Szczesny - Sagna, Koscielny, Vermaelen, Santos - Arteta, Song, Wilshere - Walcott, van Persie, Henry.
De Gea - Smalling, Ferdinand, Vidic, Evra - Carrick, Anderson, Nani, Valencia - Rooney, Berbatov
...hát szerintem amit leírtál, az a kezdő nem gyengébb, mint az MU kezdője.
azért ezt azok után, ahogy szét lett kapkodva az arsenal (nasri,cesc,eboue,clichy,stb...) nem vártam volna
persze tudom, hogy sok mindennek meg kell valósulnia ehhez a felálláshoz, amit leírtál, de akkor is...
a Henry-s témához :
gratulálok neki, és enyhén lehet felemelő érzés az arsenal drukkereknek, neki, meg szerintem nekünk is látni azt a gólt, azt a pillanatot...rááadásul egy TIPIKUS henry-s gól volt....fantasztikus, többek közt ezért szeretem a focit!
DE... azért ne feledjük, hogy ez még mindig egy FA kupa 3. fordulós meccs volt, a másodosztályú leeds ellen...
akár az is lehet, hogy tudná tartani ezt a formát, de én úgy vélem, nem várható tőle nagy teljesítmény, 1-2 gólt gurít a 2 hónap alatt, aztán megy vissza.
(ezt csak azért írom, mert sokan fb-n meg mindenfele már az arsenal régi-új kezdőcsatárát látják benne, pedig azért bármennyire is nagy pillanat volt a mai, messzemenő következtetést levonni felesleges.)
ami viszont biztos, hogy ez most egy hatalmas ajándék minden arsenal szurkolónak, de úgy érzem, a világ összes futball szurkolójának is egyben.