Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
soadroli
Llegenda del Barça

2011.12.12. 18:12:52

Sanama írta: Leszedtem az első évadot, első részt bírtam 25percig.
Erről fog szólni az egész story? hogy gyilkosságokhoz kimegy, ő is gyilkol gyűjtöget,stb? Számomra hihetetlen vontatott volt, ezért is kapcsoltam ki 25p után...
Ennél azért sokkal többről szól. 25 perc után kinyomni.... :roll:
Legalább nézd végig az évadot. Utána szerintem más lesz a véleményed. :D
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2011.12.12. 18:10:18

Slither írta:
soadroli írta:Valaki látta már a Dexter 6x11-et? :)
Elég érdekes ez a Deb szál, kicsit bizarr is...
Dexter szokásához híven most is makacs volt, és emiatt meg is szívta...
Leszedtem az első évadot, első részt bírtam 25percig.
Erről fog szólni az egész story? hogy gyilkosságokhoz kimegy, ő is gyilkol gyűjtöget,stb? Számomra hihetetlen vontatott volt, ezért is kapcsoltam ki 25p után...
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2011.12.12. 17:49:38

Elég érdekes ez a Deb szál, kicsit bizarr is...
Dexter szokásához híven most is makacs volt, és emiatt meg is szívta...
ferninho
Madridista

2011.12.12. 17:35:52

gondolom 1-2 embertől eltekintve mindenki a feliratot várja :)
már én is, a résznek a címe viszont elég érdekes lett.
kíváncsi vagyok mit hoznak ki ebből a szálból :)
madridista
soadroli
Llegenda del Barça

2011.12.12. 17:28:13

Valaki látta már a Dexter 6x11-et? :)
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2011.12.12. 17:17:59

Carlito útja

Al Pacino és egy újabb gengszter film. :D Összességében tetszett, nem szokványos a film felépítése és éppen ez szerintem az erőssége.

Tudtam, h a fiatal srác valamikor visszatér, h bosszút álljon, csak a végén elég nagy izgalmak voltak, ezért megfeledkeztem róla.
Penelope Ann Miller állati szexi, kis túlzással érte is érdemes megnézni. Persze Al Pacino is odatette magát, szokásos karizma megvan.

8/10
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.12.12. 15:15:20

Varatrix írta:Valami jó focis filmet tud valaki? Láttam eddig: Gól 1-3, Green Street, Futball faktor, Elátkozott Leeds United. Hirtelen ezekre emlékszem!
Gépállat SC
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Varatrix
Director del Fútbol

2011.12.12. 15:11:09

Valami jó focis filmet tud valaki? Láttam eddig: Gól 1-3, Green Street, Futball faktor, Elátkozott Leeds United. Hirtelen ezekre emlékszem!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.12.12. 14:42:30

Most néztem meg a Végső állomás 5-öt. Sok jóra nem számítottam a 3. és 4. rész után, de gondoltam csak nem hagyom ki. :lol:
Megmondom őszintén pozitívan csalódtam. Nem volt rossz. Főleg a vége miatt.
Gondoltam, hogy lesz valami ezzel a Párizsba utazással, hogy lezuhannak, vagy valami, de, hogy az első rész előtt járnak és ők is azon a gépen ülnek majd, mint amiről abban leszálltak, arra nem.
A feka srácot sajnáltam, hogy végül meghalt, mert mindig a feketéknek szurkolok. :D
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
kanty
Llegenda del Barça

2011.12.12. 13:24:51

messideco írta:Mindenkinek ajánlom megnézi az Elefántembert. Nagyon érzelmes film, hihetetlen, hogy David Lynch mennyire ért a filmkészítéshez.
Bizony. :)
Aki szereti a kőkemény drámákat, annak kötelező.
messideco
Presidente del Barça

2011.12.12. 13:22:34

Mindenkinek ajánlom megnézi az Elefántembert. Nagyon érzelmes film, hihetetlen, hogy David Lynch mennyire ért a filmkészítéshez.
Kép
"And my heart will leave you never."
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.12.12. 11:59:26

Kérdezte valaki korábban, van-e konkrét időpont. Californication 5. szezon premier: Január 8, 10:30. Szóval másnap hajnalban megérkezik Mo-ra is :P
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2011.12.10. 12:48:10

csababarca írta:Warrior.

