Bob_Marley írta:mihiii nehogy már az edző ne kérje számon, hogy mit csinálnak a játékosai?
Ráadásul nem volt semmi keresztbe mozgás a gólnál ha jól emlékszem, Pepe bealudt!
Az meg abszurd, hogy Ramos, meg Casillas még "vissza is felesel"!
Nem tudom elképzelni, hogy ilyen beszélgetés létrejöjjön, vagy ha igen csodálkozom, hogy mit megengednek maguknak a játékosok!
Viszont ezzel a kis marca manőverrel, hátha zavart okoznak a az öltözőben, s van min csámcsogniuk, kevésbé tudnak figyelni a meccseikre!
Én cs a "beszélgetésre" reagálva írtam,amit.
Arról nem volt szó,h ne kérhesse számon a játékosait,ez tökre természetes,ez is a dolga.
Nem azt vitatta Jo5é a sztori szerint,h nem volt keresztbemozgás,hanem h elváltottak és nem ez volt megbeszélve.Nem az,h volt e ilyen,hanem,h szükségesek e ezek egy meccs során. Erre a válaszom igen,ebben adtam igazat SR-nak. Nem abban,h volt e elmozgás és h melyik mit hibázott,cs a párbeszéd ráeső részében.
Az mondjuk szent igaz,h a játékosnak nem szabad így visszadumálnia,ez nonszensz.
Mondjuk tényleg,cs játékból beszélgetjük a dolgot,mert mindketten tisztában vagyunk a realitásával