Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.22. 13:26:23

Bob látom nem érted a viccet... :lol: Nem akartam beletaposni a lelki világodba de tényleg! :wink:

Cumbee! Korrekt! El is fogadom a válaszodat. Csak magyarázza el nekem valaki, hogy mi az a trade deadline (tipp a PO elötti csereidőszak?) és hogyan érinti a fantasy-t. Előre is köszi. :wink:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.22. 12:26:04

Nem értelek téged, Stuckeyt kicsit többre tartom mint az idei Nelsont (főleg, hogy most kezdi elérni a tavalyi átlagait), Evans=Deng, Walker ("vicc"), Jack (aki állandóan sérült, mert nem bírja a térde,s kezdőként nincs hozzászokva, hogy egy hét 4-5 meccs..) szintén nem Deng kategória!
Nelsont annyiszor vittem volna, hogy SessionSSSSS nekem megfelel!Ez az ajánlat nem nagyon érdekel, s hiába írtad gondolkozzak rajta, ezen nagyon nem kell sokat gondolkoznom!Stuckeyt mint írtam Holiday kaliber, nem Nelson...
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.22. 11:28:15

Bob_Marley írta:
neobarca írta:
Szerk: Nah szétküldtem én is pár ajánlatot! Mindegyiket korrektnek érzem, kivéve Bobét! :lol: Mondjuk az is szódával elmegy, főleg a mostani formákat nézve... :lol:
Ezt észre vettem, engem nem szeretsz :lol:
Valahogy soha nem kapok olyat amire csak kicsit is azt mondanám felkeltette az érdeklődésemet!
Ez azért mókás ajánlat volt :D
Deng jobb játékos, s hasznosabb mint Jack, Stuckey-Nelson idén ég és föld!
Bár csodálkoztam, hogy Gay nem volt benne :lol:

És nem, nem bízok Dengben, hanem kicsit ponterősebb embert keresek nála, ő sokoldalú ember, aki mindenben jó, assistban, pattanóban pontban!
De azért kíváncsi vagyok mit alkotsz :D
Ne mondj már ilyet! Hát hogyne szeretnélek, csak soha sem tudunk megegyezni. :lol: A kettő nem ugyan az! :lol:
Az ajánlatot meg viccnek szántam. Talán a 100 smile is árulkodott róla... :lol:
Mondjuk én a helyedben megfontoltam volna... :wink: :lol: :lol:

Szerk: Egye fene. Jack helyett be tudom rakni Walkert. Esetleg Evanst, ha Cumbee abszolút nem akarta elengedni Smith-t... 8) Én amúgy is nagyon bízom Jacks-ben...

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.22. 11:22:14

neobarca írta:
Szerk: Nah szétküldtem én is pár ajánlatot! Mindegyiket korrektnek érzem, kivéve Bobét! :lol: Mondjuk az is szódával elmegy, főleg a mostani formákat nézve... :lol:
Ezt észre vettem, engem nem szeretsz :lol:
Valahogy soha nem kapok olyat amire csak kicsit is azt mondanám felkeltette az érdeklődésemet!
Ez azért mókás ajánlat volt :D
Deng jobb játékos, s hasznosabb mint Jack, Stuckey-Nelson idén ég és föld!
Bár csodálkoztam, hogy Gay nem volt benne :lol:

És nem, nem bízok Dengben, hanem kicsit ponterősebb embert keresek nála, ő sokoldalú ember, aki mindenben jó, assistban, pattanóban pontban!
De azért kíváncsi vagyok mit alkotsz :D
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.22. 10:28:47

Nagy szükségem lenne SF-PF posztokra. Kicsit sok lett a guardom tehát közülük lehet szemezgetni. Aki úgy érzi van használható, nem bebetonozott játékosa a fenti posztokon és ráadásul még jól jönne 1-2 guard, akkor nyugodtan bombázhat ajánlatokkal! 8) :lol:

Cumbee! Nagyon kéne az a Smith gyerek. Ha nem kirobbanthatatlan nálad, akkor fontold meg az ajánlatomat. Hosszútávon megéri. Éves szinten szinte mindenben nyersz... :?

Game! Módosítottam az ajánlaton. Kivettem Kembát. Így még egy picit jobb is az ajánlat rád nézve. 8)

Kamaj! Jó lenne ha megszánnál, mert az idő nekem statokat jelent... :oops: DE ha nagyon nagyon nem akarod, akkor utasítsd el. De sztem hoszútávra jó befektetés... Bayless sérülékenysége miatt nálam is legalább akkora a kockázat! :lol:

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.22. 07:24:23

kanty írta:
Bob!