...

ezért csak 10/9et adok,mert elrontották a végét.
Nagyon nagy film volt! Tegnap előtt óta 2-szer megnéztem.. Köszi kanty az ajánlást, te juttattad eszembe, hogy meg akartam nézni.. Amúgy én is végig Tommynak drukkoltam, de a végén a meccsek közbe vicces volt ahogy - kb életemben először egy film alatt - szó szerint szorítottam Brendannak a meccsek közbe, majdnem úgy örültem a győzelmeinek mint az igazgató :lol: - pedig már a film elején tudtam hogy ő nyeri az egészet meg, de akkor is.. Nagyon átjött a küzdése, szenvedése a családjáért. Főleg amikor levitte Kobát, és ahogy szorította a lábát és ahogy ő is szenvedett és ordított közbe az edzője meg ahogy buzdította.. A hideg futkosott rajtam komolyan, nagyon nagy jelenetek voltak a vége felé.. Meg amikor Tommyt vitte le a végén, hát ott nekem végem volt. "I'm sorry Tommy. I love you." És jött a tap.. Lehet hogy gáz hogy ez ennyire megfogott, de nekem az a pillanat nagyon ütött. Na meg apuka zseniálisat játszott, volt olyan jelenet ahol komolyan sajnáltam, pedig a családi múltam miatt nem szoktam az ilyen apákat sajnálni, de ő hihetetlenül nagyot játszott!(Szerintem) Talán a legjobb színészi alakítás az övé volt a film alatt. Érdemes megnézni szerintem, nagyon jó film lett!! :wink: Nekem azért nem 10/10, mert olyan nincs, szóval csak 9/10

u.i.:miért NEM lehet egyszer egy filmben az,hogy a rosszabb,negatívabb-mondjuk szerintem nem,de a többség szerint- karakter veszít?

Akkor megkaptad amire vágytál, ő veszített... Gondolom azt akartad írni, hogy nem veszít/nyer, csak így vicces volt olvasni
:D

szerk.: Yuri Boyka karaktere mellett most már Tommyé is megfogott, habár az Undisputed 2-3 hogy is mondjam.. Kevésbé realisztikus, de attól még nekem bejött az is.

Amúgy Tommy veszettül ki volt gyúrva, ilyen csuklyát még életemben nem láttam kb, mint amilyen neki van.. :D
visca el barca
Presidente del Barça

2011.12.10. 12:16:35

kanty írta:Most jön ki az amerikai változat, kíváncsi leszek arra. Bár nem nagyon értem, h két évvel a svéd film megjelenése után miért kell a könyvet újra feldolgozni.
mert az amerikainak kell egy butított verzió :D én megfogadtam, h meg sem fogom nézni, főleg azért mert állítólag egy az egyben ugyanaz lesz :D

amugy a csajnak felajánlották az remake főszerepét is, de azt mondta nincs az a pénz :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2011.12.09. 22:40:39

Jane Eyre(2011)

Barátnőm unszolására megnéztük. Tudom, h több verzió is készült a regényből. Tipikus romantikus film, ezzel nem ócsárolni akarom, szeretem én a jó romantikus filmeket. :) Igazából ezzel a filmmel sincs semmi bajom, de nem érzem, h kaptam volna valami plusz. Közös filmnézésnek jó volt.
6/10

