Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ne mondj már ilyet! Hát hogyne szeretnélek, csak soha sem tudunk megegyezni.Bob_Marley írta:Ezt észre vettem, engem nem szeretszneobarca írta:
Szerk: Nah szétküldtem én is pár ajánlatot! Mindegyiket korrektnek érzem, kivéve Bobét!Mondjuk az is szódával elmegy, főleg a mostani formákat nézve...
![]()
Valahogy soha nem kapok olyat amire csak kicsit is azt mondanám felkeltette az érdeklődésemet!
Ez azért mókás ajánlat volt
Deng jobb játékos, s hasznosabb mint Jack, Stuckey-Nelson idén ég és föld!
Bár csodálkoztam, hogy Gay nem volt benne
És nem, nem bízok Dengben, hanem kicsit ponterősebb embert keresek nála, ő sokoldalú ember, aki mindenben jó, assistban, pattanóban pontban!
De azért kíváncsi vagyok mit alkotsz
Ezt észre vettem, engem nem szeretszneobarca írta:
Szerk: Nah szétküldtem én is pár ajánlatot! Mindegyiket korrektnek érzem, kivéve Bobét!Mondjuk az is szódával elmegy, főleg a mostani formákat nézve...
![]()
Gondoltam hátha visszaszimpatizálsz vele!kanty írta:
Bob!
Kb. 2-3 hete Amare tőlem ment hozzád. Miért akarod egyből visszadobni? Olyat küldhetsz, amibe ő nincs benne, de őt nem kérem. Örülök, h megszabadultam tőle. Ha nem ő kell, akkor lehet róla szó, bár Batumot nem engedem el könnyen.
Ha se magas se irányító nem kell, akkor ki kell?MessiFan írta:Bob! Kidobtad Splittert és behúztad a szintén sérült Hillt? Nem leszünk így jóbanŐAZENYIMÉ
![]()
Amúgy neked és neobarcának üzenem hogy se magas se irányító nem kell főleg nem STAT akit mindenki el akar cserélni
Meg így mindenkinek aki ajánlatot akar küldeni nekem: Csak akkor kell irányító hogyha irányítót kérsz érte cserébe.
Delonte West kb mikorra tér vissza? Mert ha már kedves Sandor behúzta Hillt akkor kell valaki aki pótolja.
Nyilván ezért a pakkért nem Haslemet szeretném egyedülkamaj írta: Ja igen Bob
Parker helyett nem lehetne valaki más?
[/size]
Az a baj, hogy pont a hetet akarom menteni... Ezért kellene most a csere. Ha már a héten játszana valszeg részemről nem állna acsere mert tud meklepetéseket okozni a srác. Az elején nagyon beindult. Elég sok dupla-duplát hozott össze. De ha nagyon nem akarod elfogadni esetleg küldj egy olyat amiben egészséges mindenki és érdekelne téged...kamaj írta:Socio küldtem egyet, hátha.
Neobarca félreértesz, teljesen korrekt a cseréd, nem kell megvédened miért lenne jó, látom én is. Ha esetleg tényleg ennyire kell Humphries akkor szeretném kivárni, amíg az ötletedbe mindenki egészséges lesz, és akkor beszéljünk róla. Ez így jó lenne?
nem igazán,most tényleg csak hárompontos játékosok érdekelnek.neobarca írta: Tőlem valaki nem érdekelne? Végre szinte mindenki felépült...
hááát.kamaj írta:Socio küldtem egyet, hátha.
Pü-ben mindjárt kifejtem!Kalap1988 írta:Bob! Ezt a cserét miért akarod? Csak kíváncsiságból, mert annyira nem tűnik rossznak, így meghallgatnám az érveid, még magad mellett is
Szerk: Hozzáteszem, hogy azért valószínűleg nem fogadom el, mert nem akarok drasztikusan változtatni a csapaton, mert tetszik a keretem és kb működik is, de megpróbálhatsz meggyőzni
socio66 írta:persze érthető,akkor ötletelgetek még.kamaj írta:
j.r. smith és korver közül az egyiket szeretném a csapatomban látni.
FGA nyersz, FGM nyersz, FG% nyersz, FTA én nyerek, FTM én nyerek, FT% hasonló, 3PA -03 at veszítesz, 3PTM -0.4 veszítesz, 3PT% nyersz, PTS -0.3 veszítesz, REB veszítesz, Ast nyersz, ST nyersz, BLK nyersz, TO -0.4kamaj írta:Pontokban igen annyit, de a 3-sokban, és a szabaddobásokban (ezek nálam a pontos statok, mert hozzá kötődnek) többet, és ahogy látom, ezekkel lehet inkább nyerni, nem a mellékesekkel (bár ha szoros, akkor már más a szitu)...
Pontokban összesen 0.2-t buknál ami elhanyagolható. Lényegesen lepattanót veszítenél amit mind asistban mind steal-ben visszajön... Továbbá FGA-ben is erősödsz. Nekem lepattanó miatt kellene Hump. Ezért is tartom korrekt ajánlatnak. Összességében inkább erősödsz mint gyengülsz. Nem nagyon van kockáztatni valód... Ezért nem is értelek!kamaj írta:Neobarca
Nos a Noah-sat azért utasítottam el, mert habár Te azt mondod nem olyan nagy érték, én másképp gondolkodok róla (szerintem még nem azt nyújtja amit tud). Lényegében ezért utasítottam el. Az eredetit meghagytam még, mert abba látnék rációt, de a pontos statokban romlanék, és ezért szerintem azt is dobom. Eladnám Humphriest, de akkor javulni szeretnék, legfőképpen a ponthoz kötődő statokban (és ez most nem valósulna meg).
Asszem igen, a sérültjeidet nem számoltam bele. De nálam tegnap nem játszott Gooden és Pekovic is megsérült, kérdéses a játéka a következő meccsen.Cumbee írta:Amúgy a 28-28 tuti? Mert én mintha azt néztem volna, hogy pályafutásom során először, megadatik, hogy nekem játszik több emberem és nem hátrányból kell nyernem.