Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2011.12.21. 23:10:49

ozsimiki írta:kurdt, illetve bárki más, aki tud Francia vígjátékokat (természetesen olyat,ami tetszett is az ajánlónak) az ne habozzon! Lehetnek régiek is!

amiket ne ajánljatok,mert láttam őket mind:

-Pierre Richard vígjátékok
-Gerard Depardieu vígjátékok
-Luis de Funes vígjátékok
-Taxi 1-4.

köszönet...
éretlenek
Deus
Boixos Nois

2011.12.21. 22:14:28

Warrior

9/10

Hatalmas film. Nagyon tetszett, bár a vége... Máshogy képzeltem el a végét.

VÉGIG a fizika tanárnak drukkoltam :) Tommy nagyon ellenszenves volt nekem...
KépKép
visca el barca
Presidente del Barça

2011.12.21. 21:19:20

ozsimiki írta:kurdt, illetve bárki más, aki tud Francia vígjátékokat (természetesen olyat,ami tetszett is az ajánlónak) az ne habozzon! Lehetnek régiek is!

-Taxi 1-4.

köszönet...
dilisek vacsorája. abszolut no 1.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.12.21. 21:01:34

kurdt, illetve bárki más, aki tud Francia vígjátékokat (természetesen olyat,ami tetszett is az ajánlónak) az ne habozzon! Lehetnek régiek is!

-Taxi 1-4.

köszönet...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Zolika10
Jugador d'estrella

2011.12.21. 11:20:45

http://www.youtube.com/watch?v=CIeNbmde ... re=related

Ez kéne filmbe :D Tuti teltházas lenne :D
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.12.21. 08:42:16

Pont előtted akartam én is linkelni. Már nagyon várom, de sajna még 1 év :?
Bár úgy vagyok vele pár törőöt jobban is megcsinálhattak volna ill volt pár helyszín most itt a trailerben amin eléggé látszott, h díszlet meg számítógépes. Remélem ezt kiküszöbölik!
csdewl
Capitá del Barça

2011.12.21. 08:30:30

"a Futball nyer, ha a Barca nyer"

"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2011.12.21. 01:08:34

Ilúvatar írta:Insidious
2 napja néztem meg, talán picit magasabbra értékelném én már csak azért is, mert nagyon kevés a jó film ebben a műfajban, pedig az egyik kedvencem.
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
Rinku
Director del Fútbol

2011.12.21. 00:27:26

Na gyerekek, akkora kultusz film lesz már itt a fórumon a Mártírok, hogy lehet én is megnézem! :D Kb, mint a Rossz PC Játékoknál a Mesterlövész... :D
Football, bloody hell. /SAF/
Deus
Boixos Nois

2011.12.21. 00:13:22

Insidious

Egy fiatal házaspár megörököl egy régi, ódon házat. Gyerekükkel hamarosan be is költöznek. Nem sokkal a beköltözés után egy szerencsétlen baleset következtében fiuk kómába esik.
Renai (Rose Byrne) és Josh (Patrick Wilson) nagyon aggódnak a gyermek egészségért és közben arra is rá kell eszmélniük, hogy a új házukat ráadásul még gonosz erők is lkísértik, akik ezúttal gyermekük lelkét akarják. A szülök minden erejükkel megpróbálják felvenni a küzdelmet a gonosz ellen mielőtt még fiukat végképp elnyelné a sötét oldal. A Paranormal Activity és a Fűrész alkotóitól.

Na, megnéztem a filmet haverok ajánlásai miatt. Sztem nézhető jó kis horror film :) Max elég egyszer megnézni. A film első fele kicsit unalmas, de a közepétől kezd beindulni a dolog.

Nekem az a 15 perces "lélekutazás" tetszett a legjobban, a film végén. Plusz a szellem idézés a gyerekszobában se volt gyenge sztem :)

Sztem megéri egyszer megnézni!