A kártyavár összedől

A tetovált lány trilógia harmadik része. Nálam az első rész ütött a legnagyobbat, a harmadik követi a sorban és végül a második. A vége kicsit nekem csalódás volt, elég hamar lett hepiend és kicsit nem illett az egész sztorihoz, h egycsapásra minden megoldódott, nem maradt egyetlen elvarratlan szál sem
7/10
Most jön ki az amerikai változat, kíváncsi leszek arra. Bár nem nagyon értem, h két évvel a svéd film megjelenése után miért kell a könyvet újra feldolgozni.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.12.09. 18:09:54

kanty írta:
csababarca írta:
igen.
Az egész film nagyon élethű lett, de a végén kellett a hálivudos beütés. S abban is igazad van, h Tommy végig verte az egész mezőnyt, sőt a döntőbe is püfölte rendesen a testvérét, aztán hirtelen eltöri a vállát. Mondjuk annyiban illik az előzményekhez, h az elején is szorítással nyert és a végén is földharcba verte Tommyt.
DE így is az elmúlt évek talán legjobb sportfilmje, megnéznék egy folytatást.
igen, nem volt bajom a másik testvérrel,mert megvolt neki is a baja,neki sem volt egyáltalán könnyű élete,csak így kicsit rossz szájízzel kapcsoltam ki a lejátszót.
viszont mindhárom főszereplő, plusz az edzőcsávó,és Zoey :D is elég jót hozott...

bárcsak egyszer lenne akaraterőm kiépíteni magam úgy mint Tommy 8)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
kanty
Llegenda del Barça

2011.12.09. 17:51:06

[quote="csababarca"][/quote]

igen.
Az egész film nagyon élethű lett, de a végén kellett a hálivudos beütés. S abban is igazad van, h Tommy végig verte az egész mezőnyt, sőt a döntőbe is püfölte rendesen a testvérét, aztán hirtelen eltöri a vállát. Mondjuk annyiban illik az előzményekhez, h az elején is szorítással nyert és a végén is földharcba verte Tommyt.
DE így is az elmúlt évek talán legjobb sportfilmje, megnéznék egy folytatást.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.12.09. 17:37:04

Warrior.

Életem filmje lett volna, ha nem jön megint a vége.
miért nem lehet egyszer egy filmben az,hogy a rosszabb,negatívabb-mondjuk szerintem nem,de a többség szerint- karakter veszít? annyira kihangsúlyozták az erejét a meccsein, a tesója meg szenvedve nyerte őket,és akkor jön a döntő, agyonveri a tesót,az meg eltöri a kezét, és akkor ennyi...abszolút hiteltelen lett a vége, plusz sokkal jobban megérdemelte volna Tommy a pénzt, hogy a barátja családjának adhassa...mondjuk tudom,hogy nem ez a lényege,hogy ki nyert, hanem hogy a két testvér kibékült,plusz az apjukkal is rendeződött a viszony, de ezt megoldhatták volna úgy is,hogy a sokkal erősebb,és jobb harcos győz. akiről a filmet is elnevezték.

ezért csak 10/9et adok,mert elrontották a végét.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Deus
Boixos Nois

2011.12.08. 17:17:40

Pathology

omg, ez de beteeeeeeeg film... :shock: Sokkal durvább mint a Dexter...
Nekem tetszett a film, bár máshogy képzeltem el a végét:

Ugye, hősünk belekeverte magát mindenféle gyilkosságokba, meg megcsalta a menyasszonyát nem picit, illetve egyéb őrültségeket csinált. Na arra számítottam, hogy ne bukjon le, illetve úgy oldja meg a problémát hogy mindenkit megöl a csapatból, azt berakja őket a hamvasztóba, oszt kezit' csókolom, esküvő jövőhéten.
Még se így lett, nagyon sajnáltam a menyasszonyát... Ez elszúrta, de nagyon.
KépKép
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.12.08. 17:08:34

Fernando írta:
bence-barca írta:Most néztem meg a legutóbbi Dextert. Nem tudom miért, de nekem ez az évad annyira nem jön be. Az eleje tetszett, de nekem azóta kcisit "leült", ha lehet ilyet mondani. Pedig az elképzelés jó és azt mondom még a megvalósítás is. Lehet kicsit sablonossá vált nekem, hogy úgyis mindig ő nyer. Meg nem láthatunk már egy jó ideje 'Dexter-killeket'. Nincs mellékszál lehet ez is egy ok.
Van még valaki így? Csak, hogy tudjam nem én vagyok az egyedüli. :?
Nekem nagyon bejön. Szerintem az vetekszik az első vagy a negyedik évaddal.

