Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
elbandi
Capitá del Barça

2012.02.08. 00:23:50

Drigo írta:Direkt kivágtam és feltöltöttem Neked. Nézd meg hol kezdődik a "szabálytalanság", az, hogy hova esik be a kutyát nem érdekel, ez nem síugrás. A szabály kimondja, hogy onnan jár a szabad, ahol a szabálytalanság elkezdődik. De ha megnézed lassítva, láthatod, hogy Cahill eléri a labdát, Wellbeck csak utána esik át rajta.
Köszi a videót,ezen azért jól kivehetőek a dolgok.Ebből a szögből nézve labda volt,utána átesett a lábán,ami már a 16-os vonalán volt.Igen,ezt mondja ki a szabály,de pár centire a 16-ostól bírón múlik a dolog.Ahogy ő látja úgy fog fújni,főleg ha nem látta tisztán a helyzetet vagy csak szimplán rossz helyen állt.
Hattrick:Manchester.City.
Barcelona és City mindörökre...:)
miihii
KHAL

2012.02.07. 15:34:29

Kép

Nagyon vicces PS májszter :roll: :)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
messideco
Presidente del Barça

2012.02.07. 14:59:27

Ez a következő meccsdömping eldönti, hogy ez a szezon teljesen veszett, vagy még érdemes reménykedni.
Go Gunners!
Kép
"And my heart will leave you never."
PCsabi
aka Game90

2012.02.07. 14:23:38

29 – Robin van Persie has been involved in more goals (22 goals 7 assists) than any other player this season, 9 ahead of Aguero (20). Total.

4. Chelsea 43 pont
5. Newcastle 42
6. Arsenal 40
7. Liverpool 39

Nekünk meg elég kemény meccsek jönnek, Sland, Milan, FA-Kupa, Tottenham, Liverpool, Milan, Newcastle...
levproff írta:Suárez megint 8 meccs pihi? :lol:
Sok köze nem volt a labdához :roll: :
http://nepsportv.blog.nepsport.hu/archi ... t_Parkert/

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Drigo
Eurobarca Staff

2012.02.06. 22:56:19

elbandi írta:Az első rész amit kiemeltél azt úgy általánosságban értettem. :)
Szerintem a lábával együtt érte el.Te úgy láttad,én így.Szerintem nyugodtan kaphatott volna lapot,és az nem sárga lett volna :wink:

Én azt a 1.5-2 métert kicsit túlzásnak tartom.Ehhez az is hozzátartozik hogy belül is esett már el. :)
Direkt kivágtam és feltöltöttem Neked. Nézd meg hol kezdődik a "szabálytalanság", az, hogy hova esik be a kutyát nem érdekel, ez nem síugrás. A szabály kimondja, hogy onnan jár a szabad, ahol a szabálytalanság elkezdődik. De ha megnézed lassítva, láthatod, hogy Cahill eléri a labdát, Wellbeck csak utána esik át rajta.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.02.06. 22:41:26

Ekotto-frizura :D

Kép
Kép
Kép
Kép
levproff
Director del Fútbol

2012.02.06. 22:30:07

Suárez megint 8 meccs pihi? :lol:
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
elbandi
Capitá del Barça

2012.02.06. 22:11:13

Drigo írta:A kiemelt részhez csak annyi
1.: a labdát rúgta el Cahill (ez az amire senki nem gondolt, mert mindenhonnan csak az szólt, hogy kívül, vagy belül volt), kikockáztam, megnéztem vagy 50x biztosan - az más kérdés, hogy Webb nem azért nem fújta le, mert látta a sas szemével. Persze ettől még ki lehetett volna szórni, ebben igazad van, csak az jogtalan lett volna (azt már csak zárójelben jegyzem meg, hogy az eset a 11. percben volt).
2.: A büntetőterülettől legalább 1,5-2 méterre volt az eset.
Az első rész amit kiemeltél azt úgy általánosságban értettem. :)
Szerintem a lábával együtt érte el.Te úgy láttad,én így.Szerintem nyugodtan kaphatott volna lapot,és az nem sárga lett volna :wink:

Én azt a 1.5-2 métert kicsit túlzásnak tartom.Ehhez az is hozzátartozik hogy belül is esett már el. :)
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.02.06. 21:44:07

argyelan írta:van olyan szabály h 1 meccsen nem lehet ítélni 1nél több büntetőt?
nincs, akkor miről beszélünk???? évekig [auto_cenzúra] velünk a stamfordon a bírók a chelsea ellen
Nincs, bármennyi 11-st be kell fújni ha jogos, erről már egy másik topicban elmondtam a véleményem. Jogtalanul is be lehet fújni, de annak megy az ilyen viták az eredményei. Persze ettől az eredmény már nem változik.

Olyan érveket pedig elfogadhatatlannak tartok, aminek a lényege, hogy a bíró pl. tavaly a csapatom ellen fúj ez ellen az ellenfél ellen, akkor most jogosan fújnak nekünk. :roll:
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.02.06. 21:30:28

matador írta:
LG írta: És azt még nem számoltad össze, h ti hány bajnokságot köszönhettek a bíróknak? :roll:
Amennyit a Barca.

Egy-egy meccsen mindig lehet szidni a bírót, de az utálom, ha részrehajlással vádolják őket, vagy hogy csak a bírók miatt nyer valaki bajnokságot.

Nem azért, de ha te szánalmasnak tartod, hogy a Chelsea-sek anyázzák a bírót a Barca 2009-es BL-döntőbe jutása miatt (Överbö-eset), akkor itt miért gondolkozol másképp? Illetve a Real elleni kupameccs visszavágóján nem kaptatok elég savat a madridistáktól?

MINDEN csapat elő tud venni ilyen eseteket. Tehát teljesen mindegy, ki mit mond, csak az eredmény a lényeg. Utálom, amikor a bírót találják meg, csak mert könnyű célpont. Hibázik, oké. De nem csal, és nem emiatt lesz egy csapat bajnok. Igaz ez a Barcára, a MU-ra.. mindenkire.

Vagy ha netán igen, akkor mindenki előbb a saját portája előtt sepregessen... :roll:
De azért érdekes, h az én hsz-re reagálsz csak, holott gergo pajtásod hozta fel, h Chelsea a legutóbbi bajnoki címét a játékvezetésnek köszönheti. Én erre reagáltam, h ennyi erővel akkor ezt bőven rá lehetne fogni néhány mu bajnoki címre is az elmúlt évekből. :roll:
Drigo
Eurobarca Staff

2012.02.06. 20:51:55

elbandi írta:Érdekes egy meccs volt az biztos.

Azért az fura nekem hogy mennyien látnak máshogy egy bizonyos meccset.
Az én objektív véleményem az egészről hogy jogos döntetlen született.
Semelyik csapatot sem szívlelem,City drukkerként mind a két csapatot egy szinten rivális csapatnak érzem.Most viszont(ismét) meg kell védenem a vörösöket. :roll:

Tényleg nem értek én itt egy-két embert.Ti sem lehettek ennyire vakok.
Mindenki 2 tizenegyesről beszél.Arra senki sem gondol hogy Cahill barátunkat ki lehetett volna szórni az 5.percben könnyedén.Mellesleg itt valaki írta hogy kívül volt,hát nem.Szerintem a vonalon belül volt.(Belül is esett el,valószínűbb hogy büntető járt volna nem szabi.)Piros plusz büntető.10 emberrel a cselzit meg felfalták volna.(ha nem is büntető,tegyük fel a vonalról szabadrúgás,akkor is emberhátrány)
A büntetők:2 büntetőből az első jogos volt,a második vitatható inkább.(tényleg nevezhetjük kompenzálásnak).A cselzi is szerzett két megpattanó gólt,szóval azt kijelenteni hogy a Mu nem érdemelt 1 pontot se az elég merész.

