2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Gondolom aki mondjuk teker egy 30-60 percet, az ne unatkozzon közben, nézzen TV-t, de hogy az xbox minek, az valóban jó kérdésshutterisland írta:van egy x-box rákötve a falra felrakott nagyképernyős lcd tévére (ne kérdezzétek, konditerembe minek) azon már láttam 1x játszaniBár ha gépen kívűl mást nem érdekli,akkor hogyhogy ott van?!
van egy x-box rákötve a falra felrakott nagyképernyős lcd tévére (ne kérdezzétek, konditerembe minek) azon már láttam 1x játszaniBár ha gépen kívűl mást nem érdekli,akkor hogyhogy ott van?!
Jó de akkor modntad volna,hogy kocka.. vagy stb. Bár ha gépen kívűl mást nem érdekli,akkor hogyhogy ott van?!shutterisland írta:...
Finom,mi?albicelesteX
http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=4115Sanama írta:Milyet vettél?albicelesteX írta:Tegnap vettem amino-t porba...és hát nem csalódtam kegyetlen,de nekem mind ilyen valami praktikát mondjatok már hogy vegyem be,hogy utána ne a hányinger kerülgessen.....
Milyet vettél?albicelesteX írta:Tegnap vettem amino-t porba...és hát nem csalódtam kegyetlen,de nekem mind ilyen valami praktikát mondjatok már hogy vegyem be,hogy utána ne a hányinger kerülgessen.....
Pedig nem is túl régen még éppen ő félt, hogy majd kinevetik a kis súlyok miatt, erre már ő nevet ki mást. NagyszerűSanama írta:Meg a "kemény 50kiló" is érdekes hangvételnek tűntsocio66 írta:ez most ilyen lekicsinylő szöveg volt?shutterisland írta:ma ketten voltunk a teremben valami fiatal panellakó gyerekkel
mármint a panellakó. vagy csak nekem jött le így?
Meg a "kemény 50kiló" is érdekes hangvételnek tűntsocio66 írta:ez most ilyen lekicsinylő szöveg volt?shutterisland írta:ma ketten voltunk a teremben valami fiatal panellakó gyerekkel
mármint a panellakó. vagy csak nekem jött le így?
Edzés után úgy próbálom meg...daffy írta:az unokatesóm ivott poros aminót. ő mindig üdítőbe tette. úgy is hányinger,de lemegyalbicelesteX írta:Tudom,de soha nem tudom ezt megszokni....Mindig vízzel vettem be eddig,de most gondolkozok rajta váltok,de pl. a csokis cuccot nem tudom elképzelni üdítőbe....de ezt aminot tuti valami rostosba eszem meg...az a baj,hogy én tényleg nem bírom ezeket,de muszáj,szóval nyelem...
ez most ilyen lekicsinylő szöveg volt?shutterisland írta:ma ketten voltunk a teremben valami fiatal panellakó gyerekkel
az unokatesóm ivott poros aminót. ő mindig üdítőbe tette. úgy is hányinger,de lemegyalbicelesteX írta:Tudom,de soha nem tudom ezt megszokni....Mindig vízzel vettem be eddig,de most gondolkozok rajta váltok,de pl. a csokis cuccot nem tudom elképzelni üdítőbe....de ezt aminot tuti valami rostosba eszem meg...az a baj,hogy én tényleg nem bírom ezeket,de muszáj,szóval nyelem...
ne vízzel,hanem valami ízesített löttyel idd.albicelesteX írta:Tegnap vettem amino-t porba...és hát nem csalódtam kegyetlen,de nekem mind ilyen valami praktikát mondjatok már hogy vegyem be,hogy utána ne a hányinger kerülgessen.....
Nekem meg kisebb kiütések jöttek ki tőle a karomon...albicelesteX írta:Hát hallod!Nekem a Jumbo annyit adott,hogy folyton émelyegtem tőle,nem jött be,egyáltalán,ami nekem jó volt az a mega gainer és a volumass...Mondjuk a mega gainer az nem scitec...A volumassból meg nekem a 20-as jobb volt...Sanama írta: AlbicelesteX,
A scitecről mi a véleményed amúgy? Én egy Jumbot eltoltam még ősszel,de szerintem a minősége és a hatása fordítottan arányos azzal,amennyire reklámozva van.
Hát hallod!Nekem a Jumbo annyit adott,hogy folyton émelyegtem tőle,nem jött be,egyáltalán,ami nekem jó volt az a mega gainer és a volumass...Mondjuk a mega gainer az nem scitec...A volumassból meg nekem a 20-as jobb volt...Sanama írta: AlbicelesteX,
A scitecről mi a véleményed amúgy? Én egy Jumbot eltoltam még ősszel,de szerintem a minősége és a hatása fordítottan arányos azzal,amennyire reklámozva van.
Figyi, kőbe vésve semmi sincs. Ki kell tapasztalni te hogy tudod a legjobban megedzeni az izomcsoportokat. Pl. én a kart nagyon szeretem egybe, felváltva nagyon durván jóVictor_Valdes írta:Szívesen veszem, ha esetleg van jobb ötleted.
mell - bicepsz
váll - láb
hát - tricepsz
így?
haverom is ilyet szedett és neki is bevált.daffy írta:nekem maximálisan beváltalbicelesteX írta: De ez jó fehérje?Ilyet még nem ettem...
nekem maximálisan beváltalbicelesteX írta: De ez jó fehérje?Ilyet még nem ettem...
De ez jó fehérje?Ilyet még nem ettem...daffy írta:a cytogen név továbbvivője imádtam a régit,elvileg ez ugyan olyan,csak a doboz más. javaslom nyugodt szívvel(a csokisat)albicelesteX írta:Úgy vagyok vele,hogy inkább eszek valami értelmeset mint valami hulladékot,egyébként ezt néztem én is egynek,de majd ezt még később akarom,kellene hozzá kreatin is meg most ennél valami olcsóbbat veszek ebbe a hónapba,az alacsonyabb kategóriások közül tudsz mondani valami jót?Scitec meg hasonlókat próbáltam,ezért akarok váltani...
ha még egy kis pénzed van,akkor brutal muscle on
különbséget nem éreztem,imádtam mindkettőt. de annyira,hogy rájártam nassolni is