Sanama írta:Mikaos!
Az a baj, Te/Ti félreértelmezitek azt, amit mi "kritizálunk". Ti a cáfolásban mindig behozzátok,hogy nem lehet mindig mindent megnyerni.
Könyörgöm, nem ez a bajunk, hogy nem nyerünk!
Hanem az,hogy azt nem tisztességesen teszi a csapat sokszor, és ez az edző hibája.
Nem emlékszem olyan edzőre, amióta nézem a focit, aki csapatát állandóan a csúcson tartotta (a motivációt folyamatosan fenntartva).
Vélhetően ez nem egy egyszerű feladat. Ezzel ellentétben az nagyon egyszerű feladat, hogy kritizáljuk az edzőt.
Sanama írta:
Ha meg már nincs miért játszani,akkor ahogy Drigo mondta, fizu vissza, menjen céget alapítani. Lenne más aki meghalna helyette a pályán.
Igen, egyszer ez a baj. De máskor meg az a baj, hogyha B-játékosok vannak a pályán, és nem a legjobbjaink. (Tegnap például ez is csomószor felmerült).
Amikor veszít a csapat, akkor mindennel baj van. 
Látni, hogy mi a probléma, én ezzel nem vitatkozom: motivációs gondok vannak pár játékosnál. 
Én arról beszélek, hogy nem tudok olyanról, akinek sikerült volna az utóbbi 30 évben ilyen mértékű dominanciát kialakítania a labdarúgásban. Ez pedig, Pep, nem más.
Amit máshogy nem tudott elérni, csak megfelelő motivációval. Én azon is csodálkozom, hogy 3 évben zsinórban meg tudtuk nyerni a bajnokságot azok után, hogy 5-0-okra, meg 6-2-kre aláztuk az állítólagos komoly ellenfelünket.