7/10

Kép
KépKép
kurdt
Megmentő :)

2011.12.20. 19:29:18

messideco írta:Kellene nekem ajánljatok vígjátékokat, vagy könnyű drámákat a vakációs időszakra :)
Ha jól emlékszem, neked bejött a Tenenbaum, úgyhogy egy téliszünetre simán el tudod foglalni magad egy Wes Anderson filmográfiával, a Petárdától a rókás rajzfilmig, vagy ha ez utóbbi már megvolt, akkor is van miből válogatni, a Rushmore például kimondottan jó (habár tény és való, hogy a Tenenbaum a főmű)! :wink:
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
messideco
Presidente del Barça

2011.12.20. 18:37:40

Kellene nekem ajánljatok vígjátékokat, vagy könnyű drámákat a vakációs időszakra :)
Kép
"And my heart will leave you never."
sjd
Llegenda del Barça

2011.12.20. 17:26:56

visca el barca írta:pont neked irtam errol, h a dr. halálból mennyire hiányoltad a hatásvadász feelinget :D

itt megkaptál minden giccsparádét ami egy filmbe belefér :D
Nálam a hatásvadász és a giccses szó két különböző dolgot jelent (pl. a Gladiátor hatásvadász film, de nem giccses), valamint azt írtam (ahogy ezt tulajdonképpen helyesen említed is), hogy a Dr. Halál számomra nem volt eléggé hatásvadász (ami viszont helytelenül teszel egyenlővé azzal, hogy teljesen annak kellett volna lennie, valamint, hogy én örülök ha egy film giccses). Továbbá nem érzem összeférhetetlennek azzal, amit mondtam a My Sister's Keeper-ről, mert én a film alaphangulatáról beszéltem, nem az eszközeiről.
visca el barca
Presidente del Barça

2011.12.20. 16:34:07

pont neked irtam errol, h a dr. halálból mennyire hiányoltad a hatásvadász feelinget :D

itt megkaptál minden giccsparádét ami egy filmbe belefér :D

(a történet amugy jodi picoult bestseller írónő tollából származik, bár a film elég sokmindenben kulonbozik a regenytol)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2011.12.20. 16:08:34

My Sister's Keeper
Nem lett volna ez rossz film, DE!
Egyszerűen végig az volt az érzésem, hogy ezt valami 14 éves újgazdag kertvárosi tinilány írta, mert egy halálról szóló film egyszerűen nem lehet ennyire idillikus! Szegény Kate mindig próbálja mondani, hogy mennyire szét van esve a család meg a szülei házassága, de a film nem ezt mutatja.

Most azt sajnáljam, hogy Anyu megfenyegeti Aput, h elválnak, miközben 1 óra múlva már ott csókolóznak a tengerparton? Vagy a bátyó nyilvánvalóan elzüllött, mert este 9-kor egy buszmegállóban üldögél, aha. Mondjuk ha egy mexikói bűnbanda full bedrogozva viszi haza a srácot, talán elhiszek belőle valamit. Még ez a Taylor ügy is visszafelé sült el nálam, egyszerűen nem tudtam szomorkodni a halálán, mert azt gondoltam h szerencsétlen rákos csajnak legalább volt valakije, mielőtt 15 évesen meghalt, ezt az ilyen betegek 90%-a nem mondhatja el magáról.
De nálam a vége koronázta meg az egészet. "Apa korengedménnyel nyugdíjba vonult és bajba jutott fiatalokon segített". Belőlem meg fogtündér lett és véget vetettem a háborúknak és az éhezésnek. :roll:

Szóval ahelyett, hogy valami sírós film lett volna, inkább egy vidám, idilli családi film lett belőle. Kb. oktatóvideó a rákról 6 évesek, úgyhogy lehetőleg semmi sokkoló....
Meg lehet nézni mondjuk a Biutifult ugyanebben a témában, kicsit jobban sikerült ott hozzányúlni. Alapvetően viszont nem volt szánalmasan rossz, szóval kap egy 10/6-ot
Primitive
Entrenador del Barça

2011.12.20. 00:33:48

No, én megnéztem ezt a Mártírok című valamit :lol: :lol:
Hát, körülbelül ennyi a véleményem a filmről. Gondoltam betiltott film, biztosan jó lesz, meg majd magam alá sarok kétszer.

