Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
éretlenekozsimiki írta:kurdt, illetve bárki más, aki tud Francia vígjátékokat (természetesen olyat,ami tetszett is az ajánlónak) az ne habozzon! Lehetnek régiek is!
amiket ne ajánljatok,mert láttam őket mind:
-Pierre Richard vígjátékok
-Gerard Depardieu vígjátékok
-Luis de Funes vígjátékok
-Taxi 1-4.
köszönet...
dilisek vacsorája. abszolut no 1.ozsimiki írta:kurdt, illetve bárki más, aki tud Francia vígjátékokat (természetesen olyat,ami tetszett is az ajánlónak) az ne habozzon! Lehetnek régiek is!
amiket ne ajánljatok,mert láttam őket mind:
-Pierre Richard vígjátékok
-Gerard Depardieu vígjátékok
-Luis de Funes vígjátékok
-Taxi 1-4.
köszönet...
Pont előtted akartam én is linkelni. Már nagyon várom, de sajna még 1 évcsdewl írta:The Hobbit trailer : http://www.youtube.com/watch?v=G0k3kHty ... AAAAAAAAAA
2 napja néztem meg, talán picit magasabbra értékelném én már csak azért is, mert nagyon kevés a jó film ebben a műfajban, pedig az egyik kedvencem.Ilúvatar írta:Insidious
Ha jól emlékszem, neked bejött a Tenenbaum, úgyhogy egy téliszünetre simán el tudod foglalni magad egy Wes Anderson filmográfiával, a Petárdától a rókás rajzfilmig, vagy ha ez utóbbi már megvolt, akkor is van miből válogatni, a Rushmore például kimondottan jó (habár tény és való, hogy a Tenenbaum a főmű)!messideco írta:Kellene nekem ajánljatok vígjátékokat, vagy könnyű drámákat a vakációs időszakra
Nálam a hatásvadász és a giccses szó két különböző dolgot jelent (pl. a Gladiátor hatásvadász film, de nem giccses), valamint azt írtam (ahogy ezt tulajdonképpen helyesen említed is), hogy a Dr. Halál számomra nem volt eléggé hatásvadász (ami viszont helytelenül teszel egyenlővé azzal, hogy teljesen annak kellett volna lennie, valamint, hogy én örülök ha egy film giccses). Továbbá nem érzem összeférhetetlennek azzal, amit mondtam a My Sister's Keeper-ről, mert én a film alaphangulatáról beszéltem, nem az eszközeiről.visca el barca írta:pont neked irtam errol, h a dr. halálból mennyire hiányoltad a hatásvadász feelinget
itt megkaptál minden giccsparádét ami egy filmbe belefér
Természetes, én nem azt akarom mondani, hogy a ti véleményetek rossz, csak nem értem a kritikusok pozitív hozzáállását, ha egy átlagember sem tudja végignézni. Mert ugye az ilyen agyatlan filmek pont a tömegeknek szoktak tetszeni és a szakmának nem.Barcaforever írta: Nem tudom, lehet én kapom túl, de hát 4 mentünk megnézni, mikor felálltunk, mindenki azt mondta, h jobb lett volna otthon maradni, pl Nolan sztem egy ilyen sztoriból olyan filmet csinált volna, h bepisilünk, h mi lesz a vége.
Nem tudom, lehet én kapom túl, de hát 4 mentünk megnézni, mikor felálltunk, mindenki azt mondta, h jobb lett volna otthon maradni, pl Nolan sztem egy ilyen sztoriból olyan filmet csinált volna, h bepisilünk, h mi lesz a vége.sjd írta:Erre vártam ma egész nap
http://www.youtube.com/watch?v=gxfhIzH3I0I
Már csak 7 hónap!!!!!![]()
szerk.: nem fér a fejembe, h az MI4-nek rottentomatoes-on 95%-a van (márpedig akciófilmnek ott 60%nál többje nem nagyon van), imdb-n 8.0-án áll, és emberek mennek ki a vetítésről? Asszem téli szünetbe meg kell h nézzem
Barcaforever írta:Mostanában nem nagyon voltam moziban, vártam a nagy bummot és ezt hittem ez a Mission Impossible filmben megérkezett.Nos vmi hatalmasat kellett csalódnom és a többi mozizónak.(többen ki is mentek)
Egyszerűen megy az esemény, de semmi, de tényleg semmi ami megragadna az emberben.Semmi fordulat, egyszerűen csalódás, főleg az első részhez képest, amit múlthéten néztem meg vagy 20adjára a tvben.A második résztől is eseménytelenebb.Gyakorlatilag 2 óra BMW és Apple reklám a film.
Múltkor pont az ilyen filmekről beszélt Vajna a Playboy-ban, h manapság miért nincs annyi megragadó film, mint régen.Hát ezért, mert amíg ők 4-5 éveket gondolkodtak egy filmem, mire minden apró részlet összeállt, addig itt 1 óra számítógépes részlet a filmben és sok dollármilliós reklám megtétele.
Beszéltem olyannal akinek tetszett, őszintén egy abszolut közepes film, amit soha többet az életbe nem nézek meg, ezért nálam 10/5.
Kíváncsian várom a véleményeteket a filmről.