Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Egész szezont néztem, mert Okafor az utolsó 14 napban talán ha 1 meccset játszott. Egész szezont nézve korrekt ajánlat volt, de az utolsó 14 napot nézve megértem, hogy nem fogadod elkanty írta:Game!
Utolsó 14 nap, azért mert Batum mostanában nagyon jó:
-7,8 pont, -3,9 lepattanó, -0,1 assist, -1,1 steal, -1,5 blokk.
Kicsit nem fair ajánlat.Mondtam, h pontba szeretnék javulni. A másik dolog, h Batum az elmúlt időszakban remek formában van, ha ő kell akkor "mélyen a zsebedbe kell nyúlj."
![]()
Hát eddig nem volt mellette Lopez, meg kicsit aggaszt hogy több kisebb sérüléssel is bajlódik (edzője nyilatkozta).kamaj írta: A cserét meg jól elhúznád, nincs rá esély, hogy hamarabb? Nem hiszem, hogy rosszabb lesz, hisz ha megnézed stabilan hozza azt, amit tud.
Mondom, hogy nem nyúlok már a cserékhez, a rendszerre hagyom a dolgot, és Killerzonnak ugyanúgy jól jön a +1 ember. Ha ő is kéri hogy még ma lemenjen akkor átengedem.socio66 írta:
egyébként slither,a csere átmehetne,mert plusz egy embert jelentene nekem hajnalra.
Köszi! Valszeg elkerülte a figyelmemet...lijacska írta:Ez már volt kérdés, mivel később kezdődött a szezon, nem kerül sor mindenki-mindenkivel. A többit meg a gép sorsolta(igaz ezt nem tudom biztosan, csak nem tudom másképp elképzelni).neobarca írta:Más!
Az mitől függ, hogy kivel játszom a szezon során, és kivel nem? Mert ahogy elnézem, nem mindenkivel mérkőzök meg. Vagy én néztem be valamit?
Mer így akár lehet olyan csapat aki előnyösen jön ki. Pl nem kerül össze a keménymaggal és ezzel előnyt szerez...
Ez már volt kérdés, mivel később kezdődött a szezon, nem kerül sor mindenki-mindenkivel. A többit meg a gép sorsolta(igaz ezt nem tudom biztosan, csak nem tudom másképp elképzelni).neobarca írta:Más!
Az mitől függ, hogy kivel játszom a szezon során, és kivel nem? Mert ahogy elnézem, nem mindenkivel mérkőzök meg. Vagy én néztem be valamit?
Mer így akár lehet olyan csapat aki előnyösen jön ki. Pl nem kerül össze a keménymaggal és ezzel előnyt szerez...
Griffin > Stoudamire, Deng> DeRozanneobarca írta:Nah látom Griffinről lecsúsztam.balinteer írta:Nekem tetszett,elfogadtam.Korrekt ajánlat Bobotól de szerintem volt ennél erősebb pakkom számodra, amit nem fogadtál el...
![]()
Na mind1.![]()
Már előre félek attól, hogy Bobbal kell megverekednem Griffinért. Na most visszakapom a Nelson-ért "tetteket"...![]()
![]()
Szerk: Nem akarom Bob bizniszét rontani, ne érts félre, de balinteer te mit nyersz ezen a cserén? Eskü nem látom át. 2-3 stat kivételével minden minuszos...
Nagy GM kvalitásaim vannaklijacska írta:bob, sajnálom is meg nem is, hogy nem voltam gép előtt.te biztosan nem sajnálod, jobb csere ez neked.grat a gm kvalitásaidhoz.
Már így is van három 76ers játékosomneobarca írta: Game! Módosítottam az ajánlaton. Kivettem Kembát. Így még egy picit jobb is az ajánlat rád nézve.![]()
Inkább a 2for2-t támogatnámkanty írta:Okafort lehet vinni!
Igaz, h most sérült, de All Star után már állítólag játszhat. Magas ember érdekel, akivel pontokba nyernék. Ha valakivel megtudok egyezni, akkor várhatunk addig, amíg felépül.
Game! Küldtem egyet, fontold meg. Még lehet rajta alakítani, de max. két emberes cserében lennék benne.
Nah látom Griffinről lecsúsztam.balinteer írta:Nekem tetszett,elfogadtam.
Egyrészt vétó, másrészt ahogy írtam már, itt is lesz trade deadline, még jóval a PO előtt. Amúgy a valóságban az alapszakasz utolsó hete lesz itt fantasyban a döntő hete.neobarca írta:Értelek Cumbee! Köszönöm szépen!
Viszont a fantasyban akkor az, hogy van kiküszöbölve, hogy ha mondjuk a csapatomban bizonyos játékosai a valóságban nem jut be a PO-ba? Akkor nekik nem is lesz statjuk? Vagy a játék még elötte befejeződik?
Illetve, hogyan lehet megszűrni a kamu cseréket? Értem itt ha vkinek már nincs esélye a játékban bejutni a játék PO-jába akkor a bejutottak gagyi játékosokért cserébe elszipkázzák tőle a jókat...![]()
Van egy határidő, amég lehet cserélni. Ez idén a március 15.-i nap.(nem tudom, hogy minden évben ilyenkor van-e, nem vagyok benne biztos) Az a lényege, hogy aki cserélni akar, az eddig teheti meg, ez után már nincs erre lehetőség. Pont ez miatt, az All-Star szünet után fel fognak gyorsulni az események, mivel a csapatok nagyjából erre a 2-3 hétre időzítik a cseréiket. Már most lehet olvasni különböző pletykákat és amit írtam is neked, több pletykában is szerepel olyan játékos, aki az én csapatomban van.(pl Pau-Boozer+Watson, vagy Beasly=>Lakers, de olvastam már Lopez-Howard féle cserét is.) Ezért írtam, hogy most sok minden változhat majd a csapatommal kapcsolatban, így bár most full elégedett vagyok Smith-el és nem akarom elcserélni, de lehetnek olyan változások, amik miatt én is a csapatom átalakítása mellett döntök, ergo nem zárok ki véglegesen semmit.neobarca írta:Cumbee! Korrekt! El is fogadom a válaszodat. Csak magyarázza el nekem valaki, hogy mi az a trade deadline (tipp a PO elötti csereidőszak?) és hogyan érinti a fantasy-t. Előre is köszi.