Nekem néhol nemhogy félelmetes, de vicces volt. Durvának tényleg durva, de ezen kívül nem sok jót tudok elmondani róla. Egyszer nézhető. Többször nekem nem. :roll:
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
soadroli
Llegenda del Barça

2011.12.19. 21:46:26

Kép
csdewl
Capitá del Barça

2011.12.19. 21:29:19

Csütörtökön meg jön a Prometheus trailer :!:

http://www.youtube.com/watch?v=9xuHYu7Rupo
"a Futball nyer, ha a Barca nyer"

"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
sjd
Llegenda del Barça

2011.12.19. 21:21:14

Barcaforever írta: Nem tudom, lehet én kapom túl, de hát 4 mentünk megnézni, mikor felálltunk, mindenki azt mondta, h jobb lett volna otthon maradni, pl Nolan sztem egy ilyen sztoriból olyan filmet csinált volna, h bepisilünk, h mi lesz a vége.
Természetes, én nem azt akarom mondani, hogy a ti véleményetek rossz, csak nem értem a kritikusok pozitív hozzáállását, ha egy átlagember sem tudja végignézni. Mert ugye az ilyen agyatlan filmek pont a tömegeknek szoktak tetszeni és a szakmának nem.
Barcaforever
Director del Fútbol

2011.12.19. 21:18:39

sjd írta:Erre vártam ma egész nap
http://www.youtube.com/watch?v=gxfhIzH3I0I

Már csak 7 hónap!!!!! :? :D

szerk.: nem fér a fejembe, h az MI4-nek rottentomatoes-on 95%-a van (márpedig akciófilmnek ott 60%nál többje nem nagyon van), imdb-n 8.0-án áll, és emberek mennek ki a vetítésről? Asszem téli szünetbe meg kell h nézzem
Nem tudom, lehet én kapom túl, de hát 4 mentünk megnézni, mikor felálltunk, mindenki azt mondta, h jobb lett volna otthon maradni, pl Nolan sztem egy ilyen sztoriból olyan filmet csinált volna, h bepisilünk, h mi lesz a vége.

A Batmant én is nagyon várom! :wink:
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2011.12.19. 20:36:55

Erre vártam ma egész nap
http://www.youtube.com/watch?v=gxfhIzH3I0I

Már csak 7 hónap!!!!! :? :D

szerk.: nem fér a fejembe, h az MI4-nek rottentomatoes-on 95%-a van (márpedig akciófilmnek ott 60%nál többje nem nagyon van), imdb-n 8.0-án áll, és emberek mennek ki a vetítésről? Asszem téli szünetbe meg kell h nézzem
Barcaforever
Director del Fútbol

2011.12.19. 17:58:05

Biztos igazatok van, de akció film és akció film között is van különbség.Pl: Terminátor filmek.Tudjuk, h jön egy gép, akit le kell győzni, bumm, mégis bármelyiket megnézem még egyszer.A szupercsapatot vagy a Bourne filmeket is bármikor leülök megnézni, mert van benne sztori és munka.

Itt a legnagyobb munka az volt, h ki kellett számolni, h hány Iphone kell + mennyire kell összetörni a BMW-ket.Arról meg már nem is beszélve, mikor vki csinál a való világban játszódó akció filmet, akkor próbál ragaszkodni a valósághoz néhány akció jelenettel, tehát ha vki visz fél kiló gyémántot az orosz nukleáris rakéták kódjaiért, akkor egyik fél se ellenőrzi le a másikat, h kitől kapja a gyémántot vagy kinek adja át a kódokat.Bejön egy vad idegen és azt mondja, na én hívtalak hello!? :lol:

Vagy pl a Bond filmek, az összes részt láttam már több mint 10x, mégis mindig leülök megnézni, sőt várom is az új részeket, pedig ugyanaz a forgatókönyv.

