Dexter 6x11-et?
Gépállat SCVaratrix írta:Valami jó focis filmet tud valaki? Láttam eddig: Gól 1-3, Green Street, Futball faktor, Elátkozott Leeds United. Hirtelen ezekre emlékszem!
Bizony.messideco írta:Mindenkinek ajánlom megnézi az Elefántembert. Nagyon érzelmes film, hihetetlen, hogy David Lynch mennyire ért a filmkészítéshez.
Nagyon nagy film volt! Tegnap előtt óta 2-szer megnéztem.. Köszi kanty az ajánlást, te juttattad eszembe, hogy meg akartam nézni.. Amúgy én is végig Tommynak drukkoltam, de a végén a meccsek közbe vicces volt ahogy - kb életemben először egy film alatt - szó szerint szorítottam Brendannak a meccsek közbe, majdnem úgy örültem a győzelmeinek mint az igazgatócsababarca írta:Warrior.
...
ezért csak 10/9et adok,mert elrontották a végét.
mert az amerikainak kell egy butított verziókanty írta:Most jön ki az amerikai változat, kíváncsi leszek arra. Bár nem nagyon értem, h két évvel a svéd film megjelenése után miért kell a könyvet újra feldolgozni.
igen, nem volt bajom a másik testvérrel,mert megvolt neki is a baja,neki sem volt egyáltalán könnyű élete,csak így kicsit rossz szájízzel kapcsoltam ki a lejátszót.kanty írta:igen.csababarca írta:
Az egész film nagyon élethű lett, de a végén kellett a hálivudos beütés. S abban is igazad van, h Tommy végig verte az egész mezőnyt, sőt a döntőbe is püfölte rendesen a testvérét, aztán hirtelen eltöri a vállát. Mondjuk annyiban illik az előzményekhez, h az elején is szorítással nyert és a végén is földharcba verte Tommyt.
DE így is az elmúlt évek talán legjobb sportfilmje, megnéznék egy folytatást.
Itt a mellékszálat most a Dexter féle mellékszálnak gondoltam, rosszul fogalmaztam. Úgy értve, h nem öl meg senkit...Fernando írta:Nekem nagyon bejön. Szerintem az vetekszik az első vagy a negyedik évaddal.bence-barca írta:Most néztem meg a legutóbbi Dextert. Nem tudom miért, de nekem ez az évad annyira nem jön be. Az eleje tetszett, de nekem azóta kcisit "leült", ha lehet ilyet mondani. Pedig az elképzelés jó és azt mondom még a megvalósítás is. Lehet kicsit sablonossá vált nekem, hogy úgyis mindig ő nyer. Meg nem láthatunk már egy jó ideje 'Dexter-killeket'. Nincs mellékszál lehet ez is egy ok.
Van még valaki így? Csak, hogy tudjam nem én vagyok az egyedüli.
Főleg ez a Travis-es csavar. Meg nincs mellékszál? Szerintem ez a Louis gyerek igencsak mellékszál és szerintem elég betegnek ígérkezik.
Nekem nagyon bejön. Szerintem az vetekszik az első vagy a negyedik évaddal.bence-barca írta:Most néztem meg a legutóbbi Dextert. Nem tudom miért, de nekem ez az évad annyira nem jön be. Az eleje tetszett, de nekem azóta kcisit "leült", ha lehet ilyet mondani. Pedig az elképzelés jó és azt mondom még a megvalósítás is. Lehet kicsit sablonossá vált nekem, hogy úgyis mindig ő nyer. Meg nem láthatunk már egy jó ideje 'Dexter-killeket'. Nincs mellékszál lehet ez is egy ok.
Van még valaki így? Csak, hogy tudjam nem én vagyok az egyedüli.
http://isohunt.com/torrent_details/2235 ... ab=summaryBányász írta:A Vörös Szikla(Chi Bi) című filmet szeretném megszerezni.Mégpedig ha lehet eredeti nyelven lehetőleg magyar felirattal és a 300 perces verzióját.
Ha valaki segítene ebben azt megköszönném.