Voltak bírói hibák itt-ott.Jogos döntetlen.City drukkerként védem a vörösöket már megint ami elég vicces :lol:
A kiemelt részhez csak annyi
1.: a labdát rúgta el Cahill (ez az amire senki nem gondolt, mert mindenhonnan csak az szólt, hogy kívül, vagy belül volt), kikockáztam, megnéztem vagy 50x biztosan - az más kérdés, hogy Webb nem azért nem fújta le, mert látta a sas szemével. Persze ettől még ki lehetett volna szórni, ebben igazad van, csak az jogtalan lett volna (azt már csak zárójelben jegyzem meg, hogy az eset a 11. percben volt).
2.: A büntetőterülettől legalább 1,5-2 méterre volt az eset.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
matador
Jugador d'estrella

2012.02.06. 18:59:18

LG írta: És azt még nem számoltad össze, h ti hány bajnokságot köszönhettek a bíróknak? :roll:
Amennyit a Barca.

Egy-egy meccsen mindig lehet szidni a bírót, de az utálom, ha részrehajlással vádolják őket, vagy hogy csak a bírók miatt nyer valaki bajnokságot.

Nem azért, de ha te szánalmasnak tartod, hogy a Chelsea-sek anyázzák a bírót a Barca 2009-es BL-döntőbe jutása miatt (Överbö-eset), akkor itt miért gondolkozol másképp? Illetve a Real elleni kupameccs visszavágóján nem kaptatok elég savat a madridistáktól?

MINDEN csapat elő tud venni ilyen eseteket. Tehát teljesen mindegy, ki mit mond, csak az eredmény a lényeg. Utálom, amikor a bírót találják meg, csak mert könnyű célpont. Hibázik, oké. De nem csal, és nem emiatt lesz egy csapat bajnok. Igaz ez a Barcára, a MU-ra.. mindenkire.

Vagy ha netán igen, akkor mindenki előbb a saját portája előtt sepregessen... :roll:
gergo9
Director del Fútbol

2012.02.06. 17:34:15

Utolsó 10-et biztos de benne van hogy mind a 19-et :mrgreen:
argyelan
Barça B

2012.02.06. 17:18:26

van olyan szabály h 1 meccsen nem lehet ítélni 1nél több büntetőt?
nincs, akkor miről beszélünk???? évekig [auto_cenzúra] velünk a stamfordon a bírók a chelsea ellen
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.02.06. 08:24:51

gergo9 írta:Most komolyan volt aki elgondolkozott hogy a Webbnél szereplő adatok valósak e? :lol: :lol: Jóég......
Chelsea egy bajnokságot köszönhet az oda-vissza elfújt Chelsea-MU rangadóknak , majd egyszer megsajnálom őket. DE NEM MA! :mrgreen:
És azt még nem számoltad össze, h ti hány bajnokságot köszönhettek a bíróknak? :roll:
elbandi
Capitá del Barça

2012.02.05. 22:25:43

Érdekes egy meccs volt az biztos.

Azért az fura nekem hogy mennyien látnak máshogy egy bizonyos meccset.
Az én objektív véleményem az egészről hogy jogos döntetlen született.
Semelyik csapatot sem szívlelem,City drukkerként mind a két csapatot egy szinten rivális csapatnak érzem.Most viszont(ismét) meg kell védenem a vörösöket. :roll:

Tényleg nem értek én itt egy-két embert.Ti sem lehettek ennyire vakok.
Mindenki 2 tizenegyesről beszél.Arra senki sem gondol hogy Cahill barátunkat ki lehetett volna szórni az 5.percben könnyedén.Mellesleg itt valaki írta hogy kívül volt,hát nem.Szerintem a vonalon belül volt.(Belül is esett el,valószínűbb hogy büntető járt volna nem szabi.)Piros plusz büntető.10 emberrel a cselzit meg felfalták volna.(ha nem is büntető,tegyük fel a vonalról szabadrúgás,akkor is emberhátrány)
A büntetők:2 büntetőből az első jogos volt,a második vitatható inkább.(tényleg nevezhetjük kompenzálásnak).A cselzi is szerzett két megpattanó gólt,szóval azt kijelenteni hogy a Mu nem érdemelt 1 pontot se az elég merész.