Főleg ez a Travis-es csavar. Meg nincs mellékszál? Szerintem ez a Louis gyerek igencsak mellékszál és szerintem elég betegnek ígérkezik.
Itt a mellékszálat most a Dexter féle mellékszálnak gondoltam, rosszul fogalmaztam. Úgy értve, h nem öl meg senkit... :?
Fernando
Llegenda del Barça

2011.12.08. 16:48:54

bence-barca írta:Most néztem meg a legutóbbi Dextert. Nem tudom miért, de nekem ez az évad annyira nem jön be. Az eleje tetszett, de nekem azóta kcisit "leült", ha lehet ilyet mondani. Pedig az elképzelés jó és azt mondom még a megvalósítás is. Lehet kicsit sablonossá vált nekem, hogy úgyis mindig ő nyer. Meg nem láthatunk már egy jó ideje 'Dexter-killeket'. Nincs mellékszál lehet ez is egy ok.
Nekem nagyon bejön. Szerintem az vetekszik az első vagy a negyedik évaddal.

Főleg ez a Travis-es csavar. Meg nincs mellékszál? Szerintem ez a Louis gyerek igencsak mellékszál és szerintem elég betegnek ígérkezik.

Ma SoA zárórész megtekintés ha lesz felirat! :wink:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
messideco
Presidente del Barça

2011.12.08. 16:31:04

Nagyon ajánlom mindenkinek az Easy rider c. 1969-es filmet. Szerintem nagyon nagy film, egyik kedvencem lett. :wink:

:shock: :shock: :shock:
http://www.imdb.com/title/tt1185838/
Az idén készült remake vagy folytatás vagy mi a franc. A 8.1 azért becsapós, csak 53-an szavaztak rá...
Kép
"And my heart will leave you never."
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.12.08. 16:11:43

Most néztem meg a legutóbbi Dextert. Nem tudom miért, de nekem ez az évad annyira nem jön be. Az eleje tetszett, de nekem azóta kcisit "leült", ha lehet ilyet mondani. Pedig az elképzelés jó és azt mondom még a megvalósítás is. Lehet kicsit sablonossá vált nekem, hogy úgyis mindig ő nyer. Meg nem láthatunk már egy jó ideje 'Dexter-killeket'. Nincs mellékszál lehet ez is egy ok.
davi10
Llegenda del Barça

2011.12.08. 15:08:34

Dexter.
Tudom le vagyok maradva, most néztem meg az új évad 5.részét. Nekem eddig nagyon tetszik, egyik, ha nem a legjobb évad.
Eddig elég beteg sztem , főleg a 4lovas gyilkosság.
Sam testvér pedig nekem nagyon szimpatikus volt, sajnálom, hogy lelőtték.

Igyekszem pótolni, a lemaradásomat, mert ha jól tudom már 11rész kijött az évadból.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
kanty
Llegenda del Barça

2011.12.08. 00:13:25

Bányász írta:A Vörös Szikla(Chi Bi) című filmet szeretném megszerezni.Mégpedig ha lehet eredeti nyelven lehetőleg magyar felirattal és a 300 perces verzióját.

Ha valaki segítene ebben azt megköszönném. :)
http://isohunt.com/torrent_details/2235 ... ab=summary

Sajna semmi leírás nincs, vagy én nem találom. DE a méretből és a fileokból ítélve talán ez lehet a 300 perces. :)
Válasz küldése