Kb. 2-3 hete Amare tőlem ment hozzád. Miért akarod egyből visszadobni? Olyat küldhetsz, amibe ő nincs benne, de őt nem kérem. Örülök, h megszabadultam tőle. Ha nem ő kell, akkor lehet róla szó, bár Batumot nem engedem el könnyen.
Gondoltam hátha visszaszimpatizálsz vele! :D
MessiFan írta:Bob! Kidobtad Splittert és behúztad a szintén sérült Hillt? Nem leszünk így jóban :D ŐAZENYIMÉ :lol:
Amúgy neked és neobarcának üzenem hogy se magas se irányító nem kell főleg nem STAT akit mindenki el akar cserélni :D
Meg így mindenkinek aki ajánlatot akar küldeni nekem: Csak akkor kell irányító hogyha irányítót kérsz érte cserébe.

Delonte West kb mikorra tér vissza? Mert ha már kedves Sandor behúzta Hillt akkor kell valaki aki pótolja.
Ha se magas se irányító nem kell, akkor ki kell? :D Leegyszerűsítve... :D
Én magasért adtam volna magasat :D Lee-t semmiféleképpen nem engeded el?
És átírtam, kösz hogy "szóltál", mikor regeltem Sandor lettem :D
kamaj írta: Ja igen Bob
Parker helyett nem lehetne valaki más? :D
[/size]
Nyilván ezért a pakkért nem Haslemet szeretném egyedül :D

Mindenkinek válaszoltam :D Deng és Stoudamire vihető!
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.02.21. 23:19:56

@neobarca: idáig ez a legjobb ajánlatod, meg is lepődtem, hogy ilyen jót küldtél :D De:
1. megvárnám, hogy Bass, hogyan tér vissza.
2. Kemba-t nem szívesen vinném el, hiába játszik jól mostanában, valamiért félek tőle.

De küldjél még egy ajánlatot, hátha megtudunk egyezni :wink:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.21. 22:02:25

kamaj írta:Socio küldtem egyet, hátha.

Neobarca félreértesz, teljesen korrekt a cseréd, nem kell megvédened miért lenne jó, látom én is. Ha esetleg tényleg ennyire kell Humphries akkor szeretném kivárni, amíg az ötletedbe mindenki egészséges lesz, és akkor beszéljünk róla. Ez így jó lenne? :)
Az a baj, hogy pont a hetet akarom menteni... Ezért kellene most a csere. Ha már a héten játszana valszeg részemről nem állna acsere mert tud meklepetéseket okozni a srác. Az elején nagyon beindult. Elég sok dupla-duplát hozott össze. De ha nagyon nem akarod elfogadni esetleg küldj egy olyat amiben egészséges mindenki és érdekelne téged...

kanty
Llegenda del Barça

2012.02.21. 21:55:36

Itt, egyszerre reagálok a csereötletekre.

Bob!

Kb. 2-3 hete Amare tőlem ment hozzád. Miért akarod egyből visszadobni? Olyat küldhetsz, amibe ő nincs benne, de őt nem kérem. Örülök, h megszabadultam tőle. Ha nem ő kell, akkor lehet róla szó, bár Batumot nem engedem el könnyen.

Cumbee!

Batum az egyik kedvencem, a teljesítményével is megvagyok elégedve. Körülnéztem Nálad, de igazán senkit sem találtam. Persze olyat, aki mindkettőnknek megérné. Esetleg egy olyanba benne lennék, h Batum-Okafor valakikért, a lényeg, h pontokba javuljak, amit veszítek Okafornál a lepattanókba. Gondolt át, küldj ajánlatot, ha Neked is megfelel. :)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
socio66

2012.02.21. 21:52:41

neobarca írta: Tőlem valaki nem érdekelne? Végre szinte mindenki felépült... 8)
nem igazán,most tényleg csak hárompontos játékosok érdekelnek.
kamaj írta:Socio küldtem egyet, hátha.
hááát. :)
ez így nem annyira,akkor még töröm a fejem.
az a baj,hogy haslem ugye hárompontosok terén nulla,így pedig nem nyerek annyit abban a statban,hogy szívesen leadnék másból.
szerk;
igen,ezt az ajánlatot már én is összeraktam,de aztán rájöttem hogy mayo-t nem akarom elpasszolni,gondolom egyértelmű hogy miért. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára socio66 2012.02.21. 22:03:05-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.21. 21:48:09

Kalap1988 írta:Bob! Ezt a cserét miért akarod? Csak kíváncsiságból, mert annyira nem tűnik rossznak, így meghallgatnám az érveid, még magad mellett is :)
Szerk: Hozzáteszem, hogy azért valószínűleg nem fogadom el, mert nem akarok drasztikusan változtatni a csapaton, mert tetszik a keretem és kb működik is, de megpróbálhatsz meggyőzni :)
Pü-ben mindjárt kifejtem!
Megtörtént :lol:
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.02.21. 21:40:54

Bob! Ezt a cserét miért akarod? Csak kíváncsiságból, mert annyira nem tűnik rossznak, így meghallgatnám az érveid, még magad mellett is :)
Szerk: Hozzáteszem, hogy azért valószínűleg nem fogadom el, mert nem akarok drasztikusan változtatni a csapaton, mert tetszik a keretem és kb működik is, de megpróbálhatsz meggyőzni :)
kamaj
Capitá del Barça

2012.02.21. 21:28:54

Socio küldtem egyet, hátha.

