nekem ebben az egész szituban az nem tetszik, h amikor fényévente a javunkra kedvez a bíró, akkor jön a villarato és bunda szöveg, amikor olyan dolgok történnek, mint tegnap vagy éppen múlt héten, akkor hirtelen a "pálya tartozékává" válik a bíró és minden kétséges ítéletét meg lehet magyarázni...
annyira JM irányítja a madridisták többségének (tisztelet a kivételnek!) gondolkodását, h az eszméletlen: ha bírózik, akkor bíróznak, ha csöndben van, ők is csöndben vannak (vagy nem...)
a szerencse emlegetése is csak akkor "értelmes" érv ezen réteg szerint, ha ő mondja...
megnéztem párszor Callejón esetét és egyáltalán nem látom, miért kellett volna ott büntetőt fújni, ennél sokkal egyértelműbb esetekben nem kapott Messi tizenegyest... (nem is egy, nem is két alkalommal...)
(ezt csak azért említettem meg, mert itt is azt olvasom, "ha azt befújta volna, akkor nem indul meg az ellentámadás, amiből a Mallorca gólja született..." )
megjegyzés: ilyenkor megy a logikus gondolkodás, ilyenkor észreveszik az előzményeket is, a Chelsea-Barcán meg az Inter-Barcán meg csak a minket segítő ítéleteket látták? érdekes...
nah mind1, nem tehetek mást, reménykedem benne, h Pep képes lesz feltüzelni a fiúkat, h igenis "kötelességük" megnyerni a ligát ilyen körülmények között is, ezáltal az még sokkal nagyobb fegyvertény lesz...