Voltak bírói hibák itt-ott.Jogos döntetlen.City drukkerként védem a vörösöket már megint ami elég vicces :lol:
Stalkyard
Director del Fútbol

2012.02.05. 22:20:51

Abszolút nem szimpatikus nekem ez a jelenlegi MU. Azon kaptam magam, hogy a Chelsea-nek szurkolok, pedig én aztán messze lkerülöm az angol bajnokságot.

A bíró témához: az első tizenegyest meg lehetett adni, a másik jogtalan volt, de elfogadom, hogy volt olyan szög, amiből szabálytalannak tűnt. Az már más kérdés, hogy ekkora rangadókon két ilyen tizit nem szoktak befújni, és nem is szoktak általában ilyen módon beleszólni a meccsbe. Nem baj, nyomni kell az emmút. :roll:
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Barcaforever
Director del Fútbol

2012.02.05. 22:10:13

gergo9 írta:Most komolyan volt aki elgondolkozott hogy a Webbnél szereplő adatok valósak e? :lol: :lol: Jóég......
Chelsea egy bajnokságot köszönhet az oda-vissza elfújt Chelsea-MU rangadóknak , majd egyszer megsajnálom őket. DE NEM MA! :mrgreen:
Amilyen szenzációs a mostani bírók teljesítménye és a 2 büntető megítéléséhez is csak gratulálni lehet, nem tartanám abszolut lehetetlennek.

Engem nem érdekel az abszolut az angol foci, tehát maximális pártatlansággal mondhatom, h enyhén szólva nevetségesek ezek a büntetők.Ilyen felfogásban, kb 2-3 büntetőt kapnánk Webbtől meccsenként.
Kép
gergo9
Director del Fútbol

2012.02.05. 22:06:31

Most komolyan volt aki elgondolkozott hogy a Webbnél szereplő adatok valósak e? :lol: :lol: Jóég......
Sanama
Llegenda del Barça

2012.02.05. 22:04:07

Azért azt nem hiszem el,hogy MU-nak vezetett meccsei alatt 189et állított ki ellenfélből és MUból senkit se, meg még a tizik...
Tocy
Director del Fútbol

2012.02.05. 21:53:41

messideco írta:Dehogy komoly... Szerinted ki nézi meg H.Webb minden meccsének a jegyzőkönyvét. Keserű a szőlő, erre ezt mondják...
Egyrészt az "savanyú a szőlő", másrészt meg miért ne néznék meg? Akkor ennyiből honnan tudják, hogy ki mennyi gólt rúgott, meg hasonlók?
messideco
Presidente del Barça

2012.02.05. 21:51:14

Dehogy komoly... Szerinted ki nézi meg H.Webb minden meccsének a jegyzőkönyvét. Keserű a szőlő, erre ezt mondják...
Kép
"And my heart will leave you never."
Barcaforever
Director del Fútbol

2012.02.05. 21:41:33

FtcSikiHun írta:Kép
Ez most komoly??? :shock:
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2012.02.05. 21:40:55

Első MU 11-es teljesen jogos.
De a második...na, az ilyen eseteknél szoktam kikapcsolni a tv-t a MU és Real meccseknél :)

Webb helyében én már inkább 1-el kevesebb 11-est adnék meg a MU-nak, csak hogy javítsak a megítélésemen..
de nem, ő csak megadja azt a plusz tizit (vagy kiállítást az ellenféltől). és persze mindig rangadón.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mikaos 2012.02.05. 21:42:03-kor.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.02.05. 21:16:29

ozsimiki írta:Őszintén kérdem, az első 11essel amit a M.U. kapott, mi volt benne a kamu?
semmi. futott, hátulrol kicst nekimentek és már esett is össze. 3-0-nál, kompenzálásként jó esettel fujhato, de szerintem 10 birobol 8 továbbot int

ozsi, valld be, ha a realnak egy classicon befujnak egy ilyet, és ne adj isten azzal nyernek agygörcsöt kapsz... :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Válasz küldése