Neobarca félreértesz, teljesen korrekt a cseréd, nem kell megvédened miért lenne jó, látom én is. Ha esetleg tényleg ennyire kell Humphries akkor szeretném kivárni, amíg az ötletedbe mindenki egészséges lesz, és akkor beszéljünk róla. Ez így jó lenne? :)
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.21. 20:08:41

socio66 írta:
kamaj írta:
persze érthető,akkor ötletelgetek még.
j.r. smith és korver közül az egyiket szeretném a csapatomban látni. :)

Tőlem valaki nem érdekelne? Végre szinte mindenki felépült... 8)

socio66

2012.02.21. 20:03:05

[quote="kamaj"][/quote]
persze érthető,akkor ötletelgetek még.
j.r. smith és korver közül az egyiket szeretném a csapatomban látni. :)
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.21. 20:02:13

kamaj írta:Pontokban igen annyit, de a 3-sokban, és a szabaddobásokban (ezek nálam a pontos statok, mert hozzá kötődnek) többet, és ahogy látom, ezekkel lehet inkább nyerni, nem a mellékesekkel (bár ha szoros, akkor már más a szitu)...
FGA nyersz, FGM nyersz, FG% nyersz, FTA én nyerek, FTM én nyerek, FT% hasonló, 3PA -03 at veszítesz, 3PTM -0.4 veszítesz, 3PT% nyersz, PTS -0.3 veszítesz, REB veszítesz, Ast nyersz, ST nyersz, BLK nyersz, TO -0.4

ez igencsak kiegyenlített... Lényegesen ha úgy vesszük BLK-t veszítesz. Viszont Asist, Steal jön. 1-ért 2... :lol:

kamaj
Capitá del Barça

2012.02.21. 19:54:47

Pontokban igen annyit, de a 3-sokban, és a szabaddobásokban (ezek nálam a pontos statok, mert hozzá kötődnek) többet, és ahogy látom, ezekkel lehet inkább nyerni, nem a mellékesekkel (bár ha szoros, akkor már más a szitu)...
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.21. 19:50:28

kamaj írta:Neobarca
Nos a Noah-sat azért utasítottam el, mert habár Te azt mondod nem olyan nagy érték, én másképp gondolkodok róla (szerintem még nem azt nyújtja amit tud). Lényegében ezért utasítottam el. Az eredetit meghagytam még, mert abba látnék rációt, de a pontos statokban romlanék, és ezért szerintem azt is dobom. Eladnám Humphriest, de akkor javulni szeretnék, legfőképpen a ponthoz kötődő statokban (és ez most nem valósulna meg).
Pontokban összesen 0.2-t buknál ami elhanyagolható. Lényegesen lepattanót veszítenél amit mind asistban mind steal-ben visszajön... Továbbá FGA-ben is erősödsz. Nekem lepattanó miatt kellene Hump. Ezért is tartom korrekt ajánlatnak. Összességében inkább erősödsz mint gyengülsz. Nem nagyon van kockáztatni valód... Ezért nem is értelek! :lol:

Szerk: MessiFan! Nézz körbe nálam! Valakire szükséged lenne?

MessiFan
Llegenda del Barça

2012.02.21. 19:47:05

Bob! Kidobtad Splittert és behúztad a szintén sérült Hillt? Nem leszünk így jóban :D ŐAZENYIMÉ :lol:
Amúgy neked és neobarcának üzenem hogy se magas se irányító nem kell főleg nem STAT akit mindenki el akar cserélni :D
Meg így mindenkinek aki ajánlatot akar küldeni nekem: Csak akkor kell irányító hogyha irányítót kérsz érte cserébe.

Delonte West kb mikorra tér vissza? Mert ha már kedves Sandor behúzta Hillt akkor kell valaki aki pótolja.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiFan 2012.02.21. 19:51:45-kor.
kamaj
Capitá del Barça

2012.02.21. 19:33:40

Neobarca
Nos a Noah-sat azért utasítottam el, mert habár Te azt mondod nem olyan nagy érték, én másképp gondolkodok róla (szerintem még nem azt nyújtja amit tud). Lényegében ezért utasítottam el. Az eredetit meghagytam még, mert abba látnék rációt, de a pontos statokban romlanék, és ezért szerintem azt is dobom. Eladnám Humphriest, de akkor javulni szeretnék, legfőképpen a ponthoz kötődő statokban (és ez most nem valósulna meg).

Socio
Sajnos ez így nagyon nem, mert rengeteg 3-ast vesztenék, és Belinelli is most jó formában van. Gondolkodok még, hogy hogyan hozzuk ki, hogy nekem is és neked is jó legyen, de bevallom, nem vagyok jó trade kitaláló. :oops:
Így visszanézve velem se túl könnyű megállapodni :D

Ja igen Bob
Parker helyett nem lehetne valaki más? :D

Na kijelentem nem vagyok könnyű eset :D
Kép
socio66

2012.02.21. 18:51:02

kamaj,küldtem én is egyet. :)
ha nem tetszik,akkor alakítgass rajta,nekem ez a csere lenne az egyik utolsó puzzle-darab a csapatomat illetően,úgyhogy kérlek ne rejectelj elhamarkodottan. :)
PCsabi
aka Game90

2012.02.21. 18:49:14

Cumbee írta:Amúgy a 28-28 tuti? Mert én mintha azt néztem volna, hogy pályafutásom során először, megadatik, hogy nekem játszik több emberem és nem hátrányból kell nyernem.:D
Asszem igen, a sérültjeidet nem számoltam bele. De nálam tegnap nem játszott Gooden és Pekovic is megsérült, kérdéses a játéka a következő meccsen.

1. nap után jól elhúztál, Pekovic és Young katasztrófa volt, Gooden nagyon hiányzik, csak Westbrook-kal és Dunleavy-vel voltam elégedett. Nálam ma 6 játékos játszik, nálad "csak" James (laza 25/8/7 biztos várható tőle), remélem valahogy feltudok jönni.

Amúgy megfelelő ajánlat esetén cserélném Brand-et, Collison-t, David West-et és Scola-t. Ilyen hatalmas trade-ekben már nem gondolkodok :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2012.02.21. 18:51:11-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.21. 18:30:30

Kamaj!
És a másikkal amiben nem volt benne Noah mi volt a baj? Arra nem válaszoltál. Látom az eredetit meghagytad. Esetleg azt elfogadod vagy gondolkodsz?

balinteer! Több ajánlatot nem küldök. Ha akarsz valamit :lol: akkor küldj te, ha lesz időd... 8)

neobarca
Director del Fútbol

2012.02.21. 11:02:01

Hát TO-ban valóban hulladék vagyok. Kb nincs olyan csapat aki nem ver meg... :lol: Jó lenne, már ha valamelyik cserém összejönne. Ki vagyok éhezve! De Bob, nehogy vérszemet kapj a hír hallatán... :lol:

Egy valaminek azomban rentkívül örülök. Jack felépült és kezd újra állatkodni. Itt volt már az ideje, mert nagyon régóta sérült volt már... :(

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.21. 10:50:29

Mit tudok csinálni, csak FA-ról tankolni :D
Tegnap úgy számoltam kb 6 emberem nyújtott az átlagánál kevesebbet :shock: :roll: Frye meg megint kiemelkedett, de az már régen rossz ha ő a legjobb játékosom, márpedig ez a helyzet mostanában legalábbis a TOP 3ban van :D

Pargo élete meccsét játszotta, persze, hogy Willi Green-t jegelik...Evans szintúgy, így K-Mart csücsült szinte végig, így nem lehet :D
8-7et nem tudom hogy számoltad ki, kapásból 1 nap után Assistra, pontra, büntetőkre esélyem sincs, amúgy nincsen gond :lol:

Most nézem a 14es keretemből 8 FA-ról van :D ez van elfogytunk, Splitter 2 hetes kiesése is rohadt jókor jött :roll:
Utánaszámoltam pont 7 emberem sérült meg eddig :D
Davis,Villanueva,Ginobilit úgy kaptam, majd Okur, Hendersson, Varejao, Splitter :lol:

Ez a sűrű program kifullasztja a srácokat :D

De küzdünk, s reménykedek, hogy a kigondolt cseréim közül valamelyik beválik, eddig mindenkinek a "jó-jó gondolat", meg "ez jó pakk" reakció voltak, meg reject :D

Az eredmény is mutatja, ha nekem aznap nincs minimum 2 embertől valami extra akkor kapufa :D
Balinteer ellen nagy mákom volt, ott volt olyan nap mikor 5-en 6-an extrát hoztak és ez elég volt, hogy a hét vége felé meg besültek, most már Hétfőn több gyenge teljesítmény volt :D

De mint írtam 5 kategóriát látok reálisan foghatónak, 5:10 már nem lenne rossz eredmény!TO meg blokkot nyerni fogom :lol: azt így ránézésre el lehet könyvelni!

szerk: Rondot el is felejtettem, őt megszereztem egyből 8 meccs out :D Fura egy idény ez, sajnos :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.02.21. 11:43:15-kor.
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése