hala real írta:Én meg azt kérdezném tőled, mint Barcást, hogy mi lenne az általános vélemény, ha a Madrid behúzná a bajnokságot? Arra gondolok pl. hogy hallottam már nem egy olyat, aki azt mondja, hogy azért vezet a Madrid, mert a Barcának nem kell a bajnokság, ha akarnának vezetnének stb...
Ez nyilvánvalóan baromság. Mi az, hogy nem kell a Barcának a bajnokság? Én mondjuk ilyet nem olvastam sehol.
Olyanokat olvastam, hogy ha jobb lenne a motiváció a kisebb csapatok ellen, akkor nem itt tartanánk. Ezt adom is, mert én is hasonlóan gondolom. Ehhez még hozzá lehet csapni, hogy rengeteg a sérültünk egész szezonban. Ezek persze semmit se vonnak le a Madrid érdemeiből és ha számszerűsítjük, akkor a tavalyi teljesítményünkkel is csak 3 ponttal mennénk előttetek, (20-1-1) ami ugyebár csak a clasicó különbsége lenne. Szó mi szó, a Madrid feljavult, mi meg látványosan visszaestünk, ezért van ekkora különbség. Ha úgy játszanánk a bajnokságban, mint az elmúlt idényekben, akkor most fej-fej mellett haladnánk. Ez sajnos nincs így...
hala real írta:Persze vannak bírói túlzások (ebbe ne menjünk most bele)
Ne is, mert minden szurkolónak a saját klubja felé húz a szíve és hajlamos csak arra emlékezni, hogy a kedvenc csapatával mikor bántak el a sporik és az ellenfélnek mikor kedveztek. Nem hinném, hogy a Madridot jobban sújtották volna az előző években a bírók, mint minket, mint ahogy azt is elhiszem, hogy ebben az évben is hibáznak a károtokra bőven, csak nincs akkora jelentősége, mert nyertek. Erről már írtam valahol, hogy velünk is ez volt a helyzet. Mert hát kit érdekel, hogy 4-5 góllal megyünk és utána elvesz a bíró 1 szabályos gólt és nem ad meg 2 tizit? Senkit! Kit érdekel ugyanez, ha 1-1 az állás? Mindenkit! No meg persze az összes bíró elfújja a meccseinket. (Én továbbra is tartom, hogy csak mi magunknak köszönhetjük a hátrányt, illetve pechesek voltunk a sérülésekkel, de a bírói ítéletek csak az adott pillanatban tudnak felbosszantani, mert tudom, hogy nem azon múlik a legtöbb esetben...)