Én azt mondom egy ilyen kaliberű banda sokkal komolyabb munkát is megtudott volna csinálni!
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2011.12.19. 12:41:18

igen, ezt én sem értettem soha, h mikor vki leül nézni egy akciófilmet mit vár :D látvány, durrogtatás, effekt halmazok és kész.
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.12.19. 12:33:01

Barcaforever írta:Mostanában nem nagyon voltam moziban, vártam a nagy bummot és ezt hittem ez a Mission Impossible filmben megérkezett.Nos vmi hatalmasat kellett csalódnom és a többi mozizónak.(többen ki is mentek :shock: )

Egyszerűen megy az esemény, de semmi, de tényleg semmi ami megragadna az emberben.Semmi fordulat, egyszerűen csalódás, főleg az első részhez képest, amit múlthéten néztem meg vagy 20adjára a tvben.A második résztől is eseménytelenebb.Gyakorlatilag 2 óra BMW és Apple reklám a film.

Múltkor pont az ilyen filmekről beszélt Vajna a Playboy-ban, h manapság miért nincs annyi megragadó film, mint régen.Hát ezért, mert amíg ők 4-5 éveket gondolkodtak egy filmem, mire minden apró részlet összeállt, addig itt 1 óra számítógépes részlet a filmben és sok dollármilliós reklám megtétele.

Beszéltem olyannal akinek tetszett, őszintén egy abszolut közepes film, amit soha többet az életbe nem nézek meg, ezért nálam 10/5.

Kíváncsian várom a véleményeteket a filmről. :roll:

Én azt nem értem,hogy egy ilyen filmnek miért támaszt sok ember akkora hű de nagy elvárást?! tudni lehetett,hogy egy átlagos popcorn mozi lesz, szép látvánnyal. Történet sosem volt bonyolult a M:I filmekben, mint most sem. de én úgy ültem be rá,hogy szórakozok egy jót,nem hogy majd kattogok utána napokat a filmen,hogy húú most ez miért is volt,hogy is volt.
Kb mintha bemennék majd az Expendables 2re úgy,hogy magas röptű gondolatokat,koktélozást várok a filmben...

Akik meg kimennek egy ilyen filmről,azok kerüljék is el a mozikat,menjenek művészmoziba.

A filmről már írtam korábban,nekem tetszett,mert nem támasztottam elé teljesíthetetlen elvárásokat. Eseményekben,akcióban meg sokkal többet tartalmaz,mint az első vagy a második rész. Mondjuk nekem a harmadik rész a favorit, Philip Seymour Hoffman miatt. És máig nem tudom mi az a nyúlláb:D
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Barcaforever
Director del Fútbol

2011.12.19. 12:22:05

Mostanában nem nagyon voltam moziban, vártam a nagy bummot és ezt hittem ez a Mission Impossible filmben megérkezett.Nos vmi hatalmasat kellett csalódnom és a többi mozizónak.(többen ki is mentek :shock: )

Egyszerűen megy az esemény, de semmi, de tényleg semmi ami megragadna az emberben.Semmi fordulat, egyszerűen csalódás, főleg az első részhez képest, amit múlthéten néztem meg vagy 20adjára a tvben.A második résztől is eseménytelenebb.Gyakorlatilag 2 óra BMW és Apple reklám a film.

Múltkor pont az ilyen filmekről beszélt Vajna a Playboy-ban, h manapság miért nincs annyi megragadó film, mint régen.Hát ezért, mert amíg ők 4-5 éveket gondolkodtak egy filmem, mire minden apró részlet összeállt, addig itt 1 óra számítógépes részlet a filmben és sok dollármilliós reklám megtétele.

Beszéltem olyannal akinek tetszett, őszintén egy abszolut közepes film, amit soha többet az életbe nem nézek meg, ezért nálam 10/5.

Kíváncsian várom a véleményeteket a filmről. :roll:
Kép
Válasz küldése