Zozzy 5 írta:nem értem miért akkora dúrr ez a tegnapi játékvezetés. a spanyol bírók mindig is kakák voltak, nem kell az összeesküvés elméleteket gyártani. azon meg komolyan meglepődök, hogy még mindig vannak olyanok, akik leírják: "ha ez meg az lett volna, akkor vezetnénk a tabellát...". akkor vezetnénk, ha mindig olyan változást tudna kieszközölni pep a csapat játékában mint a real ellen, ha hátrányban vagyunk vagy nem megy a játék, de ez eddig a kisebb csapatok ellen általában nem megy, mou pedig eddig minket leszámítva azért gatyába tudja rázni őket, ha melegedik a helyzet. sokszor nem teszünk meg mindent a győzelemért idegenben, ilyenkor szól közbe mörfi bácsi és a bírók inkább ellenünk tévednek, mint a javunkra. ez egyetemes törvény, nem kell hőbörögni. max ha egymás elleni meccsen lennének látványos elfújások, akkor ok.
Tökéletesen leírtad!
Rossz nézni megint mi folyik, csak saját magunknak köszönhetjük, hogy másodikok vagyunk!Igen bosszantóak a bírói tévedések, de tényleg kiegyenlítődik!Az meg a legnagyobb marhaság, hogy Mourinho sakkban tartaná a játékvezetőket!Megértem, hogy valaki nem szereti (nem egy szimpatikus ember, de edzőnek zseniális), de ez csak egy agyszülemény!
Én még mindig bízok abban, hogy elsők leszünk (20fordulóval +1 Betis ez nem is lehetetlen), ha meg nem akkor el kell ismerni megérdemelten nyerik a bajnokságot, még ha oda-vissza is vernénk őket!Ezért a bajnokságot a legnehezebb megnyerni, itt nem elég egy oda-visszavágós párharcra felkészülni, itt minden héten teljesíteni kell!És bizony ha a bajnokság végén elől lesznek, akkor az egymás elleniben nem is de a bajnokságot tekintve jobb csapat!De ebben kell bízni, hogy a fiúk megmutatják, hogy nem eszik forrón a kását
szerk: a vitatott esetekről a véleményem: Mallorca támadás(mert gólnak nem tudom minősíteni, mert megállították) nem les, Benzema gólja szabályos!Olcsó trükk a felugrok a támadóra és várom a szabadot, befújhatták volna, de Benzema semmit nem csinált, rámásztak, s nem tudták elfejelni!