Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
A kiemelt részhez csak annyielbandi írta:Érdekes egy meccs volt az biztos.
Azért az fura nekem hogy mennyien látnak máshogy egy bizonyos meccset.
Az én objektív véleményem az egészről hogy jogos döntetlen született.
Semelyik csapatot sem szívlelem,City drukkerként mind a két csapatot egy szinten rivális csapatnak érzem.Most viszont(ismét) meg kell védenem a vörösöket.![]()
Tényleg nem értek én itt egy-két embert.Ti sem lehettek ennyire vakok.
Mindenki 2 tizenegyesről beszél.Arra senki sem gondol hogy Cahill barátunkat ki lehetett volna szórni az 5.percben könnyedén.Mellesleg itt valaki írta hogy kívül volt,hát nem.Szerintem a vonalon belül volt.(Belül is esett el,valószínűbb hogy büntető járt volna nem szabi.)Piros plusz büntető.10 emberrel a cselzit meg felfalták volna.(ha nem is büntető,tegyük fel a vonalról szabadrúgás,akkor is emberhátrány)
A büntetők:2 büntetőből az első jogos volt,a második vitatható inkább.(tényleg nevezhetjük kompenzálásnak).A cselzi is szerzett két megpattanó gólt,szóval azt kijelenteni hogy a Mu nem érdemelt 1 pontot se az elég merész.
Voltak bírói hibák itt-ott.Jogos döntetlen.City drukkerként védem a vörösöket már megint ami elég vicces![]()
Amennyit a Barca.LG írta: És azt még nem számoltad össze, h ti hány bajnokságot köszönhettek a bíróknak?
És azt még nem számoltad össze, h ti hány bajnokságot köszönhettek a bíróknak?gergo9 írta:Most komolyan volt aki elgondolkozott hogy a Webbnél szereplő adatok valósak e?![]()
Jóég......
Chelsea egy bajnokságot köszönhet az oda-vissza elfújt Chelsea-MU rangadóknak , majd egyszer megsajnálom őket. DE NEM MA!
Amilyen szenzációs a mostani bírók teljesítménye és a 2 büntető megítéléséhez is csak gratulálni lehet, nem tartanám abszolut lehetetlennek.gergo9 írta:Most komolyan volt aki elgondolkozott hogy a Webbnél szereplő adatok valósak e?![]()
Jóég......
Chelsea egy bajnokságot köszönhet az oda-vissza elfújt Chelsea-MU rangadóknak , majd egyszer megsajnálom őket. DE NEM MA!

Egyrészt az "savanyú a szőlő", másrészt meg miért ne néznék meg? Akkor ennyiből honnan tudják, hogy ki mennyi gólt rúgott, meg hasonlók?messideco írta:Dehogy komoly... Szerinted ki nézi meg H.Webb minden meccsének a jegyzőkönyvét. Keserű a szőlő, erre ezt mondják...
Ez most komoly???FtcSikiHun írta:

semmi. futott, hátulrol kicst nekimentek és már esett is össze. 3-0-nál, kompenzálásként jó esettel fujhato, de szerintem 10 birobol 8 továbbot intozsimiki írta:Őszintén kérdem, az első 11essel amit a M.U. kapott, mi volt benne a kamu?

Azért mind a mai meccsen, mind azon a 4-4n nem lehet a bíróra fogni...Game90 írta: Február 5. mától az OFFICIAL SCUM REFEREES DAY a szigeten, mivel a Newcastle elleni 4-4 is pont ezen a napon történt 2011-ben.
Webb-nél azok a számok...FtcSikiHun írta:http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 7942_n.jpg

miután senkinek nem szurkolok a pl-ben, igy nem nézek pl meccset, utálom az egész angol focit.ozsimiki írta:aham, senkinek se szurkolsz,és csukott szemmel nézed a meccset, így már értem.visca el barca írta:két ilyen kamu 11-est a "legjobb" angol bírotol... vicc![]()
![]()
![]()
![]()
és mielott megszolnak a mu fanok, senkinek nem szurkolok a pl-ben...
első 11es teljesen alap. valamint arról elfelejtkezel,h az első félidőben szintén nem kaptunk meg egy jogos 11est, csak kompenzált

De, az kívül volt.barca99 írta:Itt egy időre nem volt se kép, se hang, de az első, amit nem adott meg az a Cahill - Welbeck eset? Az nem a vonalon kívül kezdődött?ozsimiki írta:első 11es teljesen alap. valamint arról elfelejtkezel,h az első félidőben szintén nem kaptunk meg egy jogos 11est, csak kompenzált
REmélem ebben nem vt semmi gúnyosság...ozsimiki írta:igen, igazad van, hülye érv, így sokkal rosszabbul járt a M.U., mintha 0-0nál megszerezzük a vezetést,és kiállítják Cahilt.bence-barca írta:...
szóval inkább fújta volna be azt, mintsem eljussunk 3-1ig,és utána fújjon be egy kéteset.
igen, igazad van, hülye érv, így sokkal rosszabbul járt a M.U., mintha 0-0nál megszerezzük a vezetést,és kiállítják Cahilt.bence-barca írta:Nagy gratula a MUnak!
Amúgy azzal egy MUs se jöjjön, ha kérhetem, h az első félidei tizi kompenzálta a másikat. Ez nagyon idióta érv.
Mert akkor ugye teljesen máshogy alakul a meccs. Ez olyna, mint amikor mindkettő csapatnál elnéznek egy tizit és így azt mondják így egyenlő, de midnenki tudja, h ha az elsőt befújják valószínű nincs az a másik eset, mert máshogy alakul a meccs...