Ezeket már elolvastam, de azért kössz!
Edzéstervem van + étrendem is!
Igazából nem vagyok vmi erős, szóval fekvenyomás 80 kg-vel nekem vmi hatalmas eredmény lenne!
Mint már mondtam van itthon fekpadom (állítható a szöge), rudam, egykezes + súlyok amennyire szükségem van (ha kevés lesz veszek még súlyokat

)! Combnyújtó és combhajlítóm szintén van!
Most tervezem ezt vagy egy hasonló gépet, amivel tudok nyakhoz/vállhoz húzni + evezni + csigás letolást csinálni!
+ tervezek még egy francia rudat!
Mindent meg tudnék itthon csinálni, ami az edzéstervemhez szükséges!
Kivéve lábtoló (de arra nagyjából jó a guggolás) + ülő vádligép!
Szóval nem tudom miért kellene kondiba járnom, ha csak hobbiszinten csinálnám! Esetleg írhatnál érveket, ha gondolod!

Nem tudom mi az a gyakorlat, amire nekem szükségem lehetne még, amit itthon nem tudok megcsinálni! De ha másért gondolod hasznosnak a termet, akkor szives meghalltaglak!
Sztem kezdetnek itthon is tudnék fejlődni szépen (10 kg-re gondoltam ami persze nem tiszta izom)! Most vékony vagyok, és a célom a vastagodás nem pedig a nagyon szálkás test (egyelőre)

!
Ha pedig kinövöm az itthoni gyúrást, akkor lehet váltanék (mivel elköltözök a továbbtanulás miatt, akkor valszeg már nem is leszek annyit itthon, hogy itthon gyúrjak, hanem kelleni fog a terem valszeg!
De addig is sztem tudnék itthon fejlődni sokat!
Előre is kössz a választ!
szerk: ja és még mindig érdel h lehet e egy ilyen géphez hozzáadni súlyt az alap 50 kg mellet, ha véletlenül kevés lenne!