Bob_Marley írta:50-50es labdára Kompany keményen oda csúszott, s nem is talált lábat!
Én legalábbis így láttam a lassításokból!
Ebben az esetben abszolút a labdaelvétele volt a cél, semmiféle szándákos szabálytalanságról nem beszélhetünk, Nani nem ment bele az 50-50es labdába felugrott, de ilyen 1 meccsen kb 10 van!
Saját magad is megmagyarázod a szitut. Ha nem ugrik fel Nani, akkor most csak akkor nem lenne gipszben a lába, ha marha szerencsés.
Ez egyébként nem 50-50-es labda volt, az olyan, ha mondjuk mind a ketten egyszerre csúsznak érte.
De megértem ezt a "felháborodást", mert aki nem focizik, annak nem tűnt nagy számnak, mert "nem történt" semmi, Nani felugrott ennyi. Ha nem ugrott volna fel, most Kompany lenne az utolsó tuskó... Az meg, hogy megszavaztatják a népet, a 10 millió szövetségi kapitány országában...
Itt van pl Initom esete, először mondta, hogy nem volt piros, aztán megnézte a lassítást. Aki továbbra sem hiszi, szívesen eljátszom vele az esetet
Amit Game is linkelt, annak meg semmi köze ehhez. Ugyan olyan, mintha lenne egy bombagól, én meg belinkelek rá egy még nagyobb bombagólt. Attól az első még nem lesz kisebb. Attól, hogy azt a bíró 2 méterről nem látta, Kompany még nem lesz szent.
Mindezt úgy, hogy a "nem túl" szimpatikus MU-ból Nani az egyik